Udskriv | Anbefal | Sitemap

Søg på Visdomsnettet


Nyhedsbrev info

Indtast data og modtag vores nyhedsbreve
Navn

E-mail

Kontakt os

VERDEN I FORVANDLING
Fonden
Donationer
Litteratur
Ordbog
Links
LemuelBooks
Esoterisk Visdom
GRUNDVIDEN
HOVEDOMRÅDER
LIVSKVALITET
SAMFUND
Skabende Meditation
ARTIKLER
OVERBLIK
MEDITATIONERNE
Esoterisk Litteratur
GRATIS E-BØGER
BOGUDGIVELSER
Fredsinspiration
ARTIKLER OM FRED
KONFLIKTFORSKNING
MENNESKE & MILJØ
Egyptens mysterier
ESOTERISK EGYPTOLOGI

Ikon-Verden-i-forvandling-Hardy-Bennis

VERDEN I FORVANDLING (1 af 13)


Tiden er kommet, hvor nationers og lederes skjulte motiver, magtbegær, kynisme, diplomatiske spin, korruption, økonomiske manipulationer og andre svagheder skal afsløres og frem i lyset.

VERDEN I FORVANDLING (1 af 13)

VERDEN I FORVANDLING

Af Hardy Bennis

 

Verden-i-forvandling-Esoterisk-syn-på-fremtiden

Du kan frit downloade "VERDEN I FORVANDLING" af Hardy Bennis. For at kunne læse filen, skal du have programmet Acrobat Reader, som du kan hente på www.adobe.com/dk - det er gratis. Materialet downloades ved at klikke på pdf-filen i ruden til højre.

OBS!

Klik på den øverste artikel til højre, hvis du ønsker at downloade artiklen.

Klik på den nederste artikel, hvis du ønsker at læse den på internettet. Du kan vende artiklens sider ved at klikke på sidernes hjørner!

 

Esoterisk-visdom-og-åndsvidenskab-fra-VisdomsNettetVi har brug for din støtte

VisdomsNettet er en fond, der ikke ejes af nogen, og alle arbejder gratis. Arbejdet opretholdes alene af donationer, og alle bidrag er altid velkomne. Dit bidrag kan indsættes på denne girokonto … Danske Bank - Reg. 1551 - nr. 16-973-335 - SWIFT-BIC: DABADKKK - IBAN: DK11 3000 0016 9733 35

På forhånd tak!

 


VERDEN I FORVANDLING

 

Verden-i-forvandling-01-Hardy-Bennis

 

Når man ser på verden og dens tilstand denne tid, tegner der sig et meget blandet og kaotisk billede. For det menneske, der primært får sine informationer fra Tv og andre nyhedsmedier, er det svært og ikke mindst forvirrende at danne sig et helhedsbillede af den politiske, økonomiske og religiøse situation i verden.

Det er disse tre styringssystemer, der dominerer både store og små nationer og det har de gjort i tusinder af år. Der er derfor god grund til i korthed at iagttage dem hver for sig, selvom det er indlysende, at de tre magtområder er dybt indflettet i hinanden.

Det religiøse

Den ældste af de tre områder er religionen − eller rettere de store verdensreligioner og deres utallige opdelinger i trosretninger og sekter. Det religiøse instinkt er dybt rodfæstet i mennesket. Det så man tydeligt i det tidligere Sovjetunionen, hvor det i 70 år var forbudt at praktisere religion under det kommunistiske styre. Men på trods af dette forbud var det menneskets dybe religiøse instinkt, der viste sig med den største styrke, da regimet faldt. Man kan sige det samme om religionens indflydelse i forbindelse med Polens frigørelse fra sovjetstyret.

Alle de store religioner er stiftet af enkeltpersoner, på grund af kraften af deres helt enestående vilje, moral og budskabernes relevans, renhed og klarhed. Og budskabet har efterfølgende overlevet gennem årtusinder. Men som man også har erfaret gennem historien, så omformes og svækkes det oprindelige budskab, når det kommer i hænderne på magtsyge mennesker, der gør det til et redskab for den modsatte af budskabets oprindelige hensigt. Eksempelvis er der i historiens løb blevet ført utallige religionskrige af den mest brutale art.

Religiøse krige og konflikter er kendetegnet ved, at de aktiverer stærke religiøse følelser, og i uudviklede mennesker fører det til blind fanatisme, som lukker af for al fornuft, forstand og menneskelighed − for slet ikke at tale om broderskabsfølelse og medmenneskelighed, som alle de store religioner lægger så stor vægt på.

Artikel-Verden-i-forvandling-Esoterisk-syn-på-fremtiden
Download-fil: VERDEN I FORVANDLING - Hardy Bennis


Artikel-Verden-i-forvandling-Esoterisk-syn-på-fremtiden
Læsefil med vendbare sider: VERDEN I FORVANDLING