Udskriv | Anbefal | Sitemap

Søg på Visdomsnettet


Nyhedsbrev info

Indtast data og modtag vores nyhedsbreve
Navn

E-mail

Kontakt os

TRO, VIDEN & VISHED
Fonden
Donationer
Litteratur
Ordbog
Links
LemuelBooks
Esoterisk Visdom
GRUNDVIDEN
HOVEDOMRÅDER
LIVSKVALITET
SAMFUND
Skabende Meditation
ARTIKLER
OVERBLIK
MEDITATIONERNE
Esoterisk Litteratur
GRATIS E-BØGER
BOGUDGIVELSER
Fredsinspiration
ARTIKLER OM FRED
KONFLIKTFORSKNING
MENNESKE & MILJØ
Egyptens mysterier
ESOTERISK EGYPTOLOGI

Ikon-Tro-Viden-&-Vished-Erik-Ansvang

TRO, VIDEN & VISHED (1 af 5)


Er åndelig udvikling og åndeligt arbejde baseret på noget, man tror, eller er det noget, man ved? Hvordan er forholdet mellem tro og viden - og tro og vished?

TRO, VIDEN & VISHED (1 af 5)

TRO, VIDEN & VISHED

 

Af Erik Ansvang

 

Tro-Viden-&-Vished-Erik-Ansvang

Du kan frit downloade "TRO, VIDEN & VISHED" af Erik Ansvang. For at kunne læse filen, skal du have programmet Acrobat Reader, som du kan hente på www.adobe.com/dk - det er gratis. Materialet downloades ved at klikke på pdf-filen i ruden til højre.

OBS!

Klik på den øverste artikel til højre, hvis du ønsker at downloade artiklen.

Klik på den nederste artikel, hvis du ønsker at læse den på internettet. Du kan vende artiklens sider ved at klikke på sidernes hjørner!

 

Esoterisk-visdom-og-åndsvidenskab-fra-VisdomsNettetVi har brug for din støtte

VisdomsNettet er en fond, der ikke ejes af nogen, og alle arbejder gratis. Arbejdet opretholdes alene af donationer, og alle bidrag er altid velkomne. Dit bidrag kan indsættes på… Danske Bank - Reg. 1551 - girokonto nr. 16-973-335 - SWIFT-BIC: DABADKKK - IBAN: DK11 3000 0016 9733 35

På forhånd tak!

 

TRO, VIDEN & VISHED 

 

Tro-Viden-&-Vished-01-Erik-Ansvang

 

Ethvert menneske, der ønsker at finde sin egen livskilde − sin indre sol − må søge lyset i sit indre. Åndeligt søgende mennesker deltager bevidst i denne proces, der er en forvandlingsproces. Men er det indre arbejde − den påståede forvandlingsproces − ikke bare et spørgsmål om tro? Er åndeligt arbejde baseret på noget, man tror, eller er det noget, man ved?

Sand tro

Et ægte søgende menneske ved, at sand tro er vished. Sand tro er, når selve livet bliver til tro − når selve livet dokumenterer troens aspekter. Den form for tro er ikke afhængig af dogmer og doktriner, og derfor har åndsvidenskaben ingen dogmer og doktriner. Kraften stammer fra menneskets eget indre − fra hjertet. Troen er den ubegrundede vished for at det mål, man stræber imod, er ægte. Derfor lærer det åndeligt søgende menneske om lyset i det indre, når det gennemgår prøverne i livets skole. Og i processen forvandles tro til vished.

Artikel-Tro-Viden-&-Vished-Erik-Ansvang
Download-fil: TRO, VIDEN & VISHED - Erik Ansvang


Artikel-Tro-Viden-&-Vished-Erik-Ansvang
Læsefil med vendbare sider: TRO, VIDEN & VISHED