Udskriv | Anbefal | Sitemap

Søg på Visdomsnettet


Nyhedsbrev info

Indtast data og modtag vores nyhedsbreve
Navn

E-mail

Kontakt os

SKJULTE LIV ... DEN UNIVERSELLE INVOKATION
Fonden
Donationer
Litteratur
Ordbog
Links
LemuelBooks
Esoterisk Visdom
GRUNDVIDEN
HOVEDOMRÅDER
LIVSKVALITET
SAMFUND
Skabende Meditation
ARTIKLER
OVERBLIK
MEDITATIONERNE
Esoterisk Litteratur
GRATIS E-BØGER
BOGUDGIVELSER
Fredsinspiration
ARTIKLER OM FRED
KONFLIKTFORSKNING
MENNESKE & MILJØ
Egyptens mysterier
ESOTERISK EGYPTOLOGI

Ikon-Skjulte-liv-Det-Universelle-Mantra-Joy-Mills

SKJULTE LIV ... DEN UNIVERSELLE INVOKATION (3 af 8)


Dette mantra er kendt over hele verden som Den Universelle Invokation. Ordene er ekstremt enkle, og alligevel rummer de et mantras dybde og magiske kraft.

SKJULTE LIV ... DEN UNIVERSELLE INVOKATION (3 af 8)

Mantraets fortolkning

 

Herefter skal der fokuseres på mantraets vers, som vil blive vurderet sætning efter sætning, og der vil blive givet forslag til fortolkning af det esoteriske indhold, der ligger latent i dem. I første linje står der …

 

”Skjulte liv, der vibrerer i ethvert atom ...”

 

 

Skjulte-liv-Det-Universelle-Mantra-04-Joy-Mills

 

Uvilkårligt dukker spørgsmålet op: Hvorfor skjult? Er ethvert levende væsen ikke overalt omgivet af liv? Livet er bestemt ikke skjult! Men hvad der her refereres til – det, der invokeres – må uundgåeligt befinde sig hinsides eller over almindelig fysisk sansning.

I sin bog Glimpses into the Psychology of Yoga skriver I.K. Taimni, at …

 

”Den Ultimative Virkelighed findes kun i det evigt umanifesterede, og den er kilden til den relative virkelighed, der kan sanses, fordi den befinder sig inden for grænserne af menneskets erkendelse …”

 

Det højeste princip er derfor altid til stede overalt, og alligevel befinder det sig hinsides enhver eksistens. Det er i sandhed ”det skjulte liv”, der ligger til grund for al manifestation.

Den Ultimative Virkelighed rummer sin egen dynamik og er forudsætningen for skabelse af alle ting og al eksistens, for der − i hjertet af Den Ultimative Virkelighed – findes skabelsens bankende puls. Uden denne puls eksisterede intet. Den er allestedsnærværende. Den rummer kraften til at sende sit ekko gennem alt det, der nogensinde er skabt, og nogensinde vil blive skabt. Dette potentiale ligger skjult i hvert atom og i hvert enkelt af det manifesterede univers’ bestanddele. Det er i høj grad en sandhed, at det ”vibrerer i hvert atom.”

Hele naturen pulserer i takt med Det Ene Livsvæsens rytme. Det iboende liv vil altid være skjult, men det kan alligevel erkendes i form af sine utallige manifestationer, idet Den Ene bliver mangfoldig, og forbliver dog stadig for evigt Den Ene. Denne mantriske sætning er henvendt til Det Evige Umanifesterede PrincipDen Højeste Virkelighed − som både befinder sig hinsides manifestationens cyklusser, og alligevel er evigt pulserende igennem det manifesterede univers.

Artikel-Skjulte-liv-Det-Universelle-Mantra-Joy-Mills
Download-fil: SKJULTE LIV ... DEN UNIVERSELLE INVOKATION - Joy Mills


Artikel-Skjulte-liv-Det-Universelle-Mantra-Joy-Mills
Læsefil med vendbare sider: SKJULTE LIV ... DEN UNIVERSELLE INVOKATION