Udskriv | Anbefal | Sitemap

Søg på Visdomsnettet


Nyhedsbrev info

Indtast data og modtag vores nyhedsbreve
Navn

E-mail

Kontakt os

TANKER OM AURAEN
Fonden
Donationer
Litteratur
Ordbog
Links
LemuelBooks
Esoterisk Visdom
GRUNDVIDEN
HOVEDOMRÅDER
LIVSKVALITET
SAMFUND
Skabende Meditation
ARTIKLER
OVERBLIK
MEDITATIONERNE
Esoterisk Litteratur
GRATIS E-BØGER
BOGUDGIVELSER
Fredsinspiration
ARTIKLER OM FRED
KONFLIKTFORSKNING
MENNESKE & MILJØ
Egyptens mysterier
ESOTERISK EGYPTOLOGI

Ikon-Tanker-om-auraen-Kathy-Newburn

TANKER OM AURAEN (1 af 9)


Den esoteriske lære fortæller, at der reelt kun kun to ord, der kan beskrive auraen fra et åndsvidenskabeligt synspunkt, og det er kvalitet og indflydelsessfære.

TANKER OM AURAEN (1 af 9)

TANKER OM AURAEN

 

Af Kathy Newburn
Fra The Beacon

(Oversættelse Thora Lund Mollerup & Erik Ansvang)


 Tanker-om-auraen-Kathy-Newburn

Du kan frit downloade "TANKER OM AURAEN" af Kathy Newburn. For at kunne læse filen, skal du have programmet Acrobat Reader, som du kan hente på www.adobe.com/dk - det er gratis. Materialet downloades ved at klikke på pdf-filen i ruden til højre.

OBS!

Klik på den øverste artikel til højre, hvis du ønsker at downloade artiklen.

Klik på den nederste artikel, hvis du ønsker at læse den på internettet. Du kan vende artiklens sider ved at klikke på sidernes hjørner!

 

Esoterisk-visdom-og-åndsvidenskab-fra-VisdomsNettetVi har brug for din støtte

VisdomsNettet er en fond, der ikke ejes af nogen, og alle arbejder gratis. Arbejdet opretholdes alene af donationer, og alle bidrag er altid velkomne. Dit bidrag kan indsættes på… Danske Bank - Reg. 1551 - girokonto nr. 16-973-335 - SWIFT-BIC:  DABADKKK - IBAN:  DK11 3000 0016 9733 35

På forhånd tak!

 

 

TANKER OM AURAEN

 

Der er reelt kun to ord,

der kan beskrive auraen

fra et åndsvidenskabeligt synspunkt,

og det er “kvalitet” og “indflydelsessfære”

 

 

Tanker-om-auraen-01-Kathy-Newburn

 

Auraen eller lyslegemet

Hele idéen om auraen eller lyslegemet, der omgiver og ligger bag den fysiske form, er blevet bekræftet af utallige kilder i tidernes løb. Selv i de store religioners billedkunst og åndelige skrifter ser man referencer til auraen som et lyslegeme.

Den nutidige forståelse af auraen stammer hovedsagelig fra iagttagelser af clairvoyante, som er i stand til at opfatte de farver og former, der omgiver det fysiske legeme. Dette niveau af sensitivitet er imidlertid ikke nyt. På Atlantis havde menneskeheden i denne civilisation angiveligt udviklet den lavere psykisme, og de var fuldt bevidste både på det fysiske plan og på astralplanet. Muligvis var det denne stærke astrale polarisering, der førte til civilisationens fald og som følge deraf en blokering af menneskehedens mulighed for at se astrallegemet og astralplanet. Ved begyndelsen af den nuværende civilisation blev det indlysende, at menneskeheden havde behov for mental udvikling. Derfor kan clairvoyante evner på dette udviklingstrin i nogle tilfælde betragtes som et tilbageskridt, og clairvoyantes udsagn bør derfor vurderes med stor forsigtighed, for der er en reel risiko for misforståelser, unøjagtigheder og fejlinformationer.

 

Tanker-om-auraen-02-Kathy-Newburn

 

Spørgsmålet om auraen bør derfor være: Hvad kan der siges, som har virkelig gyldighed? Alle har en aura, men på nuværende tidspunkt i udviklingen befinder den sig for det meste uden for menneskets bevidsthedsfelt og dermed den egentlige forståelse. Det er almindelig kendt, at auraen sædvanligvis beskrives som farver, men den tibetanske mester Djwhal Khul (Tibetaneren) fortæller, at der reelt kun er to ord, der kan beskrive auraen fra et åndsvidenskabeligt synspunkt, og det er "kvalitet" og "indflydelsessfære". Disse ord må være knyttet til andet aspekt, sjælsaspektet, og dets udstrålende natur, idet sjælen strømmer gennem personligheden, som er dens redskab. "Indflydelsessfæren" udtrykker idéen om udstråling, som er et stærkt redskab i tjenestearbejdet.

Artikel-Tanker-om-auraen-Kathy-Newburn
Download-fil: TANKER OM AURAEN - Kathy Newburn


Artikel-Tanker-om-auraen-Kathy-Newburn
Læsefil med vendbare sider: TANKER OM AURAEN