Udskriv | Anbefal | Sitemap

Søg på Visdomsnettet


Nyhedsbrev info

Indtast data og modtag vores nyhedsbreve
Navn

E-mail

Kontakt os

INDVIELSE I EGYPTEN
Fonden
Donationer
Litteratur
Ordbog
Links
LemuelBooks
Esoterisk Visdom
GRUNDVIDEN
HOVEDOMRÅDER
LIVSKVALITET
SAMFUND
Skabende Meditation
ARTIKLER
OVERBLIK
MEDITATIONERNE
Esoterisk Litteratur
GRATIS E-BØGER
BOGUDGIVELSER
Fredsinspiration
ARTIKLER OM FRED
KONFLIKTFORSKNING
MENNESKE & MILJØ
Egyptens mysterier
ESOTERISK EGYPTOLOGI

Ikon-Indvielse-i-Egypten-Erik-Ansvang

INDVIELSE I EGYPTEN (1 af 4)


Egyptologerne afviser, at pyramiderne blev brugt til indvielser. Men åndsvidenskaben giver detaljerede beskrivelser af indvielsernes midler og mål.

INDVIELSE I EGYPTEN (1 af 4)

INDVIELSE

I EGYPTEN

 

Af Erik Ansvang

 

Indvielse-i-Egypten-Erik-Ansvang

Du kan frit downloade artiklen "INDVIELSE I EGYPTEN" af Erik Ansvang. For at kunne læse filen, skal du have programmet Acrobat Reader, som du kan hente på www.adobe.com/dk - det er gratis. Materialet downloades ved at klikke på pdf-filen i ruden til højre.

OBS!

Klik på den øverste artikel til højre, hvis du ønsker at downloade artiklen.

Klik på den nederste artikel, hvis du ønsker at læse den på internettet. Du kan vende artiklens sider ved at klikke på sidernes hjørner!
 

Esoterisk-visdom-og-åndsvidenskab-fra-VisdomsNettetVi har brug for din støtte

VisdomsNettet er en fond, der ikke ejes af nogen, og alle arbejder gratis. Arbejdet opretholdes alene af donationer, og alle bidrag er altid velkomne. Dit bidrag kan indsættes på… Danske Bank - Reg. 1551 - girokonto nr. 16-973-335 - SWIFT-BIC:  DABADKKK - IBAN:  DK11 3000 0016 9733 35

På forhånd tak!

 

 

INDVIELSE

I EGYPTEN

 

Indvielse-i-Egypten-01-Erik-Ansvang

 

Indviet i Egypten

Den traditionelle egyptologi afviser kategorisk, at pyramider og templer fungerede som en slags universiteter i det gamle Egyptens mysterieskole, hvor de hellige bygninger blev anvendt til uddannelse og indvielse af udvalgte borgere i det gamle samfund. På trods af manglende beviser fastholder egyptologerne, at pyramiderne var kongegrave for navngivne konger i 4. dynasti. For at fastholde denne teori er man nødt til at ignorere både gamle seriøse kilder og nyere fund, der modbeviser gravteorien og at pyramiderne blev bygget i 4. dynasti. Desuden påstår alle seriøse åndsvidenskabelige kilder, at pyramiderne aldrig har været brugt til opbevarelse af kongelige mumier, som man i øvrigt aldrig har fundet i en eneste af de over 100 pyramider, der foreløbig er kendt i Egypten. Hverken egyptologer eller åndsvidenskaben er i stand til at bevise påstandene, men indicierne peger i én retning − pyramiderne var ikke kongegrave. Seriøse clairvoyante forskere har i tidernes løb givet logiske, samstemmende og sammenhængende beskrivelser af, at pyramiderne blev brugt til indvielser, og desuden har man beskrevet indvielsernes midler og mål.

Artikel-Indvielse-i-Egypten-Erik-Ansvang
Download-fil: INDVIELSE I EGYPTEN- Erik Ansvang


Artikel-Indvielse-i-Egypten-Erik-Ansvang
Læsefil med vendbare sider: INDVIELSE I EGYPTEN