Udskriv | Anbefal | Sitemap

Søg på Visdomsnettet


Nyhedsbrev info

Indtast data og modtag vores nyhedsbreve
Navn

E-mail

Kontakt os

FARVESYMBOLIK
Fonden
Donationer
Litteratur
Ordbog
Links
LemuelBooks
Esoterisk Visdom
GRUNDVIDEN
HOVEDOMRÅDER
LIVSKVALITET
SAMFUND
Skabende Meditation
ARTIKLER
OVERBLIK
MEDITATIONERNE
Esoterisk Litteratur
GRATIS E-BØGER
BOGUDGIVELSER
Fredsinspiration
ARTIKLER OM FRED
KONFLIKTFORSKNING
MENNESKE & MILJØ
Egyptens mysterier
ESOTERISK EGYPTOLOGI

Ikon-Farvesymbolik-Erik-Ansvang

FARVESYMBOLIK (1 af 7)


Ifølge den åndsvidensklabelige forskning er der en direkte og naturlig forbindelse mellem farver og bestemte menneskelige kvaliteter og karakteregenskaber.

FARVESYMBOLIK (1 af 7)

FARVESYMBOLIK

 

Af Erik Ansvang

 

Farvesymbolik-Erik-Ansvang

Du kan frit downloade "FARVESYMBOLIK" af Erik Ansvang. For at kunne læse filen, skal du have programmet Acrobat Reader, som du kan hente på www.adobe.com/dk - det er gratis. Materialet downloades ved at klikke på pdf-filen i ruden til højre.

OBS!

Klik på den øverste artikel til højre, hvis du ønsker at downloade artiklen.

Klik på den nederste artikel, hvis du ønsker at læse den på internettet. Du kan vende artiklens sider ved at klikke på sidernes hjørner!

 

Esoterisk-visdom-og-åndsvidenskab-fra-VisdomsNettetVi har brug for din støtte

VisdomsNettet er en fond, der ikke ejes af nogen, og alle arbejder gratis. Arbejdet opretholdes alene af donationer, og alle bidrag er altid velkomne. Dit bidrag kan indsættes på… Danske Bank - Reg. 1551 - girokonto nr. 16-973-335 - SWIFT-BIC:  DABADKKK - IBAN:  DK11 3000 0016 9733 35

På forhånd tak!

 

 

FARVESYMBOLIK

 

Farvesymbolik-01-Erik-Ansvang

 

Hvad er et symbol?

”Hvad er et symbol?” En almindelig definition siger, at et symbol er et billede, som betyder noget andet og mere end det, der umiddelbart kan ses. Og dermed opstår der et problem for nutidens tænkemåde, for det medfører, at et symbol aldrig kan fortolkes bogstaveligt. Symbolforståelsen er skjult i det, der ikke kan ses. Et ægte symbol skjuler altid en dybere betydning, som ikke kan forklares ved hjælp af logisk rationel trin-for-trin tænkning.

 

Farvesymbolik-02-Erik-Ansvang

 

Et eksempel kunne være en person, der går med en stok. For de fleste mennesker vil stokken bare være en stok – et praktisk redskab. Symbolsk er den uden betydning. Men hvis en gudeskikkelse i de gamle kulturers symbolverden vises med en ”stok” eller en stav (et scepter) i hånden, får den straks en symbolsk betydning, fordi man har besluttet at tilføre staven en symbolsk betydning.

Konklusionen er, at det samme billede eller den samme genstand kan rumme dyb symbolik eller være helt blottet for symbolik, afhængig af hvem der betragter og fortolker. Og selv om man fortolker, vil forskellige mennesker nå frem til forskellige konklusioner, medmindre de bliver indviet i den tiltænkte symbolik.

Artikel-Farvesymbolik-Erik-Ansvang
Download-fil: FARVESYMBOLIK - Erik Ansvang


Artikel-Farvesymbolik-Erik-Ansvang
Læsefil med vendbare sider: FARVESYMBOLIK