Udskriv | Anbefal | Sitemap

Søg på Visdomsnettet


Nyhedsbrev info

Indtast data og modtag vores nyhedsbreve
Navn

E-mail

Kontakt os

SKJULTE LIV ... DEN UNIVERSELLE INVOKATION
Fonden
Donationer
Litteratur
Ordbog
Links
LemuelBooks
Esoterisk Visdom
GRUNDVIDEN
HOVEDOMRÅDER
LIVSKVALITET
SAMFUND
Skabende Meditation
ARTIKLER
OVERBLIK
MEDITATIONERNE
Esoterisk Litteratur
GRATIS E-BØGER
BOGUDGIVELSER
Fredsinspiration
ARTIKLER OM FRED
KONFLIKTFORSKNING
MENNESKE & MILJØ
Egyptens mysterier
ESOTERISK EGYPTOLOGI

Ikon-Skjulte-liv-Det-Universelle-Mantra-Joy-Mills

SKJULTE LIV ... DEN UNIVERSELLE INVOKATION (2 af 8)


Dette mantra er kendt over hele verden som Den Universelle Invokation. Ordene er ekstremt enkle, og alligevel rummer de et mantras dybde og magiske kraft.

SKJULTE LIV ... DEN UNIVERSELLE INVOKATION (2 af 8)

Mantraets oprindelse

 

Der er ingen tvivl om, at konstant gentagelse formidler en bestemt esoterisk betydning – en slags guddommelighed – hvis man kan kalde den det. Men gentagelse kan også sløve mantraets ånd, og udenadlærte sætninger kan udtales næsten uden opmærksomhed og engagement.

 

Skjulte-liv-Det-Universelle-Mantra-02-Joy-Mills

Annie Besant

 

Før der tages fat på en fortolkning af mantraets esoteriske betydning, vil det være relevant at omtale dets specielle oprindelse. Annie Besant oplyste, at linjerne var skrevet som svar på en opfordring fra mennesker, der hjalp med at arrangere en ”broderskabskampagne” i det sydlige Indien. ”Kampagnen” var tidligere blevet indstiftet i England, og den skulle nu introduceres i Indien. I en kommentar forklarer hun:

”Jeg skrev et par linjer, der skulle gentages mantrisk hver dag morgen og aften, for jeg følte ikke, at jeg kunne skrive en meditation, som man ellers havde bedt mig om at gøre. For mig er meditation en meget individuel disciplin, hvor man arbejder med sit eget tankesind på grundlag af bestemte temaer. Det eneste, jeg derfor kunne gøre, var at foreslå et mantrisk tema. Her er ordene, sådan som de tonede frem af sig selv ...”

 

O Hidden Life, vibrant in every atom;

O Hidden Light, shining in every creature;

O Hidden Love, embracing all in Oneness;

May all, who feel themselves as one with Thee,

Know they are therefore one with every other.

 

Skjulte-liv-Det-Universelle-Mantra-03-Joy-Mills

 

Desuden tilføjede hun:

 

”Mantraet udsender successive farvebølger, der pulserer udad fra den, der intonerer det, når det gøres rytmisk eller chantende enten ved at anvende den ydre eller den indre stemme. Og hvis få tusinder mennesker sender disse kraft­ord ud over forskellige områder, vil det være muligt at opbygge en særdeles kraftfuld atmosfære ...”

 

Annie Besant oplyste, at mantraets sætninger ”chantede sig selv” i hendes bevidsthed. Det antyder, at kilden til mantraet befandt sig på et dybere eller højere bevidsthedslag end hendes egen hjernebevidsthed. Måske stammede det endda fra den kilde, som hun selv altid viste den dybeste respekt og største ærbødighed. Det er sandsynligvis nemt at blive enige om, at de ord, hun modtog, har enestående skønhed og vægt − og at enhver ændring eller modifikation vil være upassende. Effekten på omgivelserne og på det menneske, der reciterer ordene, er nem at forestille sig, og mange har bevidnet mantraets evne til at skabe indre fred og oven i købet helbredelse.

Artikel-Skjulte-liv-Det-Universelle-Mantra-Joy-Mills
Download-fil: SKJULTE LIV ... DEN UNIVERSELLE INVOKATION - Joy Mills


Artikel-Skjulte-liv-Det-Universelle-Mantra-Joy-Mills
Læsefil med vendbare sider: SKJULTE LIV ... DEN UNIVERSELLE INVOKATION