Udskriv | Anbefal | Sitemap

Søg på Visdomsnettet


Nyhedsbrev info

Indtast data og modtag vores nyhedsbreve
Navn

E-mail

Kontakt os

SKJULTE LIV ... DEN UNIVERSELLE INVOKATION
Fonden
Donationer
Litteratur
Ordbog
Links
LemuelBooks
Esoterisk Visdom
GRUNDVIDEN
HOVEDOMRÅDER
LIVSKVALITET
SAMFUND
Skabende Meditation
ARTIKLER
OVERBLIK
MEDITATIONERNE
Esoterisk Litteratur
GRATIS E-BØGER
BOGUDGIVELSER
Fredsinspiration
ARTIKLER OM FRED
KONFLIKTFORSKNING
MENNESKE & MILJØ
Egyptens mysterier
ESOTERISK EGYPTOLOGI

Ikon-Skjulte-liv-Det-Universelle-Mantra-Joy-Mills

SKJULTE LIV ... DEN UNIVERSELLE INVOKATION (1 af 8)


Dette mantra er kendt over hele verden som Den Universelle Invokation. Ordene er ekstremt enkle, og alligevel rummer de et mantras dybde og magiske kraft.

SKJULTE LIV ... DEN UNIVERSELLE INVOKATION (1 af 8)

SKJULTE LIV ...

Den Universelle Invokation
Enhedsmantraet

 

Af Joy Mills

 (Oversættelse Thora Lund Mollerup & Erik Ansvang)

 

Skjulte-liv-Det-Universelle-Mantra-Joy-Mills

Du kan frit downloade "SKJULTE LIV ... DEN UNIVERSELLE INVOKATION" af Joy Mills. For at kunne læse filen, skal du have programmet Acrobat Reader, som du kan hente på www.adobe.com/dk - det er gratis. Materialet downloades ved at klikke på pdf-filen i ruden til højre.

OBS!

Klik på den øverste artikel til højre, hvis du ønsker at downloade artiklen.

Klik på den nederste artikel, hvis du ønsker at læse den på internettet. Du kan vende artiklens sider ved at klikke på sidernes hjørner!

 

Esoterisk-visdom-og-åndsvidenskab-fra-VisdomsNettetVi har brug for din støtte

VisdomsNettet er en fond, der ikke ejes af nogen, og alle arbejder gratis. Arbejdet opretholdes alene af donationer, og alle bidrag er altid velkomne. Dit bidrag kan indsættes på… Danske Bank - Reg. 1551 - girokonto nr. 16-973-335 - SWIFT-BIC:  DABADKKK - IBAN:  DK11 3000 0016 9733 35

På forhånd tak!

 

 

SKJULTE LIV ...

Den Universelle Invokation

Enhedsmantraet

 

Skjulte-liv-Det-Universelle-Mantra-01-Joy-Mills 

 

I 1923 skrev teosoffen Annie Besant et mantra, der nu er kendt over hele verden. Det er oversat til flere sprog, og det anvendes af mange esoterikere. Der er komponeret musik til mantraets ord og sætninger, som derfor benyttes til chanting og sang ved mange lejligheder. Det er blevet kendt som ”Den Universelle Invokation”. Ordene er ekstremt enkle, og alligevel rummer de et mantras dybde og magiske kraft:

 

”Skjulte liv, der vibrerer i ethvert atom.

Skjulte lys, der skinner i enhver skabning.

Skjulte kærlighed, der favner alt i enhed.

Må alle, der føler sig som ét med Dig, vide,

at de derfor er ét med alt levende.”

 

Mantraet er muligvis blevet så kendt, at der er en risiko for, at ordenes dybere mening og esoteriske indhold er gået tabt. Når man vænner sig til noget – uanset om det er en person, en situation eller en ide, der er indhyllet i sprogets klædning − er der altid risiko for, at man efterhånden automatisk tager ordene for givet. I en tid med højt tempo, er der derfor en risiko for, at man ordret gentager ord og sætninger, som man lærte i barndommen − f.eks. kristendommens nemt indlærte bønner. Det er almindelig kendt, at mennesker ofte automatisk siger bønner i krisetider. Selv mennesker, der ellers har erklæret, at de er ateister, har man hørt spontant fremsige bønner, som de ellers påstod, at de hverken kendte eller kunne huske. Men ord er værdifulde formidlere − ikke kun af tanker, men også af dybtfølte ønsker. Ord overbringer ikke alene almindelige meddelelser, der skaber relationer og orientering i verden. Ordene beskriver også længslen efter sjælen og åndens skønhed, når de rækker ud imod det, der for evigt er udefinerbart og derfor ubeskriveligt.

Der er derfor god grund til at undersøge de linjer, som Annie Besant dengang gav til verden. Hvilke esoteriske betydninger – hvilken dybere virkelighed – ligger der skjult bag ordene? Hvilken ny indsigt kan de give, mens man intonerer ordene og udtaler de enkelte sætninger? Har ordene kun betydning, fordi de blev skrevet af en højt respekteret kvinde? Ville de have samme værdi, hvis et andet menneske havde fungeret som kanal?

Artikel-Skjulte-liv-Det-Universelle-Mantra-Joy-Mills
Download-fil: SKJULTE LIV ... DEN UNIVERSELLE INVOKATION - Joy Mills


Artikel-Skjulte-liv-Det-Universelle-Mantra-Joy-Mills
Læsefil med vendbare sider: SKJULTE LIV ... DEN UNIVERSELLE INVOKATION