Udskriv | Anbefal | Sitemap

Søg på Visdomsnettet


Nyhedsbrev info

Indtast data og modtag vores nyhedsbreve
Navn

E-mail

Kontakt os

PSYKISKE EVENER OG DERES OPSTÅEN
Fonden
Donationer
Litteratur
Ordbog
Links
LemuelBooks
Esoterisk Visdom
GRUNDVIDEN
HOVEDOMRÅDER
LIVSKVALITET
SAMFUND
Skabende Meditation
ARTIKLER
OVERBLIK
MEDITATIONERNE
Esoterisk Litteratur
GRATIS E-BØGER
BOGUDGIVELSER
Fredsinspiration
ARTIKLER OM FRED
KONFLIKTFORSKNING
MENNESKE & MILJØ
Egyptens mysterier
ESOTERISK EGYPTOLOGI

Ikon-Psykiske-evner-og-deres-opståen

PSYKISKE EVENER OG DERES OPSTÅEN (1 af 9)


De psykiske evner er en udvidelse af de fysiske sanser. Artiklen gennemgår de metafysiske sansers udvikling til f.eks. clairvoyance, skelneevne og intuition.

PSYKISKE EVENER OG DERES OPSTÅEN (1 af 9)

PSYKISKE EVENER

OG DERES OPSTÅEN

 

Af Kenneth Sørensen
Fra bogen: Fra clairvoyance til intuition

 

Psykiske-evner-og-deres-opståen

Du kan frit downloade artiklen "PSYKISKE EVENER OG DERES OPSTÅEN" af Kenneth Sørensen. For at kunne læse filen, skal du have programmet Acrobat Reader, som du kan hente på www.adobe.com/dk - det er gratis. Materialet downloades ved at klikke på pdf-filen i ruden til højre.

OBS!

Klik på den øverste artikel til højre, hvis du ønsker at downloade artiklen.

Klik på den nederste artikel, hvis du ønsker at læse den på internettet. Du kan vende artiklens sider ved at klikke på sidernes hjørner!

 

Esoterisk-visdom-og-åndsvidenskab-fra-VisdomsNettetVi har brug for din støtte

VisdomsNettet er en fond, der ikke ejes af nogen, og alle arbejder gratis. Arbejdet opretholdes alene af donationer, og alle bidrag er altid velkomne. Dit bidrag kan indsættes på… Danske Bank - Reg. 1551 - konto nr. 16-973-335 - SWIFT-BIC: DABADKKK - IBAN: DK11 3000 0016 9733 35

På forhånd tak!

 

 

PSYKISKE EVENER

OG DERES OPSTÅEN

 

Psykiske-evner-og-deres-opståen-01

 

I nutiden er verden vidne til en bemærkelsesværdig opblomstring af psykiske evner. Det er en udvikling, der kræver en række dybtgående analyser af de fænomener, som menneskeheden konfronteres med, men også advarende ord om de åbenlyse farer, som psykismen kan indebære, hvis mange mennesker begynder at eksperimentere med de psykiske kræfter.

Den seriøse litteratur på området er helt enig i konklusionen, for psykiske evner er ikke noget man bevidst skal forsøge at udvikle. Udviklingen af de højere åndelige evner kommer spontant til enhver, der systematisk forædler sin karakter, deltager i et skabende samfundsengagement og opbygger sjælskontakt ved hjælp af en mental meditation – dvs. en skabende meditation.

Det er ikke ualmindeligt at finde lovprisende beskrivelser i nutidens psykiske litteratur, hvor man lover kontakt til oplyste mestre i hvidklædte gevandter, der kommunikerer fra den åndelige verden med deres hengivne disciple. Det er selvfølgelig forståeligt, at mange rodløse og søgende mennesker, får lyst til at respondere på løfterne, og som synes, at det lyder tiltrækkende, at man kan få en personlig forbindelse til en oplyst mester. Men man hører sjældent om de psykiske sammenbrud, der også er resultatet af de forskellige psykiske eksperimenter.

Det er absolut forståeligt at mange mennesker søger nye værdier og indre oplysning i betragtning af de voldsomt materialistiske samfundstendenser, der er så dominerende i nutiden. Men samtidig skal man huske, at det er vanskeligt at sælge budskabet om, at indre oplysning altid er et resultat af et langt, disciplineret og hårdt arbejde med at forædle karakteren, med rytmisk daglig meditation og med dedikeret samfundsengagement. Men det er det budskab, som alle store filosoffer og oplyste tænkere altid har fremhævet. Hvis ikke man skal lytte til de oplyste og højt udviklede, der er nået længere på udviklingsvejen, og som har levendegjort de ekstraordinære psykiske kræfter, hvem skal man så lytte til?

I forbindelse med de advarende ord er det vigtigt at understrege, at verden står i stor taknemmelighedsgæld til de mange kompetente psykikere, der har formidlet den åndsvidenskabelige litteratur til menneskeheden.

I artiklen er det hensigten at behandle de forskellige psykiske evner, som har bragt verden så stor visdom. På den måde får læseren et indblik i den verden, der kommunikeres med ved hjælp af psykiske evner, og de evner, der kan benyttes.

Artikel-Psykiske-evner-og-deres-opståen
Download-fil: PSYKISKE EVENER OG DERES OPSTÅEN - Kenneth Sørensen


Artikel-Psykiske-evner-og-deres-opståen
Læsefil med vendbare sider: PSYKISKE EVENER OG DERES OPSTÅEN