Udskriv | Anbefal | Sitemap

Søg på Visdomsnettet


Nyhedsbrev info

Indtast data og modtag vores nyhedsbreve
Navn

E-mail

Kontakt os

KOSMISK EVOLUTION
Fonden
Donationer
Litteratur
Ordbog
Links
LemuelBooks
Esoterisk Visdom
GRUNDVIDEN
HOVEDOMRÅDER
LIVSKVALITET
SAMFUND
Skabende Meditation
ARTIKLER
OVERBLIK
MEDITATIONERNE
Esoterisk Litteratur
GRATIS E-BØGER
BOGUDGIVELSER
Fredsinspiration
ARTIKLER OM FRED
KONFLIKTFORSKNING
MENNESKE & MILJØ
Egyptens mysterier
ESOTERISK EGYPTOLOGI

Ikon-Kosmisk-Evolution-Alice-Bailey-Esoterisk-visdom

KOSMISK EVOLUTION (4 af 4)


Østens gamle skrifter oplyser, at den kosmiske evolution er nært knyttet til Store Bjørns syv stjerner, Plejadernes syv stjerner og Sirius, som har en nær forbindelse med Solsystemet.

KOSMISK EVOLUTION (4 af 4)

Gruppebevidsthed

 

Kosmisk-evolution-04-Alice-Bailey-Esoterisk-visdom

 

Kendsgerninger

Alt det, der udvider menneskets horisont og øger opfattelsen og forståelsen af det, der sker i evolutionsprocessen, har værdi for menneskeheden − ikke i kraft af ophobninger af faktuelle oplysninger, men på grund af det, oplysningen gør mennesket i stand til at udvikle i sit indre. Evnen til at tænke i bredere og mere omfattende begreber vokser. Det bliver muligt at se ud over det snævre personlige synspunkt og at inkludere andre aspekter i bevidstheden. Og når det sker, udvikles der gruppebevidsthed, og i sidste instans må menneskeheden erkende, at de ophøjede sandheder, som den i livenes løb har kæmpet for og har ofret livet for, i virkeligheden blot er brudstykker af en storslået plan − en mikroskopisk del af en gigantisk helhed.

Når et menneske engang i fremtiden vender tilbage til den fysiske verden i en ny inkarnation og kan se tilbage på alt det, som optog det i det nuværende liv, og som betragtes som så vigtigt, vil det måske opdage, hvor forkert opfattelsen af kendsgerningerne i virkeligheden er. Kendsgerninger spiller reelt ingen rolle. Sidste århundredes kendsgerninger er ikke kendsgerninger nu, og i næste århundrede vil naturvidenskabens forskere måske more sig over nutidens dogmatiske påstande og undre sig over, hvordan det var muligt at opfatte tingene på denne måde.

Det er udviklingen af livet og dets forhold til alt, hvad der er i omgivelserne, som virkelig betyder noget, og frem for alt virkningen på dem, man omgås og arbejdet for den gruppe, man befinder sig i.

Artikel-Kosmisk-Evolution-Alice-Bailey-Esoterisk-visdom
Download-fil: KOSMISK EVOLUTION - Alice A. Bailey


Artikel-Kosmisk-Evolution-Alice-Bailey-Esoterisk-visdom
Læsefil med vendbare sider: KOSMISK EVOLUTION