Udskriv | Anbefal | Sitemap

Søg på Visdomsnettet


Nyhedsbrev info

Indtast data og modtag vores nyhedsbreve
Navn

E-mail

Kontakt os

METODER TIL AT UNDGÅ UNDFANGELSE 4:4
Fonden
Donationer
Litteratur
Ordbog
Links
LemuelBooks
Esoterisk Visdom
GRUNDVIDEN
HOVEDOMRÅDER
LIVSKVALITET
SAMFUND
Skabende Meditation
ARTIKLER
OVERBLIK
MEDITATIONERNE
Esoterisk Litteratur
GRATIS E-BØGER
BOGUDGIVELSER
Fredsinspiration
ARTIKLER OM FRED
KONFLIKTFORSKNING
MENNESKE & MILJØ
Egyptens mysterier
ESOTERISK EGYPTOLOGI

Ikon-Undfangelse-1-del-Det-esoteriske-grundlag-for-hormonale

METODER TIL AT UNDGÅ UNDFANGELSE 4:4 (5 af 8)


Abortproblemer kan muligvis ændre sig fra at være et vanskeligt problem, der ikke kan løses tilfredsstillende til at være en forbigående fase.

METODER TIL AT UNDGÅ UNDFANGELSE 4:4 (5 af 8)

Betydningen af faderskab

 

Undfangelsen er overstået, og faderskabet er en vigtig faktor i barnets liv straks efter fødslen. Måske skyldes det, at en økonomisk relation er så håndgribelig, at den let opfattes af børn. Men studier viser, at en far har en positiv virkning på et barn, når han påtager sig det økonomiske ansvar for barnet. Kendsgerningen har medført misforstå­el­ser, fordi den økonomiske relation udelukkende bevarer den positive kommunikations- og energistrøm, som faderens sande bidrag til barnet har skabt.

 

Undfangelse-04-10-Det-esoteriske-grundlag-for-hormonale-valg

 

Mænd er ligeså egnede til at pleje og passe børn som kvinder − af og til bedre, men man kan se faderens meget betydningsfulde rolle i barnets liv tydeligere – og endnu vigtigere, hans rolle i samfundet – ved at pege på, (blot for at se forskellen), at moderen repræsenterer barnets relation til det mere personlige. Moderen lægger barnet "i reden" og skaber dermed en bro fra undfangelsen til familien. Faderen repræsenterer en bestemt relation til samfundet. Faderen forbereder barnet til at flyve fra reden og skaber dermed en bro fra familien til samfundet. Fordi faderen er et eksempel i barnets opfattelse af voksne mænds adfærd, hjælper faderen barnet til at indtage sin plads i samfundet. Efterhånden som den vigtige evne og funktion hos mænd ses mere klart, kan den offentlige mening begynde at forstærke det afgørende element i barnets opvækst. Uanset en mand kan forstå det eller ikke, acceptere det eller ikke, vil handle efter det eller ikke, så vil den "positive påvirkning" af hans økonomiske situation støtte direkte og grundlæggende påvirke barnets evne til at integrere sig i samfundet.

En årsag til, at det store antal unge mænd og kvinder ikke er i stand til at finde eller fastholde et arbejde, skyldes ganske enkelt en manglende medfødt evne til på positiv måde at nedbryde grænserne for at blive en del af samfundet. Uden et tilfredsstillende arbejde, står unge mennesker automatisk uden mulighed for velstand. Resultatet kan blive et liv med kriminalitet og håbløshed. Hvis mænd vil påtage sig en mere aktiv og kreativ rolle med børnene, vil det uden tvivl gavne samfundet. Når kvinderne begynder at praktisere hormonel selvkontrol sammen med svangerskabsforebyggende midler for at undgå uønskede graviditeter, kan mændenes offerrolle blive mindre i forbindelse med uønskede graviditeter, og de vil opleve det som et privilegium at blive far til en baby. Mænd bør påtage sig et større ansvar.

Artikel-Undfangelse-04-hormonelle-valg-esoterisk-set
Download-fil: UNDFANGELSE 4:4 - L. Rae Lake


Artikel-Undfangelse-04-hormonelle-valg-esoterisk-set
Læsefil med vendbare sider: UNDFANGELSE 4:4