Udskriv | Anbefal | Sitemap

Søg på Visdomsnettet


Nyhedsbrev info

Indtast data og modtag vores nyhedsbreve
Navn

E-mail

Kontakt os

VEJEN MED TJENESTE
Fonden
Donationer
Litteratur
Ordbog
Links
LemuelBooks
Esoterisk Visdom
GRUNDVIDEN
HOVEDOMRÅDER
LIVSKVALITET
SAMFUND
Skabende Meditation
ARTIKLER
OVERBLIK
MEDITATIONERNE
Esoterisk Litteratur
GRATIS E-BØGER
BOGUDGIVELSER
Fredsinspiration
ARTIKLER OM FRED
KONFLIKTFORSKNING
MENNESKE & MILJØ
Egyptens mysterier
ESOTERISK EGYPTOLOGI

Ikon-Vejen-med-tjeneste-Belinda-Baird-Esoterisk-service

VEJEN MED TJENESTE (4 af 6)


Tjenestearbejde vil ofte sige, at man gør det, man mener bør gøres, og det man selv ønsker at give - og ikke hvad modtageren har behov for eller ønsker.

VEJEN MED TJENESTE (4 af 6)

Synkronisering af vibration

 

En fysisk manifestation og synkronisering af vibrationerne er imidlertid en risiko, når den skal etableres mellem Hierarkiet og menneskeheden. Mens Kristus og det åndelige Hierarki dagligt præsenterer menneskeheden for muligheden for at blive mere direkte involveret i denne proces, så er det nødvendigt, at der responderes med samme “vedvarenhed, nøjagtighed og kraft”, som mestrene manifesterer, når de intonerer Den Store Invokation. Det betyder, at menneskeheden som gruppe må være forenet på grundlag af et rent motiv for at kunne ofre alt til gavn for helheden. Synkronisering af menneskehedens vibrationer har derfor en afgørende betydning både horisontalt i menneskehedens grupper og vertikalt mellem det højere og det lavere, for at kunne skabe en kommunikationskanal, der kan bruges til at rette kraft og styrke mod målet for at vitalisere og stimulere de lavere naturriger.

 

Vejen-med-tjeneste-06-Belinda-Baird-Esoterisk-service

 

Den form for tjenestearbejde, der strømmer ind på denne måde som kraft og støtte, er en videnskabelig metode, der kommer til udtryk som åndelig udfoldelse. Når man forstår den videnskabelige metode esoterisk, har kvaliteten relation til visdom eller kærlighed − dvs. sindets intuitive eller buddhiske aspekt, der virker synteseskabende snarere end analyserende, og som forsøger at drage delene ind i stadig større helheder.

En sang fra Findhorn lyder:

 

“Vi kan se ind i helheden og ser,

at alt er enhed dybt inde i alle ting”.

 

Man bliver sensitiv over for alt eksisterende. Man arbejder med intuitionen, og man kan se det lys, der findes i alle former. Denne vigtige anerkendelse af den universelle enhed opstår samtidig med udvikling af sjælens egenskaber, indre oplysning, forståelse og kærlighed. I En afhandling om Hvid Magi siger Tibetaneren:

 

”Jeg tilskynder alle og enhver … til bevidst og beslutsomt at gøre en indsats for at udvikle intuitionen og for at opnå indre oplysning, og derved til at gøre et nødvendigt og fornyet forsøg på at blive egnet til tjenestearbejde.”

Artikel-Vejen-med-tjeneste-Belinda-Baird-Esoterisk-service
Download-fil: VEJEN MED TJENESTE - Belinda Baird


Artikel-Vejen-med-tjeneste-Belinda-Baird-Esoterisk-service
Læsefil med vendbare sider: VEJEN MED TJENESTE