Udskriv | Anbefal | Sitemap

Søg på Visdomsnettet


Nyhedsbrev info

Indtast data og modtag vores nyhedsbreve
Navn

E-mail

Kontakt os

FREMTIDSUDSIGTER
Fonden
Donationer
Litteratur
Ordbog
Links
LemuelBooks
Esoterisk Visdom
GRUNDVIDEN
HOVEDOMRÅDER
LIVSKVALITET
SAMFUND
Skabende Meditation
ARTIKLER
OVERBLIK
MEDITATIONERNE
Esoterisk Litteratur
GRATIS E-BØGER
BOGUDGIVELSER
Fredsinspiration
ARTIKLER OM FRED
KONFLIKTFORSKNING
MENNESKE & MILJØ
Egyptens mysterier
ESOTERISK EGYPTOLOGI

Ikon-Fremtidsudsigter-Hardy-Bennis

FREMTIDSUDSIGTER (9 af 9)


Når mineralrigets metaller, fossile brændstoffer, kemiske grundstoffer osv. bearbejdes, sker der en transformation fra en bunden til en lettere bevægelig luftformig tilstand.

FREMTIDSUDSIGTER (9 af 9)

Fremtidsudsigter

 

Det er dette billede, der tegner sig for de kommende generationer. E-bogen Den esoteriske lære afsluttes med et bud på, hvad fremtiden vil bringe menneskeheden og de andre naturriger. Menneskehedens viden om naturen og dens overordnede styring er ufattelig lille − eller rettere ikke-eksisterende. Fremtidsudsigterne for den højere udviklede del af menneskeheden − herunder Verdenstjenergruppen og de, der er ved at betræde indvielsesvejen − består i etablering af et direkte samarbejde med planetens indre verdensstyrelse. Det vil bl.a. komme til udtryk ved, at nogle mestre fra Hierarkiet vil komme til syne blandt menneskene, som det er beskrevet af Alice A. Bailey i bøgerne Hierarkiets fremtræden og Kristi tilsynekomst. Uden dette samarbejde vil udviklingen i de kommende årtier resultere i et kollektivt kollaps på stort set alle områder − dvs. inden for politik, økonomi, naturvidenskab, miljø og ikke mindst det globale klima.

Stress, bekymring og frygt for fremtiden er ved at gribe de mennesker, der tænker dybere over tingene. Angsten lammer alt for mange. De har vanskeligt ved at overskue hvorfor alt, hvad man hidtil har anset for sikkert og stabilt, er ved at kollapse. Et eksempel er euro-projektet, der er tænkt som et ideal for medlemslandenes samarbejde og sameksistens i Europa. Tidligere var nationalstaterne konstant i konflikt og krig med hinanden, og det resulterede i ufattelige lidelser, som europæerne har gennemlevet i alt for mange århundreder. Grundproblemet er den ufattelige egoisme, som ligger bag de fleste af menneskehedens selvskabte problemer. Den eneste vej frem er samarbejde.

For at sammenfatte hvad fremtiden bringer, kan det kort udtrykkes sådan:

Menneskeheden er på vej ind i en tidsalder, der totalt vil ændre det materialistiske verdensbillede, som naturvidenskaben har opbygget de sidste århundreder. Et nyt multidimensionalt verdensbillede vil tone frem. Det er forudsætningen for, at menneskeheden og naturrigerne i samarbejde med den indre verdensstyrelse kan skabe Den Nye Tidsalder.

 

Fremtidsudsigter-22-Hardy-Bennis

Artikel-Fremtidsudsigter-Hardy-Bennis
Download-fil: FREMTIDSUDSIGTER - Hardy Bennis


Artikel-Fremtidsudsigter-Hardy-Bennis
Læsefil med vendbare sider: FREMTIDSUDSIGTER