Udskriv | Anbefal | Sitemap

Søg på Visdomsnettet


Nyhedsbrev info

Indtast data og modtag vores nyhedsbreve
Navn

E-mail

Kontakt os

ISIS & LOTUSEN
Fonden
Donationer
Litteratur
Ordbog
Links
LemuelBooks
Esoterisk Visdom
GRUNDVIDEN
HOVEDOMRÅDER
LIVSKVALITET
SAMFUND
Skabende Meditation
ARTIKLER
OVERBLIK
MEDITATIONERNE
Esoterisk Litteratur
GRATIS E-BØGER
BOGUDGIVELSER
Fredsinspiration
ARTIKLER OM FRED
KONFLIKTFORSKNING
MENNESKE & MILJØ
Egyptens mysterier
ESOTERISK EGYPTOLOGI

Ikon-Isis-og-lotusen-Erik-Ansvang

ISIS & LOTUSEN (1 af 5)


Isis er Egyptens Verdensmoder. Når den guddommelige vision fødes, begynder den at antage form. Den løfter sig som en lotusblomst op af urhavet.

ISIS & LOTUSEN (1 af 5)

ISIS & LOTUSEN

 

Af Erik Ansvang

 

Isis-og-lotusen-Erik-Ansvang

Du kan frit downloade artiklen "ISIS & LOTUSEN" af Erik Ansvang. For at kunne læse filen, skal du have programmet Acrobat Reader, som du kan hente på www.adobe.com/dk - det er gratis. Materialet downloades ved at klikke på pdf-filen i ruden til højre.

OBS!

Klik på den øverste artikel til højre, hvis du ønsker at downloade artiklen.

Klik på den nederste artikel, hvis du ønsker at læse den på internettet. Du kan vende artiklens sider ved at klikke på sidernes hjørner!

 

Esoterisk-visdom-og-åndsvidenskab-fra-VisdomsNettetVi har brug for din støtte

VisdomsNettet er en fond, der ikke ejes af nogen, og alle arbejder gratis. Arbejdet opretholdes alene af donationer, og alle bidrag er altid velkomne. Dit bidrag kan indsættes på… Danske Bank - Reg. 1551 - girokonto nr. 16-973-335 - SWIFT-BIC:  DABADKKK - IBAN:  DK11 3000 0016 9733 35

På forhånd tak!

 

 

ISIS & LOTUSEN

 

Isis-og-lotusen-01-Erik-Ansvang

 

Isis-og-lotusen-02-Erik-AnsvangUniverset er en tanke

I nutiden arbejder progressive forskere inden for naturvidenskaben ud fra en teori om, at Universet er en tanke. Endnu har disse forskere ikke vovet at konkludere, at hvis Universet er en tanke (og derfor en virkning), må tanken være tænkt af en bevidsthed (årsagen til tanken). Tavsheden er forståelig, for konklusionen vil uundgåeligt presse naturvidenskaben ind over grænsen til det religiøse område, for årsagen til tanken leder uundgåeligt til begrebet Gud, og her respekterer naturvidenskaben den historiske opdeling af territoriet, hvor ånden og det åndelige gik til religionen mens stoffet og formen gik til naturvidenskaben. Ifølge åndsvidenskaben er ånd og stof to sider af samme sag − og det bekræftede Albert Einstein, da han oplyste, at alt er energi.

Idéen er ikke ny, for i de gamle kulturer mente man også, at Universet er en gigantisk tanke. De egyptiske ypperstepræster betragtede Universet som en gigantisk tankeform, og denne tanke var udtryk for den guddommelige hensigt (årsagen) eller "livets vision", og fordi alt i Universet er i bevægelse, er denne vision under udfoldelse. Gud og det guddommelige − herunder menneskets opgave i denne plan − kunne derfor erkendes gennem virkningen.

Billedet viser skaberguden Ptah, der tænkte den guddommelige tanker, som er Universet.

Artikel-Isis-og-lotusen-Erik-Ansvang
Download-fil: ISIS & LOTUSEN - Erik Ansvang


Artikel-Isis-og-lotusen-Erik-Ansvang
Læsefil med vendbare sider: ISIS & LOTUSEN