Udskriv | Anbefal | Sitemap

Søg på Visdomsnettet


Nyhedsbrev info

Indtast data og modtag vores nyhedsbreve
Navn

E-mail

Kontakt os

DISCIPELSKABETS VEJ
Fonden
Donationer
Litteratur
Ordbog
Links
LemuelBooks
Esoterisk Visdom
GRUNDVIDEN
HOVEDOMRÅDER
LIVSKVALITET
SAMFUND
Skabende Meditation
ARTIKLER
OVERBLIK
MEDITATIONERNE
Esoterisk Litteratur
GRATIS E-BØGER
BOGUDGIVELSER
Fredsinspiration
ARTIKLER OM FRED
KONFLIKTFORSKNING
MENNESKE & MILJØ
Egyptens mysterier
ESOTERISK EGYPTOLOGI

Ikon-Discipelskabets-vej

DISCIPELSKABETS VEJ (1 af 17)


Discipelskab er betegnelsen for den åndelige udviklingsvej, hvor det stræbende menneske bevidst arbejder på at etablere kontakt til sjælen og den indre mester.

DISCIPELSKABETS VEJ (1 af 17)

DISCIPELSKABETS VEJ

 

Af Kenneth Sørensen

 

Discipelskabets-vej-Forside

Du kan frit downloade "DISCIPELSKABETS VEJ" af Kenneth Sørensen. For at kunne læse filen, skal du have programmet Acrobat Reader, som du kan hente på www.adobe.com/dk - det er gratis. Materialet downloades ved at klikke på pdf-filen i ruden til højre.

OBS!

Klik på den øverste artikel til højre, hvis du ønsker at downloade artiklen.

Klik på den nederste artikel, hvis du ønsker at læse den på internettet. Du kan vende artiklens sider ved at klikke på sidernes hjørner!

 

Esoterisk-visdom-og-åndsvidenskab-fra-VisdomsNettetVi har brug for din støtte

VisdomsNettet er en fond, der ikke ejes af nogen, og alle arbejder gratis. Arbejdet opretholdes alene af donationer, og alle bidrag er altid velkomne. Dit bidrag kan indsættes på denne girokonto… Danske Bank - Reg. 1551 - nr. 16-973-335 - SWIFT-BIC:  DABADKKK - IBAN:  DK11 3000 0016 9733 35

På forhånd tak!

 

DISCIPELSKABETS VEJ

 

Discipelskabets-vej-01-Kenneth-Sørensen

 

Et af de centrale emner i den esoteriske lære er discipelskabets vej. Ofte vil ordet fremkalde kristne associationer, fordi de fleste mennesker har hørt om evangeliernes tolv disciple. Men discipelskab er ikke en speciel kristen tradition. Discipelskab kendes fra alle de store religiøse traditioner, hvor den oplyste religionsstifter samlede en gruppe af særligt oplyste og hengivne omkring sig. Discipelskab i nutidens esoteriske betydning har imidlertid en langt mere vidtrækkende betydning end det, der afsløres i de overleverede religiøse skrifter.

Discipelskabets-vej-02-Kenneth-SørensenEvolution – og bevidsthedens udfoldelse

For at forstå den esoteriske definition af discipelskab er man nødt til at placere den i en evolutionær sammenhæng. Der er tale om et gigantisk drama og et langt handlingsmættet forløb, som det ikke er muligt at beskrive i detaljer i denne artikel. Den esoteriske evolutionslære er en beskrivelse af, hvordan det iboende liv, der eksisterer i alle former, inkarnerer i det, der kaldes mineraler, planter, dyr og menneskeformer for gradvis at udvikle stadig højere bevidsthed. Her er det naturligvis nødvendigt at inddrage karma og reinkarnation, som nogle af de vigtigste faktorer, der udvikler sjælen på den lange rejse mod fuldkommenhed.

Discipelskabets vej repræsenterer den sidste del af udviklingen i menneskeriget, før disciplen bevidst får adgang til det overmenneskelige rige, der også kaldes det guddommelige rige, og som åndsvidenskaben kalder Hierarkiet. Set i det perspektiv er discipelskab en forberedelse og uddannelse til medlemskab af Hierarkiet.

Artikel-Discipelskabets-vej
Download-fil: DISCIPELSKABETS VEJ - Kenneth Sørensen


Artikel-Discipelskabets-vej
Læsefil med vendbare sider: DISCIPELSKABETS VEJ