Udskriv | Anbefal | Sitemap

Søg på Visdomsnettet


Nyhedsbrev info

Indtast data og modtag vores nyhedsbreve
Navn

E-mail

Kontakt os

NETVÆRK AF OPLYST KOMMUNIKATION
Fonden
Donationer
Litteratur
Ordbog
Links
LemuelBooks
Esoterisk Visdom
GRUNDVIDEN
HOVEDOMRÅDER
LIVSKVALITET
SAMFUND
Skabende Meditation
ARTIKLER
OVERBLIK
MEDITATIONERNE
Esoterisk Litteratur
GRATIS E-BØGER
BOGUDGIVELSER
Fredsinspiration
ARTIKLER OM FRED
KONFLIKTFORSKNING
MENNESKE & MILJØ
Egyptens mysterier
ESOTERISK EGYPTOLOGI

Ikon-Netværk-af-oplyst-kommunikation-World-Goodwill

NETVÆRK AF OPLYST KOMMUNIKATION (1 af 7)


Elektroniske medier gør det muligt i langt større omfang at udvikle en omfattende udveksling af ideer. Krydsbefrugtningen blive kimen til en mere oplyst menneskehed.

NETVÆRK AF OPLYST KOMMUNIKATION (1 af 7)

NETVÆRK

AF OPLYST KOMMUNIKATION

 

Fra World Goodwill

 

Netværk-af-oplyst-kommunikation-World-Goodwill 

Du kan frit downloade "NETVÆRK AF OPLYST KOMMUNIKATION" fra World Goodwill. For at kunne læse filen, skal du have programmet Acrobat Reader, som du kan hente på www.adobe.com/dk - det er gratis. Materialet downloades ved at klikke på pdf-filen i ruden til højre.

OBS!

Klik på den øverste artikel til højre, hvis du ønsker at downloade artiklen.

Klik på den nederste artikel, hvis du ønsker at læse den på internettet. Du kan vende artiklens sider ved at klikke på sidernes hjørner!

 

Esoterisk-visdom-og-åndsvidenskab-fra-VisdomsNettetVi har brug for din støtte

VisdomsNettet er en fond, der ikke ejes af nogen, og alle arbejder gratis. Arbejdet opretholdes alene af donationer, og alle bidrag er altid velkomne. Dit bidrag kan indsættes på… Danske Bank - Reg. 1551 - girokonto nr. 16-973-335 - SWIFT-BIC:  DABADKKK - IBAN:  DK11 3000 0016 9733 35

På forhånd tak!

 

 

NETVÆRK AF OPLYST KOMMUNIKATION

 

Netværk-af-oplyst-kommunikation-01-World-Goodwill

 

Man ved ikke med sikkerhed, hvordan og hvornår sproget opstod. Men det er en kendsgerning, at det har gennemgået en meget lang udvikling og er blevet mere og mere avanceret, nuanceret og efterhånden et brugbart og skabende kommunikationsmiddel. Mennesket har tanker og følelser, som det ønsker at udtrykke, og denne trang til at udtrykke sig er et af de mest grundlæggende aspekter for, hvad det vil sige at være menneske. For at kunne give udtryk for tanker og følelser, har man behov for et sprog. Det er nødvendigt, for sproget fungerer som en kommunikationsforbindelse mellem hjerne og hjerte hos mennesker.

I begyndelsen var sproget begrænset til mundtlig kommunikation mellem familiemedlemmer og små og nære grupper i befolkningen. Skriftlig kommunikation − det næste skridt i sprogets udvikling − opstod da hieroglyfferne og den gamle kileskrift blev skabt, men dengang var den skriftlige kommunikation forbeholdt samfundets ledende og religiøse skikkelser. Dette begrænsede aspekt af skriftligt kommunikation var i store træk uforandret indtil for relativ kort tid siden, for selv ved den europæiske renæssances begyndelse, havde mange medlemmer af adelen kun begrænsede læsefærdigheder og endnu mindre skrivefærdigheder. Og for den øvrige befolkning var det at kunne skrive nærmest et helligt mirakel.

Artikel-Netværk-af-oplyst-kommunikation-World-Goodwill
Download-fil: NETVÆRK AF OPLYST KOMMUNIKATION - World Goodwill


Artikel-Netværk-af-oplyst-kommunikation-World-Goodwill
Læsefil med vendbare sider: NETVÆRK AF OPLYST KOMMUNIKATION