Udskriv | Anbefal | Sitemap

Søg på Visdomsnettet


Nyhedsbrev info

Indtast data og modtag vores nyhedsbreve
Navn

E-mail

Kontakt os

VERDEN I FORVANDLING
Fonden
Donationer
Litteratur
Ordbog
Links
LemuelBooks
Esoterisk Visdom
GRUNDVIDEN
HOVEDOMRÅDER
LIVSKVALITET
SAMFUND
Skabende Meditation
ARTIKLER
OVERBLIK
MEDITATIONERNE
Esoterisk Litteratur
GRATIS E-BØGER
BOGUDGIVELSER
Fredsinspiration
ARTIKLER OM FRED
KONFLIKTFORSKNING
MENNESKE & MILJØ
Egyptens mysterier
ESOTERISK EGYPTOLOGI

Ikon-Verden-i-forvandling-Hardy-Bennis

VERDEN I FORVANDLING (11 af 13)


Tiden er kommet, hvor nationers og lederes skjulte motiver, magtbegær, kynisme, diplomatiske spin, korruption, økonomiske manipulationer og andre svagheder skal afsløres og frem i lyset.

VERDEN I FORVANDLING (11 af 13)

Store tænkeres tanker

 

I denne forbindelse er det relevant at se på, hvad nogle af verdens største tænkere og naturvidenskabsforskere har konkluderet i forbindelse med deres søgen efter sandhed:

Verden-i-forvandling-24-Hardy-BennisDen hollandske filosof Spinoza:

 

"Den guddommelige intelligens har skabt Universet som sit eget legeme, sin egen klædning, og intet kan derfor betragtes som værende uden for Gud. Alt skabt er helligt, fordi det dybest set er udtryk for det guddommelige pulserende liv."

 

 

 

 

Verden-i-forvandling-25-Hardy-BennisAlbert Einstein lagde heller ikke skjul på sin livsindstilling:

 

"Den smukkeste og dybe følelse, man kan opleve, er fornemmelsen af det mystiske. Den er kilden til al sand videnskab. Den, for hvem denne følelse er fremmed − den, der ikke længere kan undres og blive grebet af ærefrygt − er så godt som død. At vide, at det, mennesket ikke kan gennemskue, virkelig findes − at det manifesterer sig som den højeste visdom og mest strålende skønhed − så ophøjet, at man med sine sløve sanser kun kan opfatte det i dets primitive form − denne viden − denne følelse, er kernen i al sand religiøsitet. Den kosmisk religiøse oplevelse er den stærkeste og ædleste drivkraft til videnskabelig forskning".

 

Verden-i-forvandling-26-Hardy-BennisMax Planck, nobelpristager og kvanteteoriens grundlægger sagde:

 

"Der er intet stof. Alt stof stammer fra og findes kun som følge af en kraft, der får partiklerne i et atom til at vibrere og holde dette miniaturesolsystem sammen. Man må antage, at der bag denne kraft findes et bevidst og intelligent sind. Dette sind er alt stofs oprindelse."

 

Ved en anden lejlighed udtalte han:

 

"Den metafysiske verden eksisterer. Den er det absolut virkelige. Vi forskere når i vores eksakte forskningsarbejde til en grænse, hvor vi må standse op i en erkendelse af en højere magts væren og virke. Overfor denne højere magt er to menneskelige indstillinger mulige − enten angst og had, eller troende overgivelse. Vælg den rigtige indstilling, vælg rigtigt! Både for jeres egen og for menneskehedens skyld!"

 

Verden-i-forvandling-27-Hardy-Bennis

Artikel-Verden-i-forvandling-Esoterisk-syn-på-fremtiden
Download-fil: VERDEN I FORVANDLING - Hardy Bennis


Artikel-Verden-i-forvandling-Esoterisk-syn-på-fremtiden
Læsefil med vendbare sider: VERDEN I FORVANDLING