Udskriv | Anbefal | Sitemap

Søg på Visdomsnettet


Nyhedsbrev info

Indtast data og modtag vores nyhedsbreve
Navn

E-mail

Kontakt os

METODER TIL AT UNDGÅ UNDFANGELSE 4:4
Fonden
Donationer
Litteratur
Ordbog
Links
LemuelBooks
Esoterisk Visdom
GRUNDVIDEN
HOVEDOMRÅDER
LIVSKVALITET
SAMFUND
Skabende Meditation
ARTIKLER
OVERBLIK
MEDITATIONERNE
Esoterisk Litteratur
GRATIS E-BØGER
BOGUDGIVELSER
Fredsinspiration
ARTIKLER OM FRED
KONFLIKTFORSKNING
MENNESKE & MILJØ
Egyptens mysterier
ESOTERISK EGYPTOLOGI

Ikon-Undfangelse-1-del-Det-esoteriske-grundlag-for-hormonale

METODER TIL AT UNDGÅ UNDFANGELSE 4:4 (6 af 8)


Abortproblemer kan muligvis ændre sig fra at være et vanskeligt problem, der ikke kan løses tilfredsstillende til at være en forbigående fase.

METODER TIL AT UNDGÅ UNDFANGELSE 4:4 (6 af 8)

Forældrenes roller

 

Ethvert forældrepars roller og egenskaber overlapper hinanden på mange måder, fordi de er baseret på omstændigheder og behov i et utal af varianter. Imidlertid dukker nye erkendelser hele tiden op. F.eks. læser børn tidligere og bedre, når faderen læser for dem. Et barns tid "i reden" reflekterer (når det er heldigt) den dobbelte påvirkning fra moderen og faderen, men efterhånden som barnet modnes og finder sin identitet på en positiv måde, har moderens påvirkning (ikke kærlighed) tendens til at aftage. Hvis de sociale ritualer ikke længere respekteres, kan de unges holdninger skabe grundlaget for nye tendenser, der er værd at arbejde med. Når et barn når voksenalderen og begynder at forberede sig til at forlade hjemmet, tiltager faderens indflydelse, og hans råd og meninger gør et dybere indtryk. Moderen er ofte ude af stand til at se det, som faderen helt præcist gør. En fars evne til at vejlede sit barn ud i verden er delvis baseret på en manglende kontrol, der efterlader det nye unge menneske fri til at gøre fejltagelser – og til at vokse.

Tidligere opdragede de fleste fædre deres døtre til at føre hus for en fremtidig ægtefælle. Nu værdsætter fædrene deres døtres kvaliteter og evner ved at give dem tilladelse til at skabe deres egne succeser. En far kan spille en stor rolle ved at styrke sin datters selvtillid og ved at lade hende udvikle sig til at åbne tidligere "lukkede glasdøre". Med årene skærpes hendes holdning ved selv at iagttagelse og ved at tale med sin far som en autoritet, og – hvis den er positiv – kan den have en speciel styrkende virkning på dat­teren som et selvstændigt individ. Hvis man ser bort fra utallige særtilfælde kan det forklare, hvorfor så mange efterkommere fra familier med en enkelt forælder (med kun lidt eller ingen positiv forældrepåvirkning) er lavtlønnede, hvis de overhovedet er i arbejde eller måske stadig bor sam­men med moderen som 30-årig.

 

Undfangelse-04-11-Det-esoteriske-grundlag-for-hormonale-valg

 

For faderløse unge mænd er det også mere vanskeligt at få et arbejde, fastholde det, og at bevæge sig op ad samfundets stige, end det er for unge mænd, der har en far. Årsagen er delvis ukendt og baseret på den ofte misforståede opfattelse, at alting er meget lettere med en far, der kan trække i trådene, så de kan få et job, en far, der inviterer dem ind i et økonomisk netværk osv. "Faderløse familier" er familier, der ikke får den positive påvirkning af det, som en far kan bidrage med. Da man begyndte at inseminere babyer, har alle børn en far et eller andet sted – selv i det tilfælde, hvor kun Gud véd, hvem han er. Med billige troværdige og let tilgængelige DNA-tester kan enhver hurtigt få det at vide, og så vil flere fædre kunne støtte deres børn.

En positiv indflydelse fra en mand behøver ikke komme fra den genetiske far − og gør det heller ikke i mange tilfælde. En positiv påvirkning fra en mand er ligeså effektiv, når den kommer fra en faderfigur, som regelmæssigt bidrager til, at barnet befinder sig godt, og som viser omsorg for det. Og barnet véd det. Børnene véd det altid.

Artikel-Undfangelse-04-hormonelle-valg-esoterisk-set
Download-fil: UNDFANGELSE 4:4 - L. Rae Lake


Artikel-Undfangelse-04-hormonelle-valg-esoterisk-set
Læsefil med vendbare sider: UNDFANGELSE 4:4