Udskriv | Anbefal | Sitemap

Søg på Visdomsnettet


Nyhedsbrev info

Indtast data og modtag vores nyhedsbreve
Navn

E-mail

Kontakt os

INDVIELSESREJSEN
Fonden
Donationer
Litteratur
Ordbog
Links
LemuelBooks
Esoterisk Visdom
GRUNDVIDEN
HOVEDOMRÅDER
LIVSKVALITET
SAMFUND
Skabende Meditation
ARTIKLER
OVERBLIK
MEDITATIONERNE
Esoterisk Litteratur
GRATIS E-BØGER
BOGUDGIVELSER
Fredsinspiration
ARTIKLER OM FRED
KONFLIKTFORSKNING
MENNESKE & MILJØ
Egyptens mysterier
ESOTERISK EGYPTOLOGI

Ikon-Indvielsesrejsen-Erik-Ansvang

INDVIELSESREJSEN (1 af 10)


Egyptens hierofanter kunne hjælpe en neofyt med at rejse hurtigere på bevidsthedens udviklingsvej ved hjælp af kontrollerede nær-død-oplevelser, der ultimativt gav adgang til sjælens plan.

INDVIELSESREJSEN (1 af 10)

INDVIELSESREJSEN

Af Erik Ansvang

 

Indvielsesrejsen-Erik-Ansvang

Du kan frit downloade "INDVIELSESREJSEN" af Erik Ansvang. For at kunne læse filen, skal du have programmet Acrobat Reader, som du kan hente på www.adobe.com/dk - det er gratis. Materialet downloades ved at klikke på pdf-filen i ruden til højre.

OBS!
Klik på den øverste artikel til højre, hvis du ønsker at downloade artiklen.

Klik på den nederste artikel, hvis du ønsker at læse den på internettet. Du kan vende artiklens sider ved at klikke på sidernes hjørner!

 

Esoterisk-visdom-og-åndsvidenskab-fra-VisdomsNettetVi har brug for din støtte

VisdomsNettet er en fond, der ikke ejes af nogen, og alle arbejder gratis. Arbejdet opretholdes alene af donationer, og alle bidrag er altid velkomne. Dit bidrag kan indsættes på… Danske Bank - Reg. 1551 - konto nr. 16-973-335 - SWIFT-BIC:  DABADKKK - IBAN:  DK11 3000 0016 9733 35

På forhånd tak!

 

 

INDVIELSESREJSEN

 

Indvielsesrejsen-01-Erik-Ansvang

 

Utallige videbegærlige mennesker har forgæves forsøgt at trænge ind i Egyptens mysterier og såkaldte hemmeligheder. Det er imidlertid ikke muligt ved hjælp af nutidens konkrete tænkning, hvor mysterierne fortolkes bogstaveligt. Redskabet må stå i et logisk forhold til den genstand, det skal bearbejde. Ånd består alene af ånd, og esoterisme er verdens åndelige aspekt, der er utilgængeligt for hjernebevidstheden. Man kan ikke forstå alt, når man bevæger sig ind i ukendte verdener. Hvis man ikke er parat til at være uvidende, er der ingen mulighed for at opdage ny kundskab. Hvis man forsker med bedrevidende arrogance, er resultatet ofte konklusioner, der siger mere om forskerne end om de gamle egyptere.

Det andet problem er, at man ikke kan tænke sig til højere bevidsthedstilstande. Der er kun én metode – man må blive dem. Og det menneske, der har oplevet de dybe åndelige tilstande, der ligger over tænkningens højeste udtryk, kan ikke beskrive dem, for det vil medføre en reduktion, en forenkling og en opsplitning af oplevelsen, der er i modstrid med erkendelsens natur. Hinsides tankens adskillende natur får menneskets bevidsthed kontakt med en oplevelse af enhed, og den kan ikke beskrives ved hjælp af den adskillende tænkning. I den høje bevidsthedstilstand er den, der oplever, og selve oplevelsen smeltet sammen i en syntese.

De forskere, der påstår, at de er i stand til at afsløre de esoteriske aspekter i den gamle visdomslære ved hjælp af nutidens videnskabelige erkendelsesmetoder, har ganske enkelt ikke forstået hemmeligheden bag hemmelighederne. De forsøger måske at forklare betydningen af et bestemt ord eller en bestemt formulering på samme måde, som man vil gøre det med enhver konventionel gåde, men i forhold til den egyptiske mysterielære vil de aldrig blive i stand til andet end at erstatte det ene ord med et andet, og i bedste fald vil det resultere i underlødig litteratur, der erstatter en idé, der oprindeligt var enkel og sand.

Artikel-Indvielsesrejsen-Erik-Ansvang
Download-fil: INDVIELSESREJSEN - Erik Ansvang


Artikel-Indvielsesrejsen-Erik-Ansvang
Læsefil med vendbare sider: INDVIELSESREJSEN