Udskriv | Anbefal | Sitemap

Søg på Visdomsnettet


Nyhedsbrev info

Indtast data og modtag vores nyhedsbreve
Navn

E-mail

Kontakt os

FRA INSTINKTIV TIL ÅNDELIG TELEPATI
Fonden
Donationer
Litteratur
Ordbog
Links
LemuelBooks
Esoterisk Visdom
GRUNDVIDEN
HOVEDOMRÅDER
LIVSKVALITET
SAMFUND
Skabende Meditation
ARTIKLER
OVERBLIK
MEDITATIONERNE
Esoterisk Litteratur
GRATIS E-BØGER
BOGUDGIVELSER
Fredsinspiration
ARTIKLER OM FRED
KONFLIKTFORSKNING
MENNESKE & MILJØ
Egyptens mysterier
ESOTERISK EGYPTOLOGI

Ikon-Fra-instinktiv-til-åndelig-telepati

FRA INSTINKTIV TIL ÅNDELIG TELEPATI (1 af 17)


Telepati er et almindeligt fænomen. Dagligt er man i telepatisk kontakt med omgivelserne. Telepati mellem sjæl og personlighed er noget andet.

FRA INSTINKTIV TIL ÅNDELIG TELEPATI (1 af 17)

FRA INSTINKTIV TIL

ÅNDELIG TELEPATI

Af Kenneth Sørensen 

 

Fra-instinktiv-til-åndelig-telepati-Forside

Du kan frit downloade materialet "FRA INSTINKTIV TIL ÅNDELIG TELEPATI" af Kenneth Sørensen. For at kunne læse filen, skal du have programmet Acrobat Reader, som du kan hente på www.adobe.com/dk - det er gratis. Materialet downloades ved at klikke på pdf-filen i ruden til højre.

OBS!
Klik på den øverste artikel til højre, hvis du ønsker at downloade artiklen.

Klik på den nederste artikel, hvis du ønsker at læse den på internettet. Du kan vende artiklens sider ved at klikke på sidernes hjørner!

 

Esoterisk-visdom-og-åndsvidenskab-fra-VisdomsNettetVi har brug for din støtte

VisdomsNettet er en fond, der ikke ejes af nogen, og alle arbejder gratis. Arbejdet opretholdes alene af donationer, og alle bidrag er altid velkomne. Dit bidrag kan indsættes på… Danske Bank - Reg. 1551 - konto nr. 16-973-335 - SWIFT-BIC:  DABADKKK - IBAN:  DK11 3000 0016 9733 35

På forhånd tak!

 

FRA INSTINKTIV TIL

ÅNDELIG TELEPATI

 

Fra-instinktiv-til-åndelig-telepati-01

 

Telepati er sandsynligvis den parapsykologiske evne, de fleste mennesker kender bedst. Telepati forbindes som regel med tankeoverføring eller overføring af bevidsthedstilstande over store afstande. Telepati betyder ”fjernføling”, for ordet stammer fra det græske ”tele”, der betyder ”fjern”, og ”pati”, der i denne forbindelse, betyder ”føling” – dvs. ”fjernføling”. Men der ligger en hel del mere bag begrebet, end ordets etymologiske kilde umiddelbart afslører.

Telepati er fortsat omgærdet af mystik, selv om fænomenet reelt er blevet forklaret via udviklingen af teknologiske kommunikationsmidler. I nutiden er det muligt for mennesker øjeblikkeligt at komme i forbindelse med hinanden uanset hvor på Jorden de befinder sig. Mobiltelefoni, internet, radio- og Tv-transmitterede udsendelser på kryds og tværs af planeten har givet ny mening til begrebet telepati. Menneskeheden er vidne til en konstant strøm af kommunikation, der foregår i usynlige sfærer, som kaldes æteren. Kommunikationsmidlerne er i virkeligheden de første primitive udgaver af fremtidens bevidste telepati fra tankesind til tankesind, og de bruger nøjagtig det samme medie til at udveksle budskaberne – æteren.

Fra et fysisk perspektiv er mennesket dagligt omgivet af telepatisk aktivitet via informationsteknologien, der bruger æteren som kommunikationsmedie. Der er tale om en særdeles grov form for telepati, som blot er en svag afspejling af den sensitive hjernes telepatiske evner. Men de fysiske former for telepati er i virkeligheden kun en respons og afspejling i den fysiske æter af den telepatiske virksomhed, som Hierarkiets mestre praktiserer. Der er en vigtig sandhed i påstanden. Virkninger i menneskets ydre verden har altid årsag og oprindelse i de indre verdener.

Artikel-Fra-instinktiv-til-åndelig-telepati
Download-fil: FRA INSTINKTIV TIL ÅNDELIG TELEPATI - Kenneth Sørensen


Artikel-Fra-instinktiv-til-åndelig-telepati
Læsefil med vendbare sider: FRA INSTINKTIV TIL ÅNDELIG TELEPATI