Udskriv | Anbefal | Sitemap

Søg på Visdomsnettet


Nyhedsbrev info

Indtast data og modtag vores nyhedsbreve
Navn

E-mail

Kontakt os

KOSMISK EVOLUTION
Fonden
Donationer
Litteratur
Ordbog
Links
LemuelBooks
Esoterisk Visdom
GRUNDVIDEN
HOVEDOMRÅDER
LIVSKVALITET
SAMFUND
Skabende Meditation
ARTIKLER
OVERBLIK
MEDITATIONERNE
Esoterisk Litteratur
GRATIS E-BØGER
BOGUDGIVELSER
Fredsinspiration
ARTIKLER OM FRED
KONFLIKTFORSKNING
MENNESKE & MILJØ
Egyptens mysterier
ESOTERISK EGYPTOLOGI

Ikon-Kosmisk-Evolution-Alice-Bailey-Esoterisk-visdom

KOSMISK EVOLUTION (3 af 4)


Østens gamle skrifter oplyser, at den kosmiske evolution er nært knyttet til Store Bjørns syv stjerner, Plejadernes syv stjerner og Sirius, som har en nær forbindelse med Solsystemet.

KOSMISK EVOLUTION (3 af 4)

Store Bjørn og Plejaderne

 

Kosmisk-evolution-03-Alice-Bailey-Esoterisk-visdom

 

Store Bjørn

Store Bjørn er interessant. I den orientalske litteratur er der mange spændende informationer om forbindelsen mellem Store Bjørn og Plejaderne. De syv søstre siges at være hustruer til Store Bjørns syv stjerner eller rishier. Hvilken sandhed ligger der skjult i denne legende? Hvis Plejaderne er kilden til elektrisk manifestation − Solsystemets aktive intelligensaspekt − og deres energi besjæler alt stof, repræsenterer de muligvis det negative aspekt, hvis polære modsætning − det positive aspekt − er deres syv ægtefæller, det vil sige Store Bjørns syv stjerner. Måske er det foreningen af disse to, der er årsagen til vores solsystem. Måske mødes disse to energityper – den ene fra Plejaderne og den anden fra Store Bjørn − og skaber tilsammen den flammende manifestation på himlen, som mennesket kalder ”vores Solsystem”.

Relationen

Relationen mellem disse to konstellationer − eller måske snarere de subjektive bånd mellem dem − må have en eller anden forbindelse med virkeligheden − ellers ville der ikke være hentydninger til den i forskellige mytologier. Der være noget som − blandt de utallige myriader af konstellationer − forbinder netop dem med Solsystemet. Men forsøger man at opfatte det som noget rent fysisk, så vildleder man sig selv. Hvis man i stedet prøver at forstå det som det subjektive liv − som energi, kvalitet eller kraft − vil man måske finde den sandhed eller virkelighed, som ligger til grund for det, der ved første øjekast opfattes som en absurd fabel.

Artikel-Kosmisk-Evolution-Alice-Bailey-Esoterisk-visdom
Download-fil: KOSMISK EVOLUTION - Alice A. Bailey


Artikel-Kosmisk-Evolution-Alice-Bailey-Esoterisk-visdom
Læsefil med vendbare sider: KOSMISK EVOLUTION