Udskriv | Anbefal | Sitemap

Søg på Visdomsnettet


Nyhedsbrev info

Indtast data og modtag vores nyhedsbreve
Navn

E-mail

Kontakt os

DEN NYE NATION
Fonden
Donationer
Litteratur
Ordbog
Links
LemuelBooks
Esoterisk Visdom
GRUNDVIDEN
HOVEDOMRÅDER
LIVSKVALITET
SAMFUND
Skabende Meditation
ARTIKLER
OVERBLIK
MEDITATIONERNE
Esoterisk Litteratur
GRATIS E-BØGER
BOGUDGIVELSER
Fredsinspiration
ARTIKLER OM FRED
KONFLIKTFORSKNING
MENNESKE & MILJØ
Egyptens mysterier
ESOTERISK EGYPTOLOGI

Ikon-Den-nye-nation-Erik-Ansvang

DEN NYE NATION (1 af 18)


Hvilke befolkningsgrupper i Danmark er i gang med at skabe Den Nye Tidsalder? Er det muligt at identificere de grupper, der er i gang med at forvandle samfundet?

DEN NYE NATION (1 af 18)

DEN NYE NATION

 

Af Erik Ansvang

 

 Den-nye-nation-Erik-Ansvang

Du kan frit downloade "DEN NYE NATION" af Erik Ansvang. For at kunne læse filen, skal du have programmet Acrobat Reader, som du kan hente på www.adobe.com/dk - det er gratis. Materialet downloades ved at klikke på pdf-filen i ruden til højre.

OBS!

Klik på den øverste artikel til højre, hvis du ønsker at downloade artiklen.

Klik på den nederste artikel, hvis du ønsker at læse den på internettet. Du kan vende artiklens sider ved at klikke på sidernes hjørner!

 

Esoterisk-visdom-og-åndsvidenskab-fra-VisdomsNettetVi har brug for din støtte

VisdomsNettet er en fond, der ikke ejes af nogen, og alle arbejder gratis. Arbejdet opretholdes alene af donationer, og alle bidrag er altid velkomne. Dit bidrag kan indsættes på… Danske Bank - Reg. 1551 - girokonto nr. 16-973-335 - SWIFT-BIC:  DABADKKK - IBAN:  DK11 3000 0016 9733 35

På forhånd tak!

  
 

DEN NYE NATION

 

Hvilke befolkningsgrupper i Danmark

er i gang med at skabe Den Nye Tidsalder?

Er det muligt at identificere de grupper,

der er i gang med at forvandle samfundet?

 

Den-nye-nation-01-Erik-Ansvang

 

Udviklingsteoretikere er enige om, at der altid opstår en krise i et miljø, før der sker en ny udvikling. Sådan en krise, står menneskeheden overfor lige nu. Aldrig før har menneskeheden stået med så mange og så alvorlige kriser på én gang. Menneskeheden nærmest snubler over den ene kritiske tærskel efter den anden. Og det sker ikke i ordnet rækkefølge, men som sideløbende begivenheder.

Menneskeheden snubler over en lang række af negative tærskler, som er skabt af:

 • Befolkningseksplosion og udnyttelse af miljøet
 • Forurening, drivhuseffekt, syreregn, giftophobning
 • Spredning af giftige affaldsstoffer
 • Klimaændringer
 • Strålingsudslip
 • Stress og sygdom – etc.

Samtidig snubler menneskeheden over en lang række af positive tærskler, som afslører mange mulige løsninger. Eksempelvis landvindingerne indenfor:

 • Atomfysik
 • Kommunikation
 • Rumteknologi
 • Bioteknologi
 • Solenergi
 • Genteknologi– etc.

Aldrig før har menneskeheden stået over for så mange vanskeligheder. Aldrig før har den stået med så mange muligheder.

Kriser er muligheder

I den vestlige kultur repræsenterer kriser noget negativt. Andre kulturer ser anderledes på livets store og små kriser. F.eks. består det kinesiske skrifttegn for krise, Wei Ji, af to sammenkædede tegn. Det ene betyder fare, det andet mulighed. Det viser skønheden ved en krise, for i krisens kaos fødes forandringen. Nedbrydningsprocessen går hånd i hånd med gennembruddet. Opløsning skaber fornyelse.

 

Den-nye-nation-02-Erik-Ansvang

Wei-Ji

 

Det danske ord ”kaos” stammer fra det græske ord ”cháos”, som betyder ”gab” eller ”svælg”. I den græske mytologi er ordet blevet brugt til at karakterisere det gabende rum, som verden opstod fra ved skabelsen – og derfor er ordet og fænomenet kaos ikke nødvendigvis negativt, men en mulighed for at skabe fornyelse.

Profetierne

I tidens løb har vismænd, profeter og guruer af varierende kvalitet forudsagt en ny tidsalders komme. Mange har spredt skræk og rædsel ved at oprulle dramatiske dommedagsprofetier. Men forudsigelser om en ny tid med en ny menneskehed møder man også hos mere troværdige kilder. I kristendommen forudsiger Johannes i sin åbenbaring lysets og fredens komme til omkring 2000 år efter hans tid. Og det er jo nu!

I ”diamant-sutraen” har Gautama Buddha fortalt sine disciple, at der hvert 25. århundrede kommer en tid med intenst kaos og strid. Kaos opstår når ”dhamma” (sandheden) begynder en ny omdrejning, og dermed indledes en helt ny fase i planetens bevidsthed. Buddha forudsagde, at den næste omdrejning af ”hjulet” vil føre til en hidtil uset forandring af mennesket i et omfang, der ikke er set tidligere i menneskehedens historie. Det er netop i denne periode, at ”hjulet” begynder denne omdrejning.

Artikel-Den-nye-nation-Erik-Ansvang
Download-fil: DEN NYE NATION - Erik Ansvang


Artikel-Den-nye-nation-Erik-Ansvang
Læsefil med vendbare sider: DEN NYE NATION