Udskriv | Anbefal | Sitemap

Søg på Visdomsnettet


Nyhedsbrev info

Indtast data og modtag vores nyhedsbreve
Navn

E-mail

Kontakt os

CLAIRVOYANCE - FUP ELLER FAKTA?
Fonden
Donationer
Litteratur
Ordbog
Links
LemuelBooks
Esoterisk Visdom
GRUNDVIDEN
HOVEDOMRÅDER
LIVSKVALITET
SAMFUND
Skabende Meditation
ARTIKLER
OVERBLIK
MEDITATIONERNE
Esoterisk Litteratur
GRATIS E-BØGER
BOGUDGIVELSER
Fredsinspiration
ARTIKLER OM FRED
KONFLIKTFORSKNING
MENNESKE & MILJØ
Egyptens mysterier
ESOTERISK EGYPTOLOGI

Ikon-Clairvoyance-fup-eller-fakta-Erik-Ansvang

CLAIRVOYANCE - FUP ELLER FAKTA? (1 af 9)


En clairvoyant har metafysisk syn. Men mange clairvoyante er ikke clairvoyante, for de kan ikke se de indre verdener. De føler eller fornemmer dem.

CLAIRVOYANCE - FUP ELLER FAKTA? (1 af 9)

CLAIRVOYANCE

- fup eller fakta?

 

Af Erik Ansvang

 

Clairvoyance-fup-eller-fakta-Erik-Ansvang

Du kan frit downloade "CLAIRVOYANCE - FUP ELLER FAKTA?" af Erik Ansvang. For at kunne læse filen, skal du have programmet Acrobat Reader, som du kan hente på www.adobe.com/dk - det er gratis. Materialet downloades ved at klikke på pdf-filen i ruden til højre.

OBS!

Klik på den øverste artikel til højre, hvis du ønsker at downloade artiklen.

Klik på den nederste artikel, hvis du ønsker at læse den på internettet. Du kan vende artiklens sider ved at klikke på sidernes hjørner!

 

Esoterisk-visdom-og-åndsvidenskab-fra-VisdomsNettetVi har brug for din støtte

VisdomsNettet er en fond, der ikke ejes af nogen, og alle arbejder gratis. Arbejdet opretholdes alene af donationer, og alle bidrag er altid velkomne. Dit bidrag kan indsættes på… Danske Bank - Reg. 1551 - konto nr. 16-973-335 - SWIFT-BIC:  DABADKKK - IBAN:  DK11 3000 0016 9733 35

På forhånd tak!

 

 

CLAIRVOYANCE

- fup eller fakta?

 

Clairvoyance-fup-eller-fakta-01-Erik-Ansvang

 

Psykiske evner er et faktum

Lad det være sagt med det samme: I denne artikel sættes der ikke spørgsmålstegn ved, om evnen til at "se" ved hjælp af metafysiske sanser er et faktum eller ej. Udgangspunktet er, at psykiske evner er et faktum. I stedet fokuseres der på, om man kan stole på arten og kvaliteten af den clairvoyance, der i stigende grad tilbydes mennesker, som opsøger terapeuter med psykiske evner, og om der er grund til at være kritisk og i givet fald hvordan.

Det er blevet almindeligt at konsultere en clairvoyant, som ved hjælp af sine særlige evner er i stand til at se aura, indre verdener og fænomener, som man ikke kan se med det fysiske syn. Netop dette faktum medfører, at det er almindeligt at anklage clairvoyante terapeuter for at være ofre for hallucinationer eller måske endda direkte for at bedrage deres klienter, for ifølge den anerkendte naturvidenskabelige forskning skal al forskning baseres på fysisk iagttagelse, og det medfører, at det, der ikke kan iagttages med det fysiske syn, betragtes som ikke-eksisterende. Men ifølge åndsvidenskaben baserer terapeuterne også deres oplysninger på iagttagelse, for de benytter metafysiske synsevner til at gøre iagttagelser, men det forudsætter naturligvis, at terapeuterne faktisk er clairvoyante i ordets rette betydning.

Artikel-Clairvoyance-fup-eller-fakta-Erik-Ansvang
Download-fil: CLAIRVOYANCE - FUP ELLER FAKTA - Erik Ansvang


Artikel-Clairvoyance-fup-eller-fakta-Erik-Ansvang
Læsefil med vendbare sider: CLAIRVOYANCE - FUP ELLER FAKTA