Udskriv | Anbefal | Sitemap

Søg på Visdomsnettet


Nyhedsbrev info

Indtast data og modtag vores nyhedsbreve
Navn

E-mail

Kontakt os

VERDEN I FORVANDLING
Fonden
Donationer
Litteratur
Ordbog
Links
LemuelBooks
Esoterisk Visdom
GRUNDVIDEN
HOVEDOMRÅDER
LIVSKVALITET
SAMFUND
Skabende Meditation
ARTIKLER
OVERBLIK
MEDITATIONERNE
Esoterisk Litteratur
GRATIS E-BØGER
BOGUDGIVELSER
Fredsinspiration
ARTIKLER OM FRED
KONFLIKTFORSKNING
MENNESKE & MILJØ
Egyptens mysterier
ESOTERISK EGYPTOLOGI

Ikon-Verden-i-forvandling-Hardy-Bennis

VERDEN I FORVANDLING (10 af 13)


Tiden er kommet, hvor nationers og lederes skjulte motiver, magtbegær, kynisme, diplomatiske spin, korruption, økonomiske manipulationer og andre svagheder skal afsløres og frem i lyset.

VERDEN I FORVANDLING (10 af 13)

Døden og efterlivet

 

Verden-i-forvandling-23-Hardy-Bennis

 

Et af menneskehedens helt store problemer er uvidenheden om og frygten for døden, på trods af at både naturvidenskaben og åndsvidenskaben har forsket i livet efter døden. Begge videnskaber har fremlagt så overvældende indicier for bevidsthedens uafhængighed af den fysiske krop og livets fortsatte eksistens efter døden, at det eneste, der står i vejen for denne erkendelse, er en ulogisk, stivsindet og konsekvent afvisning af forskningsresultaterne. Og denne holdning er helt i strid med det naturvidenskabelige grundprincip: "At undersøge tingene til bunds før man afviser noget!".

Det dystre fremtidsbillede

Der tegner sig et yderst dystert billede af situationen i verden. Naturvidenskaben, det politiske system og de finansielle magtcentre, har sammen med etablerede og magtfulde religiøse kræfter, skabt en "uhellig" alliance om at bevare magten på et fundament, som ikke er i overensstemmelse med det universelle verdensbillede eller det menneskesyn, der blev introduceret af religionernes oprindelige grundlæggere. Ifølge åndsvidenskaben er det netop den situation, som de globale modstandskræfter har forsøgt at opbygge i flere hundrede år. (Se artiklen om Modstandskræfterne).[1]

Det er en fastlåst situation, som de etablerede magtcentre ikke er i stand til at bryde ud af, fordi de selv er ofre for denne gigantiske selvskabte tankeform. På højere læreanstalter overalt på planeten undervises der i dette fastlåste og fejlagtige verdensbillede. Man har ikke engang overvejet at inddrage de alternative modeller, der er præsenteret af seriøse forskere, fordi det vil indebære en afsløring af, at utallige anerkendte doktorafhandlinger og berømte teorier og forskningsresultater er skabt på et forkert grundlag. Det vil også medføre, at lederne af verdens forskningscentre og universiteter skal vige pladsen for en ny generation af forskere og ledere, som er i stand til at tænke i helt nye baner! Set i dette perspektiv er det naturligt, at der kæmpes for at bevare det bestående materialistiske verdensbillede og den personlige berømmelse og selvværdsfølelse!

 

 

_________________________________

[1] VisdomsNettet: Modstandskræfterne - Introduktion til den esoteriske lære nr. 17. Link: MODSTANDSKRÆFTERNE - 17

_________________________________

Artikel-Verden-i-forvandling-Esoterisk-syn-på-fremtiden
Download-fil: VERDEN I FORVANDLING - Hardy Bennis


Artikel-Verden-i-forvandling-Esoterisk-syn-på-fremtiden
Læsefil med vendbare sider: VERDEN I FORVANDLING