Udskriv | Anbefal | Sitemap

Søg på Visdomsnettet


Nyhedsbrev info

Indtast data og modtag vores nyhedsbreve
Navn

E-mail

Kontakt os

ÅNDSVIDENSKAB FOR ADVOKATER
Fonden
Donationer
Litteratur
Ordbog
Links
LemuelBooks
Esoterisk Visdom
GRUNDVIDEN
HOVEDOMRÅDER
LIVSKVALITET
SAMFUND
Skabende Meditation
ARTIKLER
OVERBLIK
MEDITATIONERNE
Esoterisk Litteratur
GRATIS E-BØGER
BOGUDGIVELSER
Fredsinspiration
ARTIKLER OM FRED
KONFLIKTFORSKNING
MENNESKE & MILJØ
Egyptens mysterier
ESOTERISK EGYPTOLOGI

Ikon-Åndsvidenskab-for-advokater-Geoffrey-Hodson

ÅNDSVIDENSKAB FOR ADVOKATER (4 af 8)


Menneskets love er i deres upersonlighed, upartiskhed og retfærdighed et udtryk for de kosmiske principper, som er baseret på uforanderlige love.

ÅNDSVIDENSKAB FOR ADVOKATER (4 af 8)

Loven om årsag og virkning

 

Åndsvidenskab-for-advokater-05-Geoffrey-Hodson

 

Iflg. de kosmiske love er sanktionen for lovovertrædelser altid præcis i overensstemmelse med lovovertrædelsen. Der er ikke den fjerneste mulighed for forkert modreaktion i naturens lov om årsag og virkning, for på de højere eksistensniveauer administreres loven udelukkende med henblik på at skabe åndelige fremskridt, og de, der forbryder sig imod loven, skal ikke forvente, at lovens opdragende aspekt bliver ignoreret. Tværtimod – det er det styrende princip for alle intelligenser, som legemliggør lovens principper, og som er ansvarlige for lovens anvendelse på handlinger i menneskets verden.

Der er tale om åndelige intelligenser, der sikrer fuldkommen retfærdighed for hvert eneste menneske – først og fremmest ved at fordele konsekvenserne over lange perioder, ved udsættelse og opdeling i forhold til gunstige og ugunstige lejligheder, men også ved at afbalancere positive handlinger med negative handlinger fra tidligere liv. Samtidig tilrettelægges processerne på en måde, der skaber den størst mulige grad af uddannelse og udvikling, som kan blive til gavn for evolutionen. De positive resultater af den afbalancerede adfærd, den etiske og moralske praksis og de uselviske handlinger kommer til udtryk i tid, rum og form, hvor de kan gøre størst mulig udviklingsmæssig gavn.

Artikel-Åndsvidenskab-for-advokater-Geoffrey-Hodson
Download-fil: ÅNDSVIDENSKAB FOR ADVOKATER - Geffrey Hodson


Artikel-Åndsvidenskab-for-advokater-Geoffrey-Hodson
Læsefil med vendbare sider: ÅNDSVIDENSKAB FOR ADVOKATER