Udskriv | Anbefal | Sitemap

Søg på Visdomsnettet


Nyhedsbrev info

Indtast data og modtag vores nyhedsbreve
Navn

E-mail

Kontakt os

VEJEN MED TJENESTE
Fonden
Donationer
Litteratur
Ordbog
Links
LemuelBooks
Esoterisk Visdom
GRUNDVIDEN
HOVEDOMRÅDER
LIVSKVALITET
SAMFUND
Skabende Meditation
ARTIKLER
OVERBLIK
MEDITATIONERNE
Esoterisk Litteratur
GRATIS E-BØGER
BOGUDGIVELSER
Fredsinspiration
ARTIKLER OM FRED
KONFLIKTFORSKNING
MENNESKE & MILJØ
Egyptens mysterier
ESOTERISK EGYPTOLOGI

Ikon-Vejen-med-tjeneste-Belinda-Baird-Esoterisk-service

VEJEN MED TJENESTE (5 af 6)


Tjenestearbejde vil ofte sige, at man gør det, man mener bør gøres, og det man selv ønsker at give - og ikke hvad modtageren har behov for eller ønsker.

VEJEN MED TJENESTE (5 af 6)

Den guddommelige plan

 

Vejen-med-tjeneste-07-Belinda-Baird-Esoterisk-service

 

Ved hjælp af intuitionens lys føres mennesket gradvis frem til at kunne opleve Guds rige og til at forstå Guds arbejde i verden. Når man forstår, at der findes en plan for planetens udvikling, så kan man opfatte, hvor verden befinder sig i denne plan, hvilke behov verden har, og ud fra det give al sin energi og alle sine ressourcer for at imødekomme dem. Indre oplysning er intellektets lys − det lys, der oplyser den specifikke vej, man skal følge. Det er nødvendigt, at man finder den lære, man skal følge, den karriere, man egner sig bedst til, og det ansvar, som man må påtage sig for familien og gruppen. Der findes mange former for tjenestearbejde, og man skal vide, hvad muligheder og evner passer bedst til. Det er menneskets opgave at tjene intelligent, at integrere de individuelle livsaktiviteter i verdens begivenheder, så alle aspekter af livet kommer til udtryk på vejen med tjeneste.

Når man lader lyset strømme ind i livet, vil tjenestearbejde for menneskeheden altid være et mål, og næste skridt vil føre fremad på vejen til fuldstændig selvforglemmelse, harmløshed og kærlig forståelse. Loven om tjeneste vil føre alle mennesker frem til den erkendelse, at “intet menneske lever alene”. Ingen kan spille en tenniskamp alene, men ethvert menneske kan spille en rolle og udføre sin del af tjenestearbejdet og gavne helheden.

Artikel-Vejen-med-tjeneste-Belinda-Baird-Esoterisk-service
Download-fil: VEJEN MED TJENESTE - Belinda Baird


Artikel-Vejen-med-tjeneste-Belinda-Baird-Esoterisk-service
Læsefil med vendbare sider: VEJEN MED TJENESTE