Udskriv | Anbefal | Sitemap

Søg på Visdomsnettet


Nyhedsbrev info

Indtast data og modtag vores nyhedsbreve
Navn

E-mail

Kontakt os

VERDEN I FORVANDLING
Fonden
Donationer
Litteratur
Ordbog
Links
LemuelBooks
Esoterisk Visdom
GRUNDVIDEN
HOVEDOMRÅDER
LIVSKVALITET
SAMFUND
Skabende Meditation
ARTIKLER
OVERBLIK
MEDITATIONERNE
Esoterisk Litteratur
GRATIS E-BØGER
BOGUDGIVELSER
Fredsinspiration
ARTIKLER OM FRED
KONFLIKTFORSKNING
MENNESKE & MILJØ
Egyptens mysterier
ESOTERISK EGYPTOLOGI

Ikon-Verden-i-forvandling-Hardy-Bennis

VERDEN I FORVANDLING (9 af 13)


Tiden er kommet, hvor nationers og lederes skjulte motiver, magtbegær, kynisme, diplomatiske spin, korruption, økonomiske manipulationer og andre svagheder skal afsløres og frem i lyset.

VERDEN I FORVANDLING (9 af 13)

Nye energityper

 

Ifølge åndsvidenskaben er det årsagen til, at Den Indre Verdensstyrelse[1] fravalgte at satse på naturvidenskaben, som det redskab, der skal udvikle de nye energityper, som er uden grænser og ikke forurener. Opfindelser kan altid bruges både konstruktivt og destruktivt, og i lyset af naturvidenskabens materialistiske holdning og destruktive motiver til nye opfindelser, vil det være alt for farligt at betro den videnskabelige, politiske og finansielle verden disse epokegørende opfindelser, selvom menneskeheden har desperat brug for dem! Desuden fortæller åndsvidenskaben, at 5. stråle − den konkrete, naturvidenskabelige tænknings stråle − indtil videre er sat på "stand by" indtil menneskehedens ansvarsbevidsthed etik og moral ikke længere halter bagefter den teknologiske udvikling!

Kold fusion

Hvad kunne disse nye energityper være? Et bud kunne være Martin Fleischmann og Stanley Pons verdensberømte forsøg med kold fusion i 1989 på University of Utah. Men andre forskere var ikke i stand til at reproducere forsøgene, og der blev meget stille om de revolutionerende eksperimenter. I 2008 satte forskere i San Diego, USA, deres renommé på spil ved at genoptage forsøgene. Ifølge rapporterne lykkedes de, men resultaterne er indtil videre hemmeligholdt − belært af tidligere erfaringer.

 

Verden-i-forvandling-20-Hardy-Bennis

 

Trådløs overførsel af elektricitet

Et andet forsøg − nemlig trådløs overførsel af elektricitet, som er ligeså epokegørende som den "kolde fusion", blev gjort af Nikola Tesla i 1899. Nikola Tesla var et geni inden for elektricitet. I Colorado Springs byggede han et tårn og sendte elektricitet over 4o km − trådløst. Men det endte medv at det lokale elektricitetsværk brød sammen. Det viste sig senere, at der var en fejl i opstillingen af eksperimentet.

 

Verden-i-forvandling-21-Hardy-Bennis

 

Flere af Teslas patenter er blevet opkøbt af ukendte personer, og derfor strandede den videre forskning af trådløs elektricitet. I samme periode − omkring 1900-tallet − arbejdede man sideløbende med udvikling af både elbiler og biler med forbrændingsmotorer. Det blev stempelmotorerne, der vandt − og dermed blev den enorme olieindustri sejrherre. Først nu fokuseres der igen på bl.a. elbiler, men der er store problemer med batterierne. Disse problemer vil først blive løst, når forskerne igen tager fat på at undersøge muligheden for at overføre elektricitet trådløst.

 

Verden-i-forvandling-22-Hardy-Bennis

 

Meget tyder på, at det nødvendige videnskabelige gennembrud først kan finde sted, når naturvidenskabens forskere har udviklet den etik og moral − de indre kvaliteter − der kræves af indviede og sande verdenstjenere!

Forskningen har nået en grænse

På den anden side må man erkende, at naturvidenskaben og ikke mindst lægevidenskaben har gjort enorme fremskridt ved at have skabt grundlaget og videreudviklet den teknologiske verden. Det har gjort det muligt for flere mennesker end nogensinde tidligere i historien at leve på denne planet med generelt gode levevilkår − selvom menneskeheden stadig mangler evnen til at fordele verdens rigdomme?

Spørgsmålet for naturvidenskaben og den oplyste menneskehed er, hvordan det billede, naturvidenskaben giver af Jorden og dets samhørighed med solsystemet og Universet, kan ændres, når naturvidenskabens mange grene − som f.eks. kernefysikken − har bevist, at der findes flere dimensioner i solsystemet med alt hvad det indebærer, men ikke indrettet forskningen og verdensbilledet så det er i overensstemmelse med iagttagelsen?

 

 

_________________________________

[1] VisdomsNettet: Den Indre Verdensstyrelse − Introduktion til den esoteriske lære 2. Link: DEN INDRE VERDENSSTYRELSE - 02

_________________________________

Artikel-Verden-i-forvandling-Esoterisk-syn-på-fremtiden
Download-fil: VERDEN I FORVANDLING - Hardy Bennis


Artikel-Verden-i-forvandling-Esoterisk-syn-på-fremtiden
Læsefil med vendbare sider: VERDEN I FORVANDLING