Udskriv | Anbefal | Sitemap

Søg på Visdomsnettet


Nyhedsbrev info

Indtast data og modtag vores nyhedsbreve
Navn

E-mail

Kontakt os

METODER TIL AT UNDGÅ UNDFANGELSE 1:4
Fonden
Donationer
Litteratur
Ordbog
Links
LemuelBooks
Esoterisk Visdom
GRUNDVIDEN
HOVEDOMRÅDER
LIVSKVALITET
SAMFUND
Skabende Meditation
ARTIKLER
OVERBLIK
MEDITATIONERNE
Esoterisk Litteratur
GRATIS E-BØGER
BOGUDGIVELSER
Fredsinspiration
ARTIKLER OM FRED
KONFLIKTFORSKNING
MENNESKE & MILJØ
Egyptens mysterier
ESOTERISK EGYPTOLOGI

Ikon-Undfangelse-1-del-Det-esoteriske-grundlag-for-hormonale

METODER TIL AT UNDGÅ UNDFANGELSE 1:4 (3 af 7)


Hormonal selvkontrol, hvornår et liv – helt præcist – begynder, barnemord, sjælens og legemets rettigheder, faderskab og seksualitetens historie.

METODER TIL AT UNDGÅ UNDFANGELSE 1:4 (3 af 7)

Udvikling af hormonal selvkontrol

 

Der er grundlag for at mene, at selvkontrol ved hjælp af visualisering kan være nøglen til kontakt med de "medfødte reaktioner, der vil modvirke befrugtning". Den medfødte reaktion er til stede fra fødslen og hører til kvindens essentielle natur. Det er interessant, at medfødte reaktioner snarere stammer fra tænkeevnen end fra erfaringer og er baseret på almindelige forventninger. Når forplantning baseres på esoterisk forståelse i modsætning til almindelig logik, bliver graviditeten en valgmulighed og ikke et "mandat fra Gud". Det bliver naturligt, og kvinden bliver ikke et offer, for graviditet kan accepteres eller afvises af kvinden selv – uden indblanding fra andre og uafhængigt af tidens trend.

 

Undfangelse-01-04-Det-esoteriske-grundlag-for-hormonale-valg

 

Ved hjælp af visualisering vil mange mennesker kunne forandre deres egne stress-niveauer med målbare fysiske virkninger. Alt, der påvirker stress direkte og effektivt, påvirker også de hormonelle niveauer hos både mænd og kvinder. Det vil f.eks. blive muligt at sætte gang i en menstruation for at undgå en uønsket graviditet, at mildne symptomerne på præmenstruel syndromet, og undgå ophør af menstruation ved klimakteriet. Og selvom kun en ganske lille grad af hormonel selvkontrol er mulig på kritiske tidspunkter, så har det menneskelige potentiale langtrækkende betydninger. I tredje del af artikelserien vil emnet blive analyseret på en mere detaljeret måde. Det er uden betydning, at det kun er en lille procentdel af kvinderne, der vil være i stand til at bruge teknikkerne effektivt. Hvis hormonel selvkontrol indeholder en del af svaret eller et fingerpeg om naturlig fødselskontrol, så vil stridighederne om abort reduceres betydeligt, ikke ved hjælp af vedtagelse af love (i relation til princippet om konflikt), men på en helt personlig måde ved hjælp af esoteriske beslutninger (i relation til princippet om beslutning).

Beslutninger, der erstatter de tidligere vedtagne beslutninger, vil vise sig som et resultat af individuel brug og forståelse af den tekniske side af de to valgmuligheder: Det hormonelle valg og det fysiske valg. Det kræver, at man kan tænke klart og forstår teknikkernes esoteriske baggrund som grundlag for det, der besluttes i de dybe konflikter og meget menneskelige kriser. Det kræver desuden, at man har en rigtig forståelse af de processer, der er involveret i hormonel selvkontrol. Processen, der skabte problemet, er derfor også den proces, der kan løse det.

Artikel-Undfangelse-01-hormonelle-valg-esoterisk-set
Download-fil: UNDFANGELSE 1:4 - L. Rae Lake


Artikel-Undfangelse-01-hormonelle-valg-esoterisk-set
Læsefil med vendbare sider: UNDFANGELSE 1:4