Udskriv | Anbefal | Sitemap

Søg på Visdomsnettet


Nyhedsbrev info

Indtast data og modtag vores nyhedsbreve
Navn

E-mail

Kontakt os

FRED OG DEN GODE VILJE
Fonden
Donationer
Litteratur
Ordbog
Links
LemuelBooks
Esoterisk Visdom
GRUNDVIDEN
HOVEDOMRÅDER
LIVSKVALITET
SAMFUND
Skabende Meditation
ARTIKLER
OVERBLIK
MEDITATIONERNE
Esoterisk Litteratur
GRATIS E-BØGER
BOGUDGIVELSER
Fredsinspiration
ARTIKLER OM FRED
KONFLIKTFORSKNING
MENNESKE & MILJØ
Egyptens mysterier
ESOTERISK EGYPTOLOGI

Ikon-Fred-og-den-gode-vilje-Erik-Ansvang

FRED OG DEN GODE VILJE (4 af 5)


Hvordan omsættes den gode vilje til praktisk handling? Hvordan starter man en kædereaktion? Hvordan gør man op med darwinismens umenneskelige teori?

FRED OG DEN GODE VILJE (4 af 5)

Gode intentioner

 

Det begynder med gode intentioner

God vilje begynder med gode intentioner. Men alt for ofte forbliver gode intentioner aldrig andet end intentioner – de bliver aldrig omsat til handling. Spørgsmålet er derfor: Hvordan kan den gode vilje omsættes til praktisk handling? Hvordan får man den i cirkulation? Hvordan kan man skabe en kædereaktion?

 

Fred-og-den-gode-vilje-04-Erik-Ansvang

 

På det personlige plan kan det enkelte menneske vurdere, hvordan man bruger sin tid og sin energi. Tid er den mest demokratiske ressource, der findes. Alle mennesker har nøjagtig 24 timer til deres rådighed hvert døgn − hverken mere eller mindre. Derfor er det en god idé, hvis hver især overvejer, om man bruger nogle af sine 24 timer på aktiviteter, der medvirker til at ændre forholdene i verden.

Studie, meditation og tjenestearbejde

Det åndeligt søgende menneske skal lære at prioritere sin tid og begynde at omsætte de gode intentioner til handling ved at involvere sig dybere i disciplens tre aktivitetsområder: Studie, meditation og tjenestearbejde. Det vil medføre, at man giver mere af sin tid, sine idéer, sine tanker, sine evner og sine penge til et tjenesteområde, der opleves som vigtigt. Hver gang man konfronteres med problemer i privatlivet, på jobbet eller andre steder i samfundet, repræsenterer det en opfordring til at bryde vanerne og det negative reaktionsmønster, og i stedet handle i overensstemmelse med de gode intentioner – den gode vilje. Den "indre stemme" skal have mulighed for at komme til orde.

Studierne er en hjælp til at udvikle en intelligent forståelse af menneskeheden og verdenssamfundet. Hvis man ærligt undersøger sine tanker, må de fleste nok indrømme, at tænkningen meget ofte er negativ. Det er almindeligt at være kritisk over for de uretfærdigheder og handlemåder, man oplever overalt. Hvis man har studeret åndsvidenskab, ved man, at energi følger tanken. Det betyder, at negative tanker forstærkes og forstørres, og man giver konstant genstanden for sin kritik ny næring i form af tankeenergi. Derfor skal man studere, træne tænkeevnen og udvide skelneevnen. Og man skal ændre tankevaner ved at forsøge at koncentrere sig om de positive og konstruktive idéer og aktiviteter, så det er dem, der forstørres og forstærkes. På denne måde kan man blive en ægte og seriøs formidler af den gode vilje.

Artikel-Fred-og-den-gode-vilje-Erik-Ansvang
Download-fil: FRED OG DEN GODE VILJE - Erik Ansvang


Artikel-Fred-og-den-gode-vilje-Erik-Ansvang
Læsefil med vendbare sider: FRED OG DEN GODE VILJE