Udskriv | Anbefal | Sitemap

Søg på Visdomsnettet


Nyhedsbrev info

Indtast data og modtag vores nyhedsbreve
Navn

E-mail

Kontakt os

FREMTIDSUDSIGTER
Fonden
Donationer
Litteratur
Ordbog
Links
LemuelBooks
Esoterisk Visdom
GRUNDVIDEN
HOVEDOMRÅDER
LIVSKVALITET
SAMFUND
Skabende Meditation
ARTIKLER
OVERBLIK
MEDITATIONERNE
Esoterisk Litteratur
GRATIS E-BØGER
BOGUDGIVELSER
Fredsinspiration
ARTIKLER OM FRED
KONFLIKTFORSKNING
MENNESKE & MILJØ
Egyptens mysterier
ESOTERISK EGYPTOLOGI

Ikon-Fremtidsudsigter-Hardy-Bennis

FREMTIDSUDSIGTER (1 af 9)


Når mineralrigets metaller, fossile brændstoffer, kemiske grundstoffer osv. bearbejdes, sker der en transformation fra en bunden til en lettere bevægelig luftformig tilstand.

FREMTIDSUDSIGTER (1 af 9)

FREMTIDSUDSIGTER

Af Hardy Bennis

 

 Fremtidsudsigter-Hardy-Bennis 

Du kan frit downloade "FREMTIDSUDSIGTER" af Hardy Bennis. For at kunne læse filen, skal du have programmet Acrobat Reader, som du kan hente på www.adobe.com/dk - det er gratis. Materialet downloades ved at klikke på pdf-filen i ruden til højre.

OBS!

Klik på den øverste artikel til højre, hvis du ønsker at downloade artiklen.

Klik på den nederste artikel, hvis du ønsker at læse den på internettet. Du kan vende artiklens sider ved at klikke på sidernes hjørner!

 

Esoterisk-visdom-og-åndsvidenskab-fra-VisdomsNettetVi har brug for din støtte

VisdomsNettet er en fond, der ikke ejes af nogen, og alle arbejder gratis. Arbejdet opretholdes alene af donationer, og alle bidrag er altid velkomne. Dit bidrag kan indsættes på denne girokonto … Danske Bank - Reg. 1551 - nr. 16-973-335 - SWIFT-BIC: DABADKKK - IBAN: DK11 3000 0016 9733 35

På forhånd tak!

 


FREMTIDSUDSIGTER

 

Fremtidsudsigter-01-Hardy-Bennis 

 

Fremtidsudsigter-02-Hardy-BennisOveralt på Jorden søges der ihærdigt efter nye energikilder vel vidende, at tiden er ved at rinde ud for de fossile brændstoffer. Samtidig er kernekraft blevet så problematisk, at flere lande revurderer holdningen til de etablerede atomkraftværker. Det skyldes ikke mindst, at nye atomkatastrofer har ramt menneskeheden. Desuden er affaldsproblemerne fortsat nærmest uløselige − især når det drejer sig om højradioaktivt materiale.

Eksempelvis er Japan hårdt ramt af en tredobbelt katastrofe, og mange eksperter undrer sig over, at de japanske myndigheder havde givet tilladelse til at placere et atomkraftværk som Fukushima tæt på havet, hvor jordskælv og tsunamier forekommer med jævne mellemrum.

 

Ubeboelige områder i årtusinder

Tre enorme områder på planeten er nu blevet ubeboelige i flere hundrede − ja måske flere tusinde år på grund af atomkatastrofer. Den ene er atomulykken i Ural i Sovjetunionen i 1957 − den såkaldte Sverdlov-ulykke − hvor der skete en eksplosion i et militært lager af radioaktivt affald. Ved eksplosionen blev enorme mængder radioaktive stoffer spredt over et område på flere hundrede km2.

 

Fremtidsudsigter-03-Hardy-Bennis

Tjernobyl-værkets reaktor 4 i Ukraine

 

Det anden er i Tjernobyl i Ukraine, hvor der i 1986 skete en stor kernekraftulykke, da atomreaktor nr. 4 nedsmeltede, og kernen kom ud af kontrol. Den tredje skete i Japan i 2011, hvor et voldsomt jordskælv forårsagede en ødelæggende tsunami. Tsunamien oversvømmede et stort nukleart anlæg − Fukushima − hvor fire reaktorer blev lukket ned, mens tre stadig var i drift. Japan er i forvejen er overbefolket, og nationen ikke har råd til at undvære et stort landområde.

 

Fremtidsudsigter-04-Hardy-Bennis

Fukushima-værket i Japan

 

Til disse meget store katastrofer kan tilføjes reaktorbranden i Windscale-værket i England i 1957 (Windscale blev senere omdøbt til Sellafield), hvor der foregår behandling af brugt brændsel − og der har været flere uheld i forbindelse med Sellafields udledninger − reaktoruheldet på Tremileøen i USA i 1979 − det alvorlige uheld på Davis Besse-værket i USA i 2002, der blev klassificeret i den alvorlige klasse-3 hændelse − og mange andre.

Artikel-Fremtidsudsigter-Hardy-Bennis
Download-fil: FREMTIDSUDSIGTER - Hardy Bennis


Artikel-Fremtidsudsigter-Hardy-Bennis
Læsefil med vendbare sider: FREMTIDSUDSIGTER