Udskriv | Anbefal | Sitemap

Søg på Visdomsnettet


Nyhedsbrev info

Indtast data og modtag vores nyhedsbreve
Navn

E-mail

Kontakt os

JULEN ESOTERISK BELYST
Fonden
Donationer
Litteratur
Ordbog
Links
LemuelBooks
Esoterisk Visdom
GRUNDVIDEN
HOVEDOMRÅDER
LIVSKVALITET
SAMFUND
Skabende Meditation
ARTIKLER
OVERBLIK
MEDITATIONERNE
Esoterisk Litteratur
GRATIS E-BØGER
BOGUDGIVELSER
Fredsinspiration
ARTIKLER OM FRED
KONFLIKTFORSKNING
MENNESKE & MILJØ
Egyptens mysterier
ESOTERISK EGYPTOLOGI

Ikon-Julen-esoterisk-belyst-Erik-Ansvang

JULEN ESOTERISK BELYST (7 af 8)


Den gode gamle julefest er hverken god eller gammel. Den er mest af alt et materialistisk forbrugsorgie og et produkt af nutiden.

JULEN ESOTERISK BELYST (7 af 8)

Julen er ikke børnenes fest

 

Julen-esoterisk-belyst-09-Erik-Ansvang

 

Man siger, at julen er børnenes fest. Det er ikke rigtigt. Julen er faktisk mest af alt de voksnes fest. Julen tilhører kun børnene i den udstrækning, de oplever deres forældres eksempel. Forældrene skal nemlig være eksempler for børnene og demonstrere, hvad der ligger i julen. Hvis forældrene kaster sig ud i grov materialisme, vil børnene følge deres eksempel.

 

Julen-esoterisk-belyst-10-Erik-Ansvang

 

Julen er ikke juletræ, lys, nisser og udveksling af gaver. Julen er ikke mad og drikke i overflod. Det er alene noget, som materialistiske og overfladiske mennesker har gjort den til. På grund af al denne overfladiskhed, ødselhed, begærtilfredsstillelse og materialisme har de mistet fornemmelsen af, at dette tidspunkt i planetens kredsløb stimulerer følelsen af kærlighed. I nogle døgn er der øget mulighed for en dybere kontakt til sin sjæl − et dybere kendskab til den indre Kristus.

 

Julen-esoterisk-belyst-11-Erik-Ansvang

 

Når julen nærmer sig, skal man standse op og se indad i sig selv. Man skal forsøge, om man kan få øje på Kristuslyset – selvopofrelsens lys. Man skal forsøge, om man kan finde en erkendelse af, at det enkelte menneskes liv indgår i en helhed. Selvudvikling vil sige at vågne op til helhedens rytme. Denne rytme er naturens rytme. Naturens rytme er årskredsløbets faser, som reelt er indvielsesfaser – et indvielsesmønster, der fungerer i menneskets egen bevidsthedsstruktur. I naturens forvandlinger møder man sig selv. Man møder den i inkarnationens cyklus med faserne barndom, ungdom, manddom og alderdom. Døgnets, årets og tidsaldrenes kredsløb underviser på denne måde i livets indre skole. Årskredsløbet er "livets hjul".

Artikel-Julen-esoterisk-belyst-Erik-Ansvang
Download-fil: JULEN ESOTERISK BELYST - Erik Ansvang


Artikel-Julen-esoterisk-belyst-Erik-Ansvang
Læsefil med vendbare sider: JULEN ESOTERISK BELYST