Udskriv | Anbefal | Sitemap

Søg på Visdomsnettet


Nyhedsbrev info

Indtast data og modtag vores nyhedsbreve
Navn

E-mail

Kontakt os

VERDEN I FORVANDLING
Fonden
Donationer
Litteratur
Ordbog
Links
LemuelBooks
Esoterisk Visdom
GRUNDVIDEN
HOVEDOMRÅDER
LIVSKVALITET
SAMFUND
Skabende Meditation
ARTIKLER
OVERBLIK
MEDITATIONERNE
Esoterisk Litteratur
GRATIS E-BØGER
BOGUDGIVELSER
Fredsinspiration
ARTIKLER OM FRED
KONFLIKTFORSKNING
MENNESKE & MILJØ
Egyptens mysterier
ESOTERISK EGYPTOLOGI

Ikon-Verden-i-forvandling-Hardy-Bennis

VERDEN I FORVANDLING (7 af 13)


Tiden er kommet, hvor nationers og lederes skjulte motiver, magtbegær, kynisme, diplomatiske spin, korruption, økonomiske manipulationer og andre svagheder skal afsløres og frem i lyset.

VERDEN I FORVANDLING (7 af 13)

Reaktion fra devariget

 

Verden-i-forvandling-14-Hardy-Bennis

 

Men menneskets tanker og følelser er ikke den eneste åndsvidenskabelige årsag til problemerne. Devaevolutionen − som påvirkes af den 7. stråles tiltagende virksomhed − aktiverer de forskellige devagrupper, som gør en form for indre "oprør "mod menneskets ødelæggelse af naturen. Naturen er devaernes arbejdsområde. Devaerne elsker naturen − de er naturen − men de får lagt alle mulige forhindringer i vejen for deres arbejde − herunder atmosfæren af negative tanker og følelser. Devaevolutionen er moderaspektet − planetens feminine aspekt.[1] Store vand-, luft-, jord- og ild-devaer går derfor i aktion, og det resulterer i kraftige storme, ødelæggende tornadoer, voldsomme jordskælv og enorme oversvømmelser.

Det er tankevækkende, at nationer, der lider under grusomme diktaturer, gang på gang bliver ramt af hungersnød og misvækst − som f.eks. Nordkorea, der igen og igen hærges af hungersnød. I nord er der markant mangel på frihed og udvikling, mens Sydkorea blomstrer på alle måder på den samme halvø! Det samme ser man flere steder i Afrika og Sydamerika. Det ser ud som om en højere styrelse ved hjælp af disse naturkatastrofer presser denne type regimer til kollaps, så der kan skabes frihed og retfærdighed.

Det nutidens menneskehed er vidne til, er den karmiske lov i funktion. Det er "her og nu karma", som rammer, der hvor mennesker har skabt ubalance i naturen og menneskelivet. Der er ikke tale om straf! Det drejer sig alene om at genoprette balancen. Alle de ubalancer, som nyhedsmedierne fortæller om, skal ses i dette lys.

 

Verden-i-forvandling-15-Hardy-Bennis

 

Verden-i-forvandling-16-Hardy-BennisTænk f.eks. på, at naturen "afgiver" advarselssignaler før et jordskælv eller en tsunami finder sted. Fugle og dyr flygter fra området inden katastrofen rammer. Forklaringen er, at der er en tæt forbindelse mellem dyrelivet og naturens devaer. Mennesket ignorerer stadig, at naturen er et levende væsen, der er styret af gigantiske og mangfoldige deva-væsener, der fungerer i et nært samarbejde med Hierarkiet. Planeten Jorden er i virkeligheden en deva-planet, som menneskeheden bor "til leje" på! Men det er en hensynsløs "lejer" der bor på planeten. Menneskets handlinger − objektive eller subjektive − er aktioner (årsager, der skaber ubalancer), der skaber reaktioner fra naturen (virkninger, der genopretter balancen). "Som mennesket sår, således høster det!" − ifølge en lille omskrivning af et bibelcitat![2]

 

 

 

_________________________________

[1] VisdomsNettet: Devariget ­- Introduktion til den esoteriske lære 19. Link: DEVARIGET - 19

[2] I Det Nye Testamente, Galaterbrevet, Kap. 6,7 står der: "Hvad et menneske sår, skal det også høste."

_________________________________

Artikel-Verden-i-forvandling-Esoterisk-syn-på-fremtiden
Download-fil: VERDEN I FORVANDLING - Hardy Bennis


Artikel-Verden-i-forvandling-Esoterisk-syn-på-fremtiden
Læsefil med vendbare sider: VERDEN I FORVANDLING