Udskriv | Anbefal | Sitemap

Søg på Visdomsnettet


Nyhedsbrev info

Indtast data og modtag vores nyhedsbreve
Navn

E-mail

Kontakt os

KREATIVITET - TRADITIONELT & SPIRITUELT - 7:7
Fonden
Donationer
Litteratur
Ordbog
Links
LemuelBooks
Esoterisk Visdom
GRUNDVIDEN
HOVEDOMRÅDER
LIVSKVALITET
SAMFUND
Skabende Meditation
ARTIKLER
OVERBLIK
MEDITATIONERNE
Esoterisk Litteratur
GRATIS E-BØGER
BOGUDGIVELSER
Fredsinspiration
ARTIKLER OM FRED
KONFLIKTFORSKNING
MENNESKE & MILJØ
Egyptens mysterier
ESOTERISK EGYPTOLOGI

Ikon-Kreativitet-Traditionelt-&-Spirituelt

KREATIVITET - TRADITIONELT & SPIRITUELT - 7:7 (1 af 13)


Meditation er ikke en abstrakt aktivitet, men består både af skabende eller kreativ aktivitet og af praktisk tjenestearbejde.

KREATIVITET - TRADITIONELT & SPIRITUELT - 7:7 (1 af 13)

K R E A T I V I T E T

Traditionelt & Spirituelt

7:7

 

Af Erik Ansvang

 

Kreativitet-Traditionelt-&-Spirituelt-07-Erik-Ansvang 

Du kan frit downloade materialet "KREATIVITET - TRADITIONELT & SPIRITUELT - 7:7" af Erik Ansvang. For at kunne læse filen, skal du have programmet Acrobat Reader, som du kan hente på www.adobe.com/dk - det er gratis. Materialet downloades ved at klikke på pdf-filen i ruden til højre.

OBS!

Klik på den øverste artikel til højre, hvis du ønsker at downloade artiklen.

Klik på den nederste artikel, hvis du ønsker at læse den på internettet. Du kan vende artiklens sider ved at klikke på sidernes hjørner!

 

Esoterisk-visdom-og-åndsvidenskab-fra-VisdomsNettetVi har brug for din støtte

VisdomsNettet er en fond, der ikke ejes af nogen, og alle arbejder gratis. Arbejdet opretholdes alene af donationer, og alle bidrag er altid velkomne. Dit bidrag kan indsættes på… Danske Bank - Reg. 1551 - girokonto nr. 16-973-335 - SWIFT-BIC: DABADKKK - IBAN: DK11 3000 0016 9733 35

På forhånd tak!

 

 

K R E A T I V I T E T

TRADITIONELT & SPIRITUELT

7:7

 

ÅNDELIGE LOVE OG PRINCIPPER
I DEN NYE TIDSALDER

 

Kreativitet-Traditionelt-&-Spirituelt-07-01-Erik-Ansvang

 

I alt for mange tidsaldre har mennesker kæmpet med hinanden og sig selv, fordi de ikke har været i harmoni med de kosmiske love. Menneskene har ikke indrettet livet sådan, at det er i overensstemmelse med de kosmiske principper, og de skal begynde at leve i harmoni med de åndelige lovmæssigheder, og erkendelse og accept af dem er essentiel, hvis der skal genskabes balance i menneskelivet.

Åndelige love og principper har karakter af forskrifter, som skærer ind til benet i menneskehedens forviklinger og forvirring. De er som stier, der fører gennem livets jungle og hjælper med at finde klare mål og til slut finde op i højlandet, hvor der er større frihed, enkelhed og sandhed. De fungerer som vejvisere på rejsens stadier. Man ved, at naturlovene, som beskytter og retleder mennesket i den fysiske verden, er ukrænkelige i den forstand, at man må betale prisen, hvis man forsøger at krænke dem. Og i ethvert laboratorium overalt i verden erkender forskerne mere og mere naturlovenes perfekte indbyrdes balance og skønheden i deres samspil.

Evolutionen har afsløret lovenes ukrænkelighed og kraft og hver tidsalder og race har altid modtaget indsigt i de love, der var nødvendige for mennesket. Eksempelvis kan nævnes De 10 Bud, som Moses bragte med sig ned fra bjerget, Buddhas ædle ottefoldige vej og den lov, som Kristus gav til den kristne periode − kærlighedens og medmenneskelighedens lov.

Artikel-Kreativitet-Traditionelt-&-Spirituelt-07-Erik-Ansvang
Download-fil: KREATIVITET - TRADITIONELT & SPIRITUELT - 7:7 - Erik Ansvang


Artikel-Kreativitet-Traditionelt-&-Spirituelt-07-Erik-Ansvang
Læsefil med vendbare sider: KREATIVITET - TRADITIONELT & SPIRITUELT - 7:7