Udskriv | Anbefal | Sitemap

Søg på Visdomsnettet


Nyhedsbrev info

Indtast data og modtag vores nyhedsbreve
Navn

E-mail

Kontakt os

DET FANTASTISKE MENNESKE
Fonden
Donationer
Litteratur
Ordbog
Links
LemuelBooks
Esoterisk Visdom
GRUNDVIDEN
HOVEDOMRÅDER
LIVSKVALITET
SAMFUND
Skabende Meditation
ARTIKLER
OVERBLIK
MEDITATIONERNE
Esoterisk Litteratur
GRATIS E-BØGER
BOGUDGIVELSER
Fredsinspiration
ARTIKLER OM FRED
KONFLIKTFORSKNING
MENNESKE & MILJØ
Egyptens mysterier
ESOTERISK EGYPTOLOGI

Ikon-Det-fantastiske-menneske-Åndsvidenskab

DET FANTASTISKE MENNESKE (1 af 13)


Menneskets videre udvikling fører til ufattelige højder, som er ethvert menneskes fødselsret. Der er ingen grænser for det fantastiske menneskes muligheder!

DET FANTASTISKE MENNESKE (1 af 13)

DET FANTASTISKE MENNESKE

 

Af Hardy Bennis

 

Det-fantastiske-menneske-Åndsvidenskab-Esoterisk-visdom

Du kan frit downloade artiklen "DET FANTASTISKE MENNESKE" af Hardy Bennis. For at kunne læse filen, skal du have programmet Acrobat Reader, som du kan hente på www.adobe.com/dk - det er gratis. Materialet downloades ved at klikke på pdf-filen i ruden til højre.

OBS!

Klik på den øverste artikel til højre, hvis du ønsker at downloade artiklen.

Klik på den nederste artikel, hvis du ønsker at læse den på internettet. Du kan vende artiklens sider ved at klikke på sidernes hjørner!

 

Esoterisk-visdom-og-åndsvidenskab-fra-VisdomsNettetVi har brug for din støtte

VisdomsNettet er en fond, der ikke ejes af nogen, og alle arbejder gratis. Arbejdet opretholdes alene af donationer, og alle bidrag er altid velkomne. Dit bidrag kan indsættes på… Danske Bank - Reg. 1551 - konto nr. 16-973-335 - SWIFT-BIC:  DABADKKK - IBAN:  DK11 3000 0016 9733 35

På forhånd tak!

 

 

 

DET FANTASTISKE MENNESKE

  

Det-fantastiske-menneske-01-Åndsvidenskab

 

Nutidens robotteknologi, hvor man forsøger at efterligne menneskets funktioner, viser med al tydelighed, hvor kompliceret et menneske i virkeligheden er. Selv de mest enkle funktioner, som robotter skal kunne − eksempelvis at gå og stå uden at vælte − kræver masser af programmering, navnlig fordi der skal indbygges en visuel kontakt gennem de kunstige fotografiske øjne. Og så er der ikke engang tale om nogen form for fortolkning af, hvad øjnene ser. Alene det at gribe om en ting – f.eks. en elektrisk pære − kræver, at den kunstige hånd ikke tager for hårdt fat og knuser pæren, men alligevel så fast, at den ikke tabes.

Disse helt basale ting, som man normalt ikke tænker over, kræver uhyre avanceret programmering af de forskere, der ønsker at fremstille robotter. Målet er, at robotterne skal kunne hjælpe i hverdagen. Derfor er det nødvendigt at indbygge så mange funktioner, at det kræver en avanceret form for kunstig intelligens, hvis robotten skal kunne styres, så den kan løse komplekse opgaver − og indtil videre har det været et næsten uløseligt problem.

 

Det-fantastiske-menneske-02-Åndsvidenskab

 

Robotter bruges i vid udstrækning i industrien − særlig hvor der kræves fuldstændig ensartede resultater, eller i forbindelse med arbejdsopgaver, der er sundhedsskadelige for mennesker − eksempelvis arbejde med giftige eller radioaktive stoffer. Men robotterne kan kun udføre helt enkle funktioner. Dem udfører de til gengæld med stor præcision uden pauser og uden at blive trætte − men mere formår de ikke!

Det-fantastiske-menneske-03-ÅndsvidenskabNaturvidenskabens forskere arbejder intenst på at afsløre hjernens hemmeligheder i et forsøg på at overføre dem til robotteknologien, men her støder de på en mur − for de ved ikke, hvad intelligens er, på trods af at intelligensen er en integreret del af livet og bevidstheden. Disse afgørende spørgsmål vil forblive ubesvarede så længe forskerne ikke kender menneskets fulde konstitution, og den dag, hvor de gradvist opdager de hemmeligheder, mennesket rummer, vil de blive klar over, at de står overfor et skaberværk, der er ufatteligt unikt og fantastisk, at man må bøje sig i ærbødighed for det under, som hvert enkelt menneske dybest set er.

 

 

Artikel-Det-fantastiske-menneske-Åndsvidenskab
Download-fil: DET FANTASTISKE MENNESKE - Hardy Bennis


Artikel-Det-fantastiske-menneske-Åndsvidenskab
Læsefil med vendbare sider: DET FANTASTISKE MENNESKE