Udskriv | Anbefal | Sitemap

Søg på Visdomsnettet


Nyhedsbrev info

Indtast data og modtag vores nyhedsbreve
Navn

E-mail

Kontakt os

METODER TIL AT UNDGÅ UNDFANGELSE 1:4
Fonden
Donationer
Litteratur
Ordbog
Links
LemuelBooks
Esoterisk Visdom
GRUNDVIDEN
HOVEDOMRÅDER
LIVSKVALITET
SAMFUND
Skabende Meditation
ARTIKLER
OVERBLIK
MEDITATIONERNE
Esoterisk Litteratur
GRATIS E-BØGER
BOGUDGIVELSER
Fredsinspiration
ARTIKLER OM FRED
KONFLIKTFORSKNING
MENNESKE & MILJØ
Egyptens mysterier
ESOTERISK EGYPTOLOGI

Ikon-Undfangelse-1-del-Det-esoteriske-grundlag-for-hormonale

METODER TIL AT UNDGÅ UNDFANGELSE 1:4 (7 af 7)


Hormonal selvkontrol, hvornår et liv – helt præcist – begynder, barnemord, sjælens og legemets rettigheder, faderskab og seksualitetens historie.

METODER TIL AT UNDGÅ UNDFANGELSE 1:4 (7 af 7)

To specielle måder at nærme sig

virkeligheden på

 

Undfangelse-01-12-Det-esoteriske-grundlag-for-hormonale-valg

 

Selvom anti-abort-bevægelsernes tilhængere er velmenende mennesker, så er deres opfattelse ikke baseret på en åndelig virkelighed, men på et følelsesbaseret trossystem. Problemet for samfundet som en helhed er, at alle anti-abort-kræfter modsætter sig alle realistiske løsninger. For fundamentalister er abort-problemet et lige så enkelt problem som nationalisme og racisme. For mange mennesker er abort forbundet med synd og utroskab. Kristne fundamentalister modsætter sig seksualundervisning, og den katolske kirke ønsker ikke fødselskontrol – så hvad fødselsproblemet angår, slutter fundamentalisterne sig til den katolsk ortodokse kirke, der giver næring til forestillingen om døde fostre, og de tager deres børn med til de boykottede klinikker og råber "mordere"! Retskendelser (i USA) skaber nu en snæver stødpudezone med relativ ro omkring klinikkerne, men det har ikke forhindret adskillige mord på abortlæger, udført af de mennesker, der er modstandere af lægernes arbejde. Men selv positive ord som "form-liv" og "form-familie" kan ikke skjule den politiske forvirrede og ubeslutsomme opposition, der appellerer til følelsesbetonede og sentimentale mennesker med god vilje, ved at forgifte deres holdning til seksualitet og graviditet og derved skabe forvirring og handlingslammelse. Derfor foretager vidende mennesker sig intet.

Forhåbentlig vil flere mennesker snart erkende, at de åndelige omstændigheder vedr. graviditet har større betydning end formsiden.

 

"Livet er ét, og intet kan nogensinde tage det eller berøve det. Proportionsforståelse vedrørende formen skal rettes fremad mod sjælen og ikke bagud mod formen. Nogle oprigtigt hengivne og lovende aspiranter er så optaget af formen, at de faktisk ikke har tid til at udvikle sjælen."

 

Alice A. Bailey, Strålerne og indvielserne, s. 140

 

Mennesker, der mediterer, "lytter til Gud", og mennesker, der beder, "taler med Gud" − men ingen kan tale på Guds vegne. Konflikt opstår, når en gruppe prøver at fortælle en anden gruppe, hvad "Gud mener". Heldigvis fører konflikt til sidst til harmoni, så man kan sandsynligvis forvente en indstrømning af harmoni blandt de mere fornuftsbetonede faktorer i meningsforskellene, efterhånden som den verdensomspændende dialog fortsætter.

Overalt i verden kæmper mange kvinder i stilhed for at undgå at blive gravide, men det er en overvældende opgave. Kvinder, der har fået de børn, de ønsker eller har råd til eller deres fysik kan klare, vil selv bestemme deres fremtid. Kvinder, der har destruktive parforhold, bør være i stand til at undgå at blive gravid.

I nogle byer er antallet af aborter større end fødselstallet. Selvom fostret er levedygtigt, så er adoption ingen løsning, fordi der allerede findes mange flere adoptionsegnede børn, end der findes egnede hjem. Ingen bryder sig om abort. Sandheden er, at der er forskel på det, man tænker, og det man føler om abort. Alle ønsker, at alle mennesker er seksuelt ansvarlige. Alle ønsker, at der vises kærlighed til alle børn, og at man har omsorg for dem. Indtil svangerskabsforebyggende metoder og midler er 100% sikre og 100% tilgængelige (det er de ikke nu), og indtil lægelig baseret undervisning og information om seksuelt ansvar tilbydes i en tidlig alder (det gør den ikke nu), bør legal abort beskyttes som et lovligt valg.

 

Undfangelse-01-13-Det-esoteriske-grundlag-for-hormonale-valg

 

 

_________________________________

Link til artiklens 1. del: METODER TIL AT UNDGÅ UNDFANGELSE 1:4

Link til artiklens 2. del: METODER TIL AT UNDGÅ UNDFANGELSE 2:4

Link til artiklens 3. del: METODER TIL AT UNDGÅ UNDFANGELSE 3:4

Link til artiklens 4. del: METODER TIL AT UNDGÅ UNDFANGELSE 4:4

_________________________________

Oversat fra The Beacon med tilladelse fra Lucis Trust
Udgiver: Lucis Press: www.lucistrust.org
Direkte link til The Beacon magazine:
http://www.lucistrust.org/en/books/the_beacon_magazine

_________________________________

Artikel-Undfangelse-01-hormonelle-valg-esoterisk-set
Download-fil: UNDFANGELSE 1:4 - L. Rae Lake


Artikel-Undfangelse-01-hormonelle-valg-esoterisk-set
Læsefil med vendbare sider: UNDFANGELSE 1:4