Udskriv | Anbefal | Sitemap

Søg på Visdomsnettet


Nyhedsbrev info

Indtast data og modtag vores nyhedsbreve
Navn

E-mail

Kontakt os

DEN NYE NATION
Fonden
Donationer
Litteratur
Ordbog
Links
LemuelBooks
Esoterisk Visdom
GRUNDVIDEN
HOVEDOMRÅDER
LIVSKVALITET
SAMFUND
Skabende Meditation
ARTIKLER
OVERBLIK
MEDITATIONERNE
Esoterisk Litteratur
GRATIS E-BØGER
BOGUDGIVELSER
Fredsinspiration
ARTIKLER OM FRED
KONFLIKTFORSKNING
MENNESKE & MILJØ
Egyptens mysterier
ESOTERISK EGYPTOLOGI

Ikon-Den-nye-nation-Erik-Ansvang

DEN NYE NATION (2 af 18)


Hvilke befolkningsgrupper i Danmark er i gang med at skabe Den Nye Tidsalder? Er det muligt at identificere de grupper, der er i gang med at forvandle samfundet?

DEN NYE NATION (2 af 18)

Hvem skal gøre arbejdet?

 

Både nutidens udviklingsteoretikere og datidens vismænd har forberedt menneskeheden på, at den står foran et paradigmeskift, som vil få afgørende indflydelse på menneskelivet her på Jorden. Men betyder det, at man bare skal sætte sig ned og vente på, at en ny tidsalder stille og roligt forandrer menneskeheden og skaber rigtige menneskelige relationer?

Nej – det er menneskeheden selv, der har skabt værdisystemerne i det nuværende samfund. Det er disse menneskeskabte værdisystemer, der nu kulminerer. Og det er menneskeheden selv, der skal bygge nye værdisystemer ovenpå den gamle tidsalders landvindinger. Konklusionen er derfor, at det gamle værdisystem uundgåeligt står foran et sammenbrud, for det har ganske enkelt udspillet sin rolle. Men det nye paradigme opstår ikke af sig selv. Det er menneskeheden selv, der skal forvandle det tiltagende kaos til de nye værdisystemer.

 

Den-nye-nation-03-Erik-Ansvang

 

Hvor er frontløberne?

Ansvaret er nu placeret hos menneskeheden. Men menneskeheden fungerer som bekendt endnu ikke som en enhed. Spørgsmålet er derfor: Hvilken befolkningsgruppe er i gang med at skabe den nye tidsalder? Er det amerikanerne? Japanerne? Russerne? Kineserne? Skandinaverne? Svaret er ja. I stort set alle lande er der befolkningsgrupper, som arbejder bevidst på at introducere og integrere Den Nye Tidsalders livsværdier.

Man kan betragte de enkelte nationer som organer i Jordens organisme. På samme måde er landsdelene organer i den nationale organisme. Og de enkelte mennesker er organismens celler. Forvandlingen i en organisme er et resultat af de enkelte cellers forvandling. Jordens forvandlingsproces er derfor et resultat af menneskets forvandling.

Der er derfor grund til at forsøge at gå tæt på de toneangivende samfundsgrupper i Danmark for at se, om det er muligt at finde de grupper, der er i gang med at forvandle det danske samfund. Men først er det nødvendigt at forstå selve krisen.

Artikel-Den-nye-nation-Erik-Ansvang
Download-fil: DEN NYE NATION - Erik Ansvang


Artikel-Den-nye-nation-Erik-Ansvang
Læsefil med vendbare sider: DEN NYE NATION