Udskriv | Anbefal | Sitemap

Søg på Visdomsnettet


Nyhedsbrev info

Indtast data og modtag vores nyhedsbreve
Navn

E-mail

Kontakt os

KOSMISK EVOLUTION
Fonden
Donationer
Litteratur
Ordbog
Links
LemuelBooks
Esoterisk Visdom
GRUNDVIDEN
HOVEDOMRÅDER
LIVSKVALITET
SAMFUND
Skabende Meditation
ARTIKLER
OVERBLIK
MEDITATIONERNE
Esoterisk Litteratur
GRATIS E-BØGER
BOGUDGIVELSER
Fredsinspiration
ARTIKLER OM FRED
KONFLIKTFORSKNING
MENNESKE & MILJØ
Egyptens mysterier
ESOTERISK EGYPTOLOGI

Ikon-Kosmisk-Evolution-Alice-Bailey-Esoterisk-visdom

KOSMISK EVOLUTION (1 af 4)


Østens gamle skrifter oplyser, at den kosmiske evolution er nært knyttet til Store Bjørns syv stjerner, Plejadernes syv stjerner og Sirius, som har en nær forbindelse med Solsystemet.

KOSMISK EVOLUTION (1 af 4)

KOSMISK EVOLUTION

 

Af Alice A. Bailey
Fra The Consciousness of the Atom

(Oversættelse Thora Lund Mollerup & Erik Ansvang)

 

Kosmisk-Evolution-Alice-Bailey-Esoterisk-visdom

Du kan frit downloade "KOSMISK EVOLUTION" af Alice A. Bailey. For at kunne læse filen, skal du have programmet Acrobat Reader, som du kan hente på www.adobe.com/dk - det er gratis. Materialet downloades ved at klikke på pdf-filen i ruden til højre.

OBS!

Klik på den øverste artikel til højre, hvis du ønsker at downloade artiklen.

Klik på den nederste artikel, hvis du ønsker at læse den på internettet. Du kan vende artiklens sider ved at klikke på sidernes hjørner!

 

Esoterisk-visdom-og-åndsvidenskab-fra-VisdomsNettetVi har brug for din støtte

VisdomsNettet er en fond, der ikke ejes af nogen, og alle arbejder gratis. Arbejdet opretholdes alene af donationer, og alle bidrag er altid velkomne. Dit bidrag kan indsættes på… Danske Bank - Reg. 1551 - girokonto nr. 16-973-335 - SWIFT-BIC:  DABADKKK - IBAN:  DK11 3000 0016 9733 35

På forhånd tak!

 

 

 

KOSMISK EVOLUTION 

 

Kosmisk-evolution-01-Alice-Bailey-Esoterisk-visdom

 

Østens gamle skrifter oplyser, at den kosmiske evolution er nært knyttet til Store Bjørns syv stjerner, Plejadernes syv stjerner og Sirius, som alle har en meget nær forbindelse med Solsystemet og en speciel intim psykisk-magnetisk relation til systemets Sollogos.

Ifølge åndsvidenskaben er målet for stofatomet selvbevidsthed, og for et væsen, der udvikler sig gennem en planet, kan målet være gudsbevidsthed. Men når det gælder Sollogos, er det vanskeligt at finde det rette ord, selvom Sollogos naturligvis også har et evolutionsmål. Man kan eventuelt kalde målet for ”absolut bevidsthed”.

For at anskueliggøre dette forhold, kan man tage udgangspunkt i, at det fysiske legeme består af en mængde små liv, celler eller atomer, der hver især har deres egen separate bevidsthed. Det svarer til deres selvbevidsthed. Fra atomets synspunkt kan den fysiske krops bevidsthed som helhed opfattes som dets gruppebevidsthed.

Så er der menneskets − tænkerens − bevidsthed. Det er mennesket, der beliver det fysiske legeme og får det til at gøre, som mennesket vil. For atomerne i den fysiske krop repræsenterer mennesket det, man kan kalde gudsbevidsthed. Menneskets selvbevidste opfattelse er lige så fjern fra atomets, som Sollogos’ bevidsthed er fra menneskets.

Artikel-Kosmisk-Evolution-Alice-Bailey-Esoterisk-visdom
Download-fil: KOSMISK EVOLUTION - Alice A. Bailey


Artikel-Kosmisk-Evolution-Alice-Bailey-Esoterisk-visdom
Læsefil med vendbare sider: KOSMISK EVOLUTION