Udskriv | Anbefal | Sitemap

Søg på Visdomsnettet


Nyhedsbrev info

Indtast data og modtag vores nyhedsbreve
Navn

E-mail

Kontakt os

DEN NYE VERDEN
Fonden
Donationer
Litteratur
Ordbog
Links
LemuelBooks
Esoterisk Visdom
GRUNDVIDEN
HOVEDOMRÅDER
LIVSKVALITET
SAMFUND
Skabende Meditation
ARTIKLER
OVERBLIK
MEDITATIONERNE
Esoterisk Litteratur
GRATIS E-BØGER
BOGUDGIVELSER
Fredsinspiration
ARTIKLER OM FRED
KONFLIKTFORSKNING
MENNESKE & MILJØ
Egyptens mysterier
ESOTERISK EGYPTOLOGI

Ikon-Den-Nye-Verden-Erik-Ansvang

DEN NYE VERDEN (1 af 20)


En ny verden er ved at blive født. Erfaringerne er fundament for det nye. I den nye verden fremhæves kvaliteter som holisme, skønhed, syntese og rigtige relationer.

DEN NYE VERDEN (1 af 20)

DEN NYE VERDEN

 

Af Erik Ansvang

 

 Den-Nye-Verden-Erik-Ansvang

Du kan frit downloade "DEN NYE VERDEN" af Erik Ansvang. For at kunne læse filen, skal du have programmet Acrobat Reader, som du kan hente på www.adobe.com/dk - det er gratis. Materialet downloades ved at klikke på pdf-filen i ruden til højre.

OBS!

Klik på den øverste artikel til højre, hvis du ønsker at downloade artiklen.

Klik på den nederste artikel, hvis du ønsker at læse den på internettet. Du kan vende artiklens sider ved at klikke på sidernes hjørner!

 

Esoterisk-visdom-og-åndsvidenskab-fra-VisdomsNettetVi har brug for din støtte

VisdomsNettet er en fond, der ikke ejes af nogen, og alle arbejder gratis. Arbejdet opretholdes alene af donationer, og alle bidrag er altid velkomne. Dit bidrag kan indsættes på… Danske Bank - Reg. 1551 - girokonto nr. 16-973-335 - SWIFT-BIC:  DABADKKK - IBAN:  DK11 3000 0016 9733 35

På forhånd tak!

 

 

DEN NYE VERDEN

 

En ny verden er ved at blive født.

Det betyder ikke, at den gamle verden kasseres.

Erfaringerne er fundament for det nye.

 

Den-Nye-Verden-01-Erik-Ansvang

 

Store kriser − store muligheder

Aldrig før har menneskeheden stået med så mange og så alvorlige kriser på én gang. Det skyldes, at menneskeheden har overskredet mange af naturlovenes grænser. Aldrig før har menneskeheden haft så mange muligheder for at løse så alvorlige kriser som nu. Det skyldes, at menneskeheden har overskredet mange nye teknologiske og psykologiske grænser. Antallet af accelererende udviklingslinjer er nu så mange, at ét eller andet meget afgørende uundgåeligt vil ske.

Den gamle og den nye verden overlapper hinanden. Den gamle verden styrer stadig menneskehedens tænkning, følelser og handlinger. De gamle værdinormer er stadig de stærkeste. Men de nye værdinormer sniger sig ind overalt. De nye sædekorn er sået. De spirer frem overalt. De vokser. Og de vil uundgåeligt bære frugt.

 

Den-Nye-Verden-02-Erik-Ansvang

 

Den-Nye-Verden-03-Erik-AnsvangProfetiernes århundrede

Intet andet århundrede har oplevet så ufatteligt mange profetier, forudsigelser og tegn. Nogle er rene dommedagsprofetier, som forudser totalt ødelæggende katastrofer som begyndelsen på en ny tidsalder. Andre taler om den forventede tilsynekomst af en ophøjet, lysende skabning, som introducerer en ny bevidsthedens tidsalder.

Naturvidenskaben vandt over Kirken

I den gamle tidsalder forkastede menneskeheden religionen som grund­lag for sit værdisystem. Meget få mennesker i den toneangivende, vestlige verden træffer i dag deres valg på grundlag af Kirkens forældede dogmer. Den nuværende kultur er næsten udelukkende baseret på det værdisystem, der opstod i kølvandet på naturvidenskabens erkendelser. Derfor har Kirken store problemer, når den taler om en usynlig, subjektiv verden hinsides den fysiske, for eksistensen af denne gådefulde verden kan ikke bevises på naturvidenskabens præmisser, og nutidens menneskehed kræver objektive beviser for at kunne acceptere en påstand. Påstanden om, at der findes en Himmel, hvor Gud opbevarer afdøde mennesker – vel at mærke kun de mennesker, der troede på Gud på den måde, som de kristne præster kræver det – er årsag til, at Kirken tømmes for tænkende mennesker.

Artikel-Den-Nye-Verden-Erik-Ansvang
Download-fil: DEN NYE VERDEN - Erik Ansvang


Artikel-Den-Nye-Verden-Erik-Ansvang
Læsefil med vendbare sider: DEN NYE VERDEN