Udskriv | Anbefal | Sitemap

Søg på Visdomsnettet


Nyhedsbrev info

Indtast data og modtag vores nyhedsbreve
Navn

E-mail

Kontakt os

FREMTIDSUDSIGTER
Fonden
Donationer
Litteratur
Ordbog
Links
LemuelBooks
Esoterisk Visdom
GRUNDVIDEN
HOVEDOMRÅDER
LIVSKVALITET
SAMFUND
Skabende Meditation
ARTIKLER
OVERBLIK
MEDITATIONERNE
Esoterisk Litteratur
GRATIS E-BØGER
BOGUDGIVELSER
Fredsinspiration
ARTIKLER OM FRED
KONFLIKTFORSKNING
MENNESKE & MILJØ
Egyptens mysterier
ESOTERISK EGYPTOLOGI

Ikon-Fremtidsudsigter-Hardy-Bennis

FREMTIDSUDSIGTER (2 af 9)


Når mineralrigets metaller, fossile brændstoffer, kemiske grundstoffer osv. bearbejdes, sker der en transformation fra en bunden til en lettere bevægelig luftformig tilstand.

FREMTIDSUDSIGTER (2 af 9)

Den esoteriske analyse af Japan

 

Fremtidsudsigter-05-Hardy-Bennis

 

Man kan spørge sig selv, om der er en dybere mening med katastrofen i Japan. Hvis man går tilbage i Japans historie, tegner der sig et billede af et samfund, som har været lukket i århundreder, og som har været fuldstændigt mandsdomineret. Krigshåndværket var meget udbredt med samuraiklanerne som det store ideal. Situationen kulminerede med Anden Verdenskrig, hvor Japan til sidst måtte kapitulere. Kapitulation var ellers helt utænkelig i japanernes historie og tradition. Efter krigen fik Japan en ny forfatning efter amerikansk forbillede, hvor den japanske kejser fik en tilbagetrukket rolle, og demokrati blev den dominerende styreform.

 

Fremtidsudsigter-06-Hardy-Bennis

 

Ifølge åndsvidenskaben har Japan 1. stråle − magtens og viljens stråle − på sit sjælsaspekt og 7. stråle − orden, organisation og ceremoniel magi − på personlighedsaspektet. Denne helt usædvanlige kombination af to magtfulde stråler tegner et billede af en nation med usædvanlige egenskaber. Det medførte bl.a., at genopbygningen af landet efter Anden Verdenskrig skete overraskende hurtigt og effektivt. Japanernes måde at responderede på personlighedsaspektets 7. stråle var den primære årsag.

7. stråle står som nævnt for orden og ceremoniel magi, og nationen lod disse stråleegenskaber komme til udtryk i etableringen af det nye industrisamfund. Japanerne skabte et meget målrettet resultat baseret på et folk, som let underkaster sig nye rytmer i hverdagen og i jobbet. Men samtidig er japanerne præget af en meget fysisk-materialistisk orientering, som er dræbende for det åndelige incitament. De skabte et helt specielt forhold mellem arbejdsgiver og ansat.

 

Fremtidsudsigter-07-Hardy-Bennis

 

Fastansættelse − især i de store virksomheder − var på livstid. Det medførte, at de ansatte skulle stå til virksomhedens rådighed så godt som hele døgnet. Det skabte naturligvis et misforhold til familien, og det har medført, at unge japanske kvinder har valgt at fokusere på uddannelse og fravælge ægteskabet. En anden negativ sideeffekt er en usædvanlig høj selvmordsrate blandt kvinder og unge mennesker. Det er en særdeles uholdbar situation for Japan, hvor parforhold og familie skulle være grundstammen i nationens trivsel!

Det er i lyset af denne ubalance i Japans åndelige udvikling, at Hierarkiet lægger pres på nationen ved hjælp af naturkatastrofer. Hensigten er en nødvendig ændring af denne situation af hensyn til japanernes fortsatte udvikling.

Artikel-Fremtidsudsigter-Hardy-Bennis
Download-fil: FREMTIDSUDSIGTER - Hardy Bennis


Artikel-Fremtidsudsigter-Hardy-Bennis
Læsefil med vendbare sider: FREMTIDSUDSIGTER