Udskriv | Anbefal | Sitemap

Søg på Visdomsnettet


Nyhedsbrev info

Indtast data og modtag vores nyhedsbreve
Navn

E-mail

Kontakt os

MYSTERIET ELEKTRICITET
Fonden
Donationer
Litteratur
Ordbog
Links
LemuelBooks
Esoterisk Visdom
GRUNDVIDEN
HOVEDOMRÅDER
LIVSKVALITET
SAMFUND
Skabende Meditation
ARTIKLER
OVERBLIK
MEDITATIONERNE
Esoterisk Litteratur
GRATIS E-BØGER
BOGUDGIVELSER
Fredsinspiration
ARTIKLER OM FRED
KONFLIKTFORSKNING
MENNESKE & MILJØ
Egyptens mysterier
ESOTERISK EGYPTOLOGI

Ikon-Mysteriet-elektricitet-Brian-Arrowsmith

MYSTERIET ELEKTRICITET (2 af 5)


Der findes en alternativ proces til det naturvidenskabelige bevis, som mange esoterikere bruger. De har derved forstået mysteriet elektricitet.

MYSTERIET ELEKTRICITET (2 af 5)

Mental ild-energi

 

Mysteriet-elektricitet-02-Brian-Arrowsmith 

 

Mental ild-energi

I Kosmisk Ild står der, at videnskaben om elektricitet har ført menneskeheden til tærskelen af en ny opdagelse, der vil forandre verdens nuværende opfattelse af elektricitet til at være mental ild-energi, der efterhånden vil løse en stor del af verdens økonomiske problemer. Det vil medføre, at et meget stort antal mennesker kan frigøres til mentalt arbejde og mental vækst.

Det siges, at mysteriet elektricitet lidt efter lidt udfolder sig for øjnene af den undrende menneskehed, og langsomt bliver mennesket vænnet til fænomenet. Senere vil man opdage, at hele den menneskelige struktur og form hovedsageligt er sammensat af lysatomer, og at lyset i hovedet hverken er indbildning eller ønsketænkning, men definitivt er skabt af foreningen eller fusionen af det lys, der findes i selve substansen og sjælen.

Manas-princippet

Manas eller det manasiske princip er blevet defineret som tænkning, intelligens, en mental evne og højere menneskelig tænkning, hvis lys eller udstråling forbinder monaden med det dødelige menneske for en livstid. Manas er nøglen, der kan åbne døren til det femte naturrige – det åndelige rige eller overmenneskelige rige. Det siges desuden, at manas er elektricitet. Den mentale ild er helt grundlæggende en elektricitet, der viser sig i sin højeste aktivitet.

Elektrisk manifestation – "mysteriet elektricitet" – er grundlaget for al manifestation og ligger bag hele evolutionen. Elektricitet er udstråling fra den mentale eksistens. Med andre ord kan man sige, at "Den Ene, i hvem vi lever, ånder og er"[1], besjæler hele eksistensen – eller at rummets æter er en altgennemtrængende tilstedeværelse af den altomfattende guddom.

 

Alt er energi, alt er vibration, alt er elektricitet.

 

_________________________________

[1] Apostlenes Gerninger, kap. 17,28

_________________________________

Artikel-Mysteriet-elektricitet-Brian-Arrowsmith
Download-fil: MYSTERIET ELEKTRICITET - Brian Arrowsmith


Artikel-Mysteriet-elektricitet-Brian-Arrowsmith
Læsefil med vendbare sider: MYSTERIET ELEKTRICITET