Udskriv | Anbefal | Sitemap

Søg på Visdomsnettet


Nyhedsbrev info

Indtast data og modtag vores nyhedsbreve
Navn

E-mail

Kontakt os

HELBREDELSENS MYSTERIUM
Fonden
Donationer
Litteratur
Ordbog
Links
LemuelBooks
Esoterisk Visdom
GRUNDVIDEN
HOVEDOMRÅDER
LIVSKVALITET
SAMFUND
Skabende Meditation
ARTIKLER
OVERBLIK
MEDITATIONERNE
Esoterisk Litteratur
GRATIS E-BØGER
BOGUDGIVELSER
Fredsinspiration
ARTIKLER OM FRED
KONFLIKTFORSKNING
MENNESKE & MILJØ
Egyptens mysterier
ESOTERISK EGYPTOLOGI

Ikon-Helbredelsens-mysterium

HELBREDELSENS MYSTERIUM (1 af 33)


Lægevidenskabens psykologi-psykiatri ser inde fra mennesket og ud, og medicin-kirurgi, ser det som fysiske mekanismer, biokemi. For naturhelbredere er det energi.

HELBREDELSENS MYSTERIUM (1 af 33)

HELBREDELSENS MYSTERIUM

Af The Medical Group – Theosophical Research Centre
Fra The Mystery of Healing

(Oversættelse Thora Lund Mollerup & Erik Ansvang)

 

Helbredelsens-mysterium

Du kan frit downloade "HELBREDELSENS MYSTERIUM" af The Medical Group. For at kunne læse filen, skal du have programmet Acrobat Reader, som du kan hente på www.adobe.com/dk - det er gratis. Materialet downloades ved at klikke på pdf-filen i ruden til højre.

OBS!

Klik på den øverste artikel til højre, hvis du ønsker at downloade artiklen.

Klik på den nederste artikel, hvis du ønsker at læse den på internettet. Du kan vende artiklens sider ved at klikke på sidernes hjørner!

 

Esoterisk-visdom-og-åndsvidenskab-fra-VisdomsNettetVi har brug for din støtte

VisdomsNettet er en fond, der ikke ejes af nogen, og alle arbejder gratis. Arbejdet opretholdes alene af donationer, og alle bidrag er altid velkomne. Dit bidrag kan indsættes på… Danske Bank - Reg. 1551 - girokonto nr. 16-973-335 - SWIFT-BIC: DABADKKK - IBAN: DK11 3000 0016 9733 35

På forhånd tak!

 

 

HELBREDELSENS

MYSTERIUM

 

Helbredelsens-mysterium-01

 

I krisetider, hvor mennesket tvinges til at søge indad for at finde løsningen på sine problemer, vokser interessen for stoffets dybere og mere mystiske aspekter. Situationen er lidt anderledes i nutiden end i tidligere krisetider, for nu er der en udadrettet naturvidenskab, som forsøger at finde svaret på ethvert problem i stoffet og de energier, der styrer og skaber stoffet. Inden for lægevidenskaben er der to hovedretninger: Psykologi/psykiatri, der ser mennesket inde fra og udad, og medicin/kirurgi, der forsøger at forklare sundhed og sygdom som udtryk for fysiske mekanismer, biokemi osv. Men desuden findes der en række naturhelbredere eller healere, som i nogle tilfælde er i stand til at skabe ”mirakuløse” helbredelser, selv om de i mange tilfælde kun er foreløbige. Endelig er der en række tilfælde, hvor sygdomme helbredes eller går over, uden at der gives behandling. Hvordan sker det? Hvilke love styrer processerne? Kan de studeres? Og kan man bruge dem mere systematisk?

Det er spørgsmål, som åndsvidenskaben kan besvare. Den beskriver forholdet mellem mennesket og det fysiske legeme, og vekselvirkningen mellem menneskets bevidsthed og det fysiske stof. Åndsvidenskaben har altid været kendt og studeret i lukkede kredse, men i nutiden er den esoteriske videnskab offentlig tilgængelig og udbredt. Åndsvidenskaben beskriver stoffets og bevidsthedens udvikling og de love, der påvirker levende væv i alle naturrigerne ved hjælp af kræfter fra den usynlige verden.

Artikel-Helbredelsens-mysterium
Download-fil: HELBREDELSENS MYSTERIUM - The Medical Group


Artikel-Helbredelsens-mysterium
Læsefil med vendbare sider: HELBREDELSENS MYSTERIUM