Udskriv | Anbefal | Sitemap

Søg på Visdomsnettet


Nyhedsbrev info

Indtast data og modtag vores nyhedsbreve
Navn

E-mail

Kontakt os

METODER TIL AT UNDGÅ UNDFANGELSE 1:4
Fonden
Donationer
Litteratur
Ordbog
Links
LemuelBooks
Esoterisk Visdom
GRUNDVIDEN
HOVEDOMRÅDER
LIVSKVALITET
SAMFUND
Skabende Meditation
ARTIKLER
OVERBLIK
MEDITATIONERNE
Esoterisk Litteratur
GRATIS E-BØGER
BOGUDGIVELSER
Fredsinspiration
ARTIKLER OM FRED
KONFLIKTFORSKNING
MENNESKE & MILJØ
Egyptens mysterier
ESOTERISK EGYPTOLOGI

Ikon-Undfangelse-1-del-Det-esoteriske-grundlag-for-hormonale

METODER TIL AT UNDGÅ UNDFANGELSE 1:4 (2 af 7)


Hormonal selvkontrol, hvornår et liv – helt præcist – begynder, barnemord, sjælens og legemets rettigheder, faderskab og seksualitetens historie.

METODER TIL AT UNDGÅ UNDFANGELSE 1:4 (2 af 7)

Uønskede babyer

 

Man kan spekulere over, hvad der er galt med økonomi- og uddannelsessystemerne. Måske skulle man begynde med begyndelsen og studere virkningerne af samfundets bjerge af hundredtusinde uønskede babyer, der afvises og negligeres af forældre, der forsømmer deres pligt – og det stigende antal følelsesmæssigt belastede abstinens-babyer[1] (som af en lærer er beskrevet som destruktive[2]), alkoholskadede babyer og fysisk truede AIDS-babyer, der som gruppe belaster økonomien i sundheds- og velfærdssystemerne. Overvej desuden langtidsvirkningerne for titusinder af børn, der vokser op og bliver opdraget af enlige mødre, som for manges vedkommende skaber en familie i fattigdom uden nogen form for finansiel hjælp fra fædrene.

 

Undfangelse-01-02-Det-esoteriske-grundlag-for-hormonale-valg

 

Der er behov for en omfattende konference om befolkningstilvækst og fødselskontrol, hvor man drøfter holdninger til abort i global målestok. Når kvinder som en verdensgruppe kan få børn, hvornår og hvordan de ønsker det, vil det føre til interessante forandringer i samfundet. I en ideel verden vil kvinder kun blive gravide, når de er parate til at pleje og passe en nyinkarneret sjæl. I en bedre verden vil nyfødte blive værdsat, som de skatte de er, og adoptioner vil være sjældne, aborter vil være unødvendige og svangerskabsforebyggende metoder vil høre fortiden til. Men mennesket lever lige nu i nutidens realiteter.

Et spørgsmål om valg

Hensigten med den udviklede reproduktive cyklus hos både mænd og kvinder er at sikre artens kontinuitet, men det betyder ikke, at enhver kvinde skal føde et barn. Det er et spørgsmål om valg! At foretage et seksuelt valg er naturligt under opvæksten – lige fra undfangelsen, hvor barnet vælger køn, og til de øvrige seksuelle valg senere i livet. Som alt andet er en graviditet en del af den basale dualitet i livet, der styres af 2. stråle for gensidig tiltrækning. Ethvert aspekt af menneskets fri vilje er underlagt de to ord – ja og nej – specielt i relation til det esoteriske princip om beslutning og princippet om udvikling gennem konflikt, der gælder menneskeheden.

 

"… alle kriser i den fysiske verden – individuelle kriser og de kriser, der har relation til menneskeheden som en enhed – styres af princippet om konflikt, hvorimod kriser i den åndelige verden styres af det esoteriske princip om beslutning."

Alice A. Bailey, Strålerne og Indvielserne, s. 607

 

Samspillet mellem de to principper er altafgørende for de unikke menneskelige kvaliteter – ubeslutsomhed og meningsforskelle.

 

Undfangelse-01-03-Det-esoteriske-grundlag-for-hormonale-valg

 

Menneskeheden manipulerer konstant med naturen. Man ændrer vejret, kan leve under vand, eksperimenterer i rummet, helbreder for tidligt fødte babyer og holder mennesker i live med respiratorer. Hvis valg ikke var en del af menneskets natur – på alle niveauer – så havde mennesket aldrig haft mulighed for at forlade "Faderens bolig" ved skabelsens begyndelse. At respondere på monadens (åndens) mulighed for at foretage reproduktive valg er et andet eksempel på, at menneskeheden stræber efter at udforske "forbindelsen til Gud".

 

 

_________________________________

[1] Babyer, der fødes med abstinenser fra moderens brug af narkotika, kaldes ”Crack-babies”, som er et udbredt fænomen i Vestens storbyer.

[2] Predatory personalities: Destruktiv aggressiv person (dvs. psykopat eller sociopat), der føler sig overlegen i forhold til resten af menneskeheden.

_________________________________

Artikel-Undfangelse-01-hormonelle-valg-esoterisk-set
Download-fil: UNDFANGELSE 1:4 - L. Rae Lake


Artikel-Undfangelse-01-hormonelle-valg-esoterisk-set
Læsefil med vendbare sider: UNDFANGELSE 1:4