Udskriv | Anbefal | Sitemap

Søg på Visdomsnettet


Nyhedsbrev info

Indtast data og modtag vores nyhedsbreve
Navn

E-mail

Kontakt os

FRED OG DEN GODE VILJE
Fonden
Donationer
Litteratur
Ordbog
Links
LemuelBooks
Esoterisk Visdom
GRUNDVIDEN
HOVEDOMRÅDER
LIVSKVALITET
SAMFUND
Skabende Meditation
ARTIKLER
OVERBLIK
MEDITATIONERNE
Esoterisk Litteratur
GRATIS E-BØGER
BOGUDGIVELSER
Fredsinspiration
ARTIKLER OM FRED
KONFLIKTFORSKNING
MENNESKE & MILJØ
Egyptens mysterier
ESOTERISK EGYPTOLOGI

Ikon-Fred-og-den-gode-vilje-Erik-Ansvang

FRED OG DEN GODE VILJE (1 af 5)


Hvordan omsættes den gode vilje til praktisk handling? Hvordan starter man en kædereaktion? Hvordan gør man op med darwinismens umenneskelige teori?

FRED OG DEN GODE VILJE (1 af 5)

FRED OG DEN GODE VILJE

 

Af Erik Ansvang

 

Fred-og-den-gode-vilje-Erik-Ansvang

Du kan frit downloade artiklen "FRED OG DEN GODE VILJE" af Erik Ansvang. For at kunne læse filen, skal du have programmet Acrobat Reader, som du kan hente på www.adobe.com/dk - det er gratis. Materialet downloades ved at klikke på pdf-filen i ruden til højre.

OBS!

Klik på den øverste artikel til højre, hvis du ønsker at downloade artiklen.

Klik på den nederste artikel, hvis du ønsker at læse den på internettet. Du kan vende artiklens sider ved at klikke på sidernes hjørner!

 

Esoterisk-visdom-og-åndsvidenskab-fra-VisdomsNettetVi har brug for din støtte

VisdomsNettet er en fond, der ikke ejes af nogen, og alle arbejder gratis. Arbejdet opretholdes alene af donationer, og alle bidrag er altid velkomne. Dit bidrag kan indsættes på… Danske Bank - Reg. 1551 - girokonto nr. 16-973-335 - SWIFT-BIC:  DABADKKK - IBAN:  DK11 3000 0016 9733 35

På forhånd tak!

 

  

FRED OG DEN GODE VILJE

 

Fred-og-den-gode-vilje-01-Erik-Ansvang

 

Gamle og nye livsholdninger

Idéen om fred som en vision, et projekt og et mål for menneskeheden er i dag mere aktuel end nogensinde tidligere. Det skyldes naturligvis, at man er blevet bevidst om, at hvis menneskeheden ikke er i stand til at skabe en permanent tilstand af fred i verden, er der risiko for, at alt liv på Jorden udslettes i kraft af de enorme mængder af atomare, biologiske og kemiske våben.

Det er imidlertid ikke kun impulsen til at overleve, der er årsag til, at flere og flere mennesker arbejder for fred. Noget andet er ved at ske – noget dybere. Mange mennesker gør i dag op med de gamle separatistiske holdninger. De gør eksempelvis op med darwinismens primitive og umenneskelige teori om den stærkes ret til at udnytte den svage. Idéen om livets helhed og indbyrdes forbundethed er langsomt ved at fortrænge de gamle livsholdninger. Som et resultat af denne idé er mennesker med god vilje begyndt at iagttage verden og deres eget liv fra et bredere og mere inklusivt perspektiv. Fredens vision har et strejf af kærlighedens kraft i sig. Mennesker med god vilje opdager, at de har evnen til at udtrykke fredens og kærlighedens vision i deres eget liv − i dagligdagen.

Artikel-Fred-og-den-gode-vilje-Erik-Ansvang
Download-fil: FRED OG DEN GODE VILJE - Erik Ansvang


Artikel-Fred-og-den-gode-vilje-Erik-Ansvang
Læsefil med vendbare sider: FRED OG DEN GODE VILJE