Udskriv | Anbefal | Sitemap

Søg på Visdomsnettet


Nyhedsbrev info

Indtast data og modtag vores nyhedsbreve
Navn

E-mail

Kontakt os

MYSTERIET ELEKTRICITET
Fonden
Donationer
Litteratur
Ordbog
Links
LemuelBooks
Esoterisk Visdom
GRUNDVIDEN
HOVEDOMRÅDER
LIVSKVALITET
SAMFUND
Skabende Meditation
ARTIKLER
OVERBLIK
MEDITATIONERNE
Esoterisk Litteratur
GRATIS E-BØGER
BOGUDGIVELSER
Fredsinspiration
ARTIKLER OM FRED
KONFLIKTFORSKNING
MENNESKE & MILJØ
Egyptens mysterier
ESOTERISK EGYPTOLOGI

Ikon-Mysteriet-elektricitet-Brian-Arrowsmith

MYSTERIET ELEKTRICITET (4 af 5)


Der findes en alternativ proces til det naturvidenskabelige bevis, som mange esoterikere bruger. De har derved forstået mysteriet elektricitet.

MYSTERIET ELEKTRICITET (4 af 5)

Afsløring af mysteriet elektricitet

 

Mysteriet-elektricitet-04-Brian-Arrowsmith

 

Inden mysteriet om de elektriske fænomener kan afsløres, skal man forsøge at forstå, hvordan den elektriske energi kommer til udtryk i mennesket. For at kunne fungere med fuld kapacitet skal man have kendskab til og være en integreret personlighed. Man skal forstå den fremdrivende kraft i mennesket. Ligesom man ifølge teorien om en magnetisk overføring kan transformere elektricitet til magnetisme, så flyder der rundt om og gennem det fysiske legeme en elektrisk strøm, der kan transformeres til god vilje og blive nyttig. Det transformerende mellemled er menneskets mentale kraft.

Efterhånden som udviklingen fortsætter i den mentale tidsalder vil resultatet af verdenstænkernes arbejde udvikle menneskehedens bevidsthed. Ved hjælp af uddannelse og tænkning vil tænkeevnen blive aktiveret og velkvalificeret. Vandbærerens tidsalder er en mental videnskabelig tidsalder, hvor intelligens vil komme til at styre den fysiske og astrale natur. Kraften i tænkeevnen er en elektrisk kraft, der aktiveres ved at forbinde den med stoffet. Med andre ord − den kemiske proces ved en manifestation aktiveres af en elektrisk impuls fra tænkeevnen.

Elektrisk skabelsesild

Man tænker tit på påstanden om, at Universet blev skabt ved en kemisk manifestationsproces. Den fremdrivende vitalitetskraft kan betragtes som en elektrisk skabelsesild. Den første impuls eller "den guddommelige gnist" kan betragtes som Skaberens hensigt, ønske, eller vilje-til-at-være. Den mentale ild er grundlag for alle manifestationer og skaber relation mellem liv og form, mellem ånd og stof, og giver grundlag for bevidsthed. Forhåbentlig er det nu tydeligt, at det er ved hjælp af den hensigt, der findes i intelligent tænkning og i elektriske impulser, at mennesket kan blive medskaber af den guddommelige plan.

Kan det mon betyde, at det er det manasiske princip – aktiv intelligens – der er det led, der mangler i løsningen af hemmeligheden om elektricitet? Måske det er det mysterium, der ligger bag mysteriet elektricitet– årsagen bag alle årsager, der er den åndelige impuls eller den vilje, der udstråler fra Logos' absolutte bevidsthed. Hemmeligheden er sandsynligvis, at menneskeheden i virkeligheden er gnister i den ene store flamme. Måske ligger hemmeligheden i menneskets indre, hvor den gradvis åbenbares på erfaringens vej, når mennesket stræber efter at nå det stadie, hvor det kan opfatte sandheden. Man behøver ikke at vente på, at naturvidenskabens forskere kan afsløre de tre sidste sandheder om de elektriske fænomener.

Artikel-Mysteriet-elektricitet-Brian-Arrowsmith
Download-fil: MYSTERIET ELEKTRICITET - Brian Arrowsmith


Artikel-Mysteriet-elektricitet-Brian-Arrowsmith
Læsefil med vendbare sider: MYSTERIET ELEKTRICITET