Udskriv | Anbefal | Sitemap

Søg på Visdomsnettet


Nyhedsbrev info

Indtast data og modtag vores nyhedsbreve
Navn

E-mail

Kontakt os

DISCIPELSKAB & SOLIMPULSER
Fonden
Donationer
Litteratur
Ordbog
Links
LemuelBooks
Esoterisk Visdom
GRUNDVIDEN
HOVEDOMRÅDER
LIVSKVALITET
SAMFUND
Skabende Meditation
ARTIKLER
OVERBLIK
MEDITATIONERNE
Esoterisk Litteratur
GRATIS E-BØGER
BOGUDGIVELSER
Fredsinspiration
ARTIKLER OM FRED
KONFLIKTFORSKNING
MENNESKE & MILJØ
Egyptens mysterier
ESOTERISK EGYPTOLOGI

Ikon-Discipelskab-og-Solimpulser

DISCIPELSKAB & SOLIMPULSER (1 af 9)


Nogle mennesker tror stadig at planeter, sole og galakser ikke er levende skabninger. De tror, at de ikke er intelligente, og at de ikke udfører meningsfulde handlinger.

DISCIPELSKAB & SOLIMPULSER (1 af 9)

DISCIPELSKAB & SOLIMPULSER 

 Af Torkom Saraydarian

(Oversættelse Thora Lund Mollerup & Erik Ansvang)

 

Discipelskab-og-Solimpulser-Forside

Du kan frit downloade "DISCIPELSKAB & SOLIMPULSER" af Torkom Saraydarian. For at kunne læse filen, skal du have programmet Acrobat Reader, som du kan hente på www.adobe.com/dk - det er gratis. Materialet downloades ved at klikke på pdf-filen i ruden til højre.

OBS!

Klik på den øverste artikel til højre, hvis du ønsker at downloade artiklen.

Klik på den nederste artikel, hvis du ønsker at læse den på internettet. Du kan vende artiklens sider ved at klikke på sidernes hjørner!

 

Esoterisk-visdom-og-åndsvidenskab-fra-VisdomsNettetVi har brug for din støtte

VisdomsNettet er en fond, der ikke ejes af nogen, og alle arbejder gratis. Arbejdet opretholdes alene af donationer, og alle bidrag er altid velkomne. Dit bidrag kan indsættes på… Danske Bank - Reg. 1551 - girokonto nr. 16-973-335 - SWIFT-BIC:  DABADKKK - IBAN:  DK11 3000 0016 9733 35

På forhånd tak!

 

DISCIPELSKAB & SOLIMPULSER

 

Discipelskab-og-Solimpulser-01-Saraydarian

 

Når energienheder som atomer, livsformer, mennesker, planeter, sole, stjernekonstellationer eller galakser med deres specifikke egenskaber forbinder sig med hinanden på forskellige måder, opstår der kemiske reaktioner, og der skabes nye kemiske energier og substanser. Når f.eks. to mennesker forbinder sig med hinanden med energier som f.eks. vrede, irritation, grådighed eller voldshandlinger, blandes deres kemier, og de skaber en ny kemisk substans, som er både skadelig og destruktiv. Når de forbinder sig med energien kærlighed, beundring, sammenhold og venlighed, opstår der en energisubstans, der er helbredende, opbyggende og inspirerende.

Ligegyldighed skaber ikke kemi. Når to mennesker forbinder sig med hinanden på højere planer, skaber de en højere form for kemi, der stimulerer dem begge. Mellem højere skabninger som planeter, sole og galakser sker der noget tilsvarende. De forbinder sig med hinanden med forskellige formål på deres forskellige bevidsthedsplaner.

Alt i Universet er levende

Nogle mennesker tror stadig at planeter, sole, stjernekonstellationer og galakser ikke er levende skabninger. De tror, at de ikke er intelligente, og at de ikke udfører meningsfulde handlinger – men det gør de! Større solimpulser er udtryk for, at de gigantiske himmellegemers besjælende liv kontakter hinanden med bestemte formål. Kontakten skaber bestemte substanser, som kan stimulere menneskers sjæle, forudsat at de er tilstrækkeligt sensitive til at absorbere impulserne.

 

Discipelskab-og-Solimpulser-02-Saraydarian

 

Solimpulser forekommer overalt i Universet. Esoterisk astrologi er reelt videnskaben om solimpulser og forbindelser. Set fra menneskehedens begrænsede jordiske synspunkt opstår solimpulserne primært under fuldmånen i Vædderens, Tyrens og Tvillingernes tegn, hvor Planetlogos’ sjæl, Sollogos’ sjæl og et af stjernetegnenes sjæl forbinder sig med hinanden med bestemte formål. I disse situationer skabes der store ladninger af energisubstans, som kan stimulere menneskets vilje, kærlighed og lys, udvide bevidstheden, skabe harmoni i tankesindet og gøre det muligt at foretage større gennembrud – men forudsætningen er, at man har forberedt sig på det. Energierne kan bruges til at nedbryde krystalliseringer og løfte bevidstheden til højere bevidsthedsplaner.

Artikel-Discipelskab-og-Solimpulser
Download-fil: DISCIPELSKAB & SOLIMPULSER - Torkom Saraydarian


Artikel-Discipelskab-og-Solimpulser
Læsefil med vendbare sider: DISCIPELSKAB & SOLIMPULSER