Udskriv | Anbefal | Sitemap

Søg på Visdomsnettet


Nyhedsbrev info

Indtast data og modtag vores nyhedsbreve
Navn

E-mail

Kontakt os

METODER TIL AT UNDGÅ UNDFANGELSE 4:4
Fonden
Donationer
Litteratur
Ordbog
Links
LemuelBooks
Esoterisk Visdom
GRUNDVIDEN
HOVEDOMRÅDER
LIVSKVALITET
SAMFUND
Skabende Meditation
ARTIKLER
OVERBLIK
MEDITATIONERNE
Esoterisk Litteratur
GRATIS E-BØGER
BOGUDGIVELSER
Fredsinspiration
ARTIKLER OM FRED
KONFLIKTFORSKNING
MENNESKE & MILJØ
Egyptens mysterier
ESOTERISK EGYPTOLOGI

Ikon-Undfangelse-1-del-Det-esoteriske-grundlag-for-hormonale

METODER TIL AT UNDGÅ UNDFANGELSE 4:4 (1 af 8)


Abortproblemer kan muligvis ændre sig fra at være et vanskeligt problem, der ikke kan løses tilfredsstillende til at være en forbigående fase.

METODER TIL AT UNDGÅ UNDFANGELSE 4:4 (1 af 8)

METODER TIL AT UNDGÅ

UNDFANGELSE

4:4

  

Af L. Rae Lake
Fra The Beacon

(Oversættelse Ebba Larsen)

 

 Undfangelse-04-hormonelle-valg-esoterisk-set 

Du kan frit downloade "METODER TIL AT UNDGÅ UNDFANGELSE" 4:4 af L. Rae Lake. For at kunne læse filen, skal du have programmet Acrobat Reader, som du kan hente på www.adobe.com/dk - det er gratis. Materialet downloades ved at klikke på pdf-filen i ruden til højre.

OBS!

Klik på den øverste artikel til højre, hvis du ønsker at downloade artiklen.

Klik på den nederste artikel, hvis du ønsker at læse den på internettet. Du kan vende artiklens sider ved at klikke på sidernes hjørner!

 

Esoterisk-visdom-og-åndsvidenskab-fra-VisdomsNettetVi har brug for din støtte

VisdomsNettet er en fond, der ikke ejes af nogen, og alle arbejder gratis. Arbejdet opretholdes alene af donationer, og alle bidrag er altid velkomne. Dit bidrag kan indsættes på… Danske Bank - Reg. 1551 - girokonto nr. 16-973-335 - SWIFT-BIC:  DABADKKK - IBAN:  DK11 3000 0016 9733 35

På forhånd tak!

 

 

METODER TIL AT UNDGÅ

UNDFANGELSE

 

FAMILIEN

 

Undfangelse-04-01-Det-esoteriske-grundlag-for-hormonale-valg

 

"… planeten kan kun sørge for menneskeheden op til en vis grænse. Det er et mere grundlæggende problem, end man kan forestille sig. Der er imidlertid beviser på, at menneskeheden har en voksende erkendelse netop af problemet, selvom der stadig er mange misforståelser, som i nutiden bl.a. kommer til udtryk i en tilfældig og utryg brug af præventive midler. Efterhånden som menneskehedens intelligens udvikler sig (og det sker hurtigt nu) og loven om rytme og metode bliver forstået, vil man få en erkendelse af, at der findes medfødte reaktionsmekanismer, der kan forhindre undfangelse, og så vil præventive midler ikke længere være nødvendige. Det lyder endnu meget hypotetisk og næsten umuligt, men menneskeheden er hurtigt ved at opnå selvkontrol … og det kan skabe naturlige forandringer."

Alice A. Bailey, Undervisning i Den Nye Tidsalder, s. 139

 

Skal ikke erstatte lægelige råd

I de fire artikler bruges generaliseringer til at belyse forskellene i de kontroversielle og teoretiske tanker, der inkluderer to valgmuligheder i forbindelse med forplantning. Det drejer sig om: Den potentielle betydning af hormonal selvkontrol, hvornår et liv – helt præcist – begynder, barnemord, sjælens rettigheder, det fysiske legemes rettigheder, faderskab og seksualitetens historie. Læg mærke til, at artiklerne beskæftiger sig med hormonelle faktorer og ikke med genetiske faktorer ved fødsler. Visualisering kan have hormonel effekt på en graviditet, men den påvirker ikke en graviditet med genetiske komplikationer. Tanker, der kommer til udtryk i de fire artikler, er eksperimentelle og skal ikke erstatte de konventionelle metoder til fødselskontrol eller almindelige lægelige råd.

 

Undfangelse-04-02-Det-esoteriske-grundlag-for-hormonale-valg

 

Problemet – barnemorder

 

Det er sjældent, man hører ordet barnemorder. Det menneske, der dræber et spædbarn, betragtes som en morder, men i næsten ethvert lands historie har drab på spædbørn været lovligt til en vis grad. Mærkeligt nok var det i de fleste lande lovligt at dræbe sunde og nyfødte spædbørn, hvorimod et indgreb som abort var strengt ulovligt, fordi der før nutidens teknologi var risiko for at dræbe et hankøn. Når en familie havde en datter, så blev de næste døtre ofte dræbt lige efter fødslen. Aborter blev hos hebræerne og assyrerne betragtet som en kriminel overtrædelse af loven, og det var kun få, der bekymrede sig om, hvordan spædbørn døde. Et godt eksempel på kønsdiskriminering er, at piger ikke kun blev dræbt, fordi man betragtede dem som værdiløse, men også fordi de truede fremtidens madforsyning. Nutidens version af diskrimination af piger findes hovedsageligt i de nationer, hvor diagnoser stilles af ukvalificerede personer. Et stort antal kvinder kommer for at få bestemt kønnet på deres embryon eller foster, for de ønsker kun hankøn. Aborter af piger er blevet et problem, der har nået et så stort omfang, at det blev emnet på en verdenskonference.

Helt frem til det 19. århundrede var det helt almindeligt med barnemord i Europa, Indien, Arabien og Kina. Kinesiske babyer blev normalt kvalt i en kasse med aske. I Indien blev de bl.a. − ifølge Rosalind Miles' bog Womens history of the World − "kastet i havet, efterladt i junglen, brugt som haj-føde eller druknet i mælk, mens mødrene fremsagde bønner om, at de skulle komme tilbage som sønner".

Ifølge The New York Times viste den kinesiske folketælling i 1990, at "man ikke kunne gøre rede for" 5% af nyfødte piger siden den tidligere folketælling. Man opfattede det ikke altid som mord, men ganske enkelt som usædvanlig grov mishandling eller blot, at et svageligt nyfødt barn var efterladt og overgivet til elementerne. Tendensen til at ryste babyer til døde og manglende omsorg dræber mange babyer overalt i verden hver dag.

 

Undfangelse-04-03-Det-esoteriske-grundlag-for-hormonale-valg

 

Nogle barnemord bliver begået, fordi det er skik og brug eller af politiske grunde. Tidligere lod polynesiske stammer to tredjedele af deres børn dø på én gang, og i Angola dræbte en nomadestamme også børnene i visse perioder, så deres kvinder blev frigjort til at vandre. De stjal børn fra andre stammer, når de havde behov for dem. I det 19. århundrede i Australien var der endog en stamme, der som ritual spiste hvert 10. barn for at holde antallet i stammen nede. Aristoteles sagde engang, at på Kreta blev homoseksualitet tilladt af staten som en mere human metode til at kontrollere befolkningstallet end at begå børnemord. I Sparta blev svage nyfødte drenge med handicaps endda sat ud for at dø. Byer i Grækenland og Rom havde et bestemt sted, hvor de lagde uønskede børn til at dø nøgne. Forbipasserende kunne frit tage dem og opfostre dem som slaver, arbejdere eller endog som sønner og døtre, eller hvis de ønskede at have et barn at gøre nar af under opdragelsen – men de fleste gik sædvanligvis forbi.

Her er et paradoks vedrørende befolkningskontrol: De lange og blodige krige i Grækenland kunne skabe en overflod af kvinder, forudsat at antallet af nyfødte piger ikke svarede til antallet af faldne mænd i krigene.

Artikel-Undfangelse-04-hormonelle-valg-esoterisk-set
Download-fil: UNDFANGELSE 4:4 - L. Rae Lake


Artikel-Undfangelse-04-hormonelle-valg-esoterisk-set
Læsefil med vendbare sider: UNDFANGELSE 4:4