Udskriv | Anbefal | Sitemap

Søg på Visdomsnettet


Nyhedsbrev info

Indtast data og modtag vores nyhedsbreve
Navn

E-mail

Kontakt os

FULDMÅNEMEDITATION - FOR VIDENDE
Fonden
Donationer
Litteratur
Ordbog
Links
LemuelBooks
Esoterisk Visdom
GRUNDVIDEN
HOVEDOMRÅDER
LIVSKVALITET
SAMFUND
Skabende Meditation
ARTIKLER
OVERBLIK
MEDITATIONERNE
Esoterisk Litteratur
GRATIS E-BØGER
BOGUDGIVELSER
Fredsinspiration
ARTIKLER OM FRED
KONFLIKTFORSKNING
MENNESKE & MILJØ
Egyptens mysterier
ESOTERISK EGYPTOLOGI

Ikon-Fuldmånemeditation-for-vidende

FULDMÅNEMEDITATION - FOR VIDENDE (1 af 13)


En dybtgående beskrivelse af fuldmånemeditationens betydning og fuldmåneenergiernes indstrømning baseret på Alice A. Baileys forfatterskab.

FULDMÅNEMEDITATION - FOR VIDENDE (1 af 13)

FULDMÅNEMEDITATION

- FOR VIDENDE

 

Af Kenneth Sørensen
Fra Fuldmånemeditation – på tærsklen til en ny verdensreligion

 

Fuldmånemeditation-for-vidende 

Du kan frit downloade artiklen "FULDMÅNEMEDITATION - FOR VIDENDE" af Kenneth Sørensen. For at kunne læse filen, skal du have programmet Acrobat Reader, som du kan hente på www.adobe.com/dk - det er gratis. Materialet downloades ved at klikke på pdf-filen i ruden til højre.

OBS!

Klik på den øverste artikel til højre, hvis du ønsker at downloade artiklen.

Klik på den nederste artikel, hvis du ønsker at læse den på internettet. Du kan vende artiklens sider ved at klikke på sidernes hjørner!

 

Esoterisk-visdom-og-åndsvidenskab-fra-VisdomsNettetVi har brug for din støtte

VisdomsNettet er en fond, der ikke ejes af nogen, og alle arbejder gratis. Arbejdet opretholdes alene af donationer, og alle bidrag er altid velkomne. Dit bidrag kan indsættes på… Danske Bank - Reg. 1551 - girokonto nr. 16-973-335 - SWIFT-BIC:  DABADKKK - IBAN:  DK11 3000 0016 9733 35

På forhånd tak!

 

 

FULDMÅNEMEDITATION

- FOR VIDENDE

 

”Der har aldrig før været en periode i den planetariske historie, hvor mulighederne har været så store, og hvor så meget åndeligt lys og kraft kan kontaktes og bruges af menneskeheden”.

 

Alice A. Bailey: Discipelship in the New Age, II, p. 162

 

Fuldmånemeditation-for-vidende-01

 

Ved tidspunktet for fuldmåne samles mennesker i grupper overalt på Jorden for i fællesskab at gøre sig modtagelige for de energier, der er tilgængelige på fuldmånetidspunktet. Det er en aktivitet, der er begyndelsen til en ny åndelig praksis, hvor mennesket samarbejder direkte med det, der kaldes den guddommelige plan.

Fuldmånemeditation er et meditativt tjenestearbejde, hvor deltagerne – kort fortalt – i forening skaber tankeformer eksempelvis af verdensfred. Det gør de ved hjælp af visualiseringer (forestillingsevnen), som de opbygger for deres indre blik, og som iflg. den esoteriske lov om tankens kraft, har en åndelig effekt, der påvirker ”tankeklimaet” på Jorden. Deltagerne arbejder desuden på at registrere de åndelige idéer, der er til rådighed på tidspunktet. Det gør de ved at meditere over sætninger eller nøgleord, der har forbindelse til de aktuelle astrologiske energier.

 

Fuldmånemeditation-for-vidende-02

 

Fuldmånemeditationerne ved tidspunktet for fuldmåne er et forsøg på bevidst at samarbejde med Jordens indre, åndelige verdensstyrelse, der også kaldes Hierarkiet. Hierarkiet består af højt udviklede åndelige skabninger, der arbejder på at inspirere menneskeheden med de idéer, som fører menneskeheden frem mod enhed. Det er vigtigt at forstå, at iflg. åndsvidenskaben findes der en guddommelig plan eller hensigt for menneskehedens og planetens udvikling. Planen realiseres ved at menneskeheden telepatisk opfanger aspekter af planen som idéer, der skal omsættes til praksis.

Artikel-Fuldmånemeditation-for-vidende
Download-fil: FULDMÅNEMEDITATION - FOR VIDENDE - Kenneth Sørensen


Artikel-Fuldmånemeditation-for-vidende
Læsefil med vendbare sider: FULDMÅNEMEDITATION - FOR VIDENDE