Udskriv | Anbefal | Sitemap

Søg på Visdomsnettet


Nyhedsbrev info

Indtast data og modtag vores nyhedsbreve
Navn

E-mail

Kontakt os

20 HOVEDPUNKTER I DISCIPLENS LIV
Fonden
Donationer
Litteratur
Ordbog
Links
LemuelBooks
Esoterisk Visdom
GRUNDVIDEN
HOVEDOMRÅDER
LIVSKVALITET
SAMFUND
Skabende Meditation
ARTIKLER
OVERBLIK
MEDITATIONERNE
Esoterisk Litteratur
GRATIS E-BØGER
BOGUDGIVELSER
Fredsinspiration
ARTIKLER OM FRED
KONFLIKTFORSKNING
MENNESKE & MILJØ
Egyptens mysterier
ESOTERISK EGYPTOLOGI

Ikon-20-hovedpunkter-i-disciplens-liv

20 HOVEDPUNKTER I DISCIPLENS LIV (1 af 24)


En discipel arbejder med sin tredobbelte personlighed – sin fysiske, astrale og mentale natur. Det er nemt at sige, men uhyre vanskeligt at realisere.

20 HOVEDPUNKTER I DISCIPLENS LIV (1 af 24)

20 HOVEDPUNKTER

I DISCIPLENS LIV

Af Torkom Saraydarian
Fra Challenge for Discipleship

(Oversættelse Thora Lund Mollerup & Erik Ansvang)

 

20-hovedpunkter-i-disciplens-liv-Saraydarian

Du kan frit downloade materialet "20 HOVEDPUNKTER I DISCIPLENS LIV" af Torkom Saraydarian. For at kunne læse filen, skal du have programmet Acrobat Reader, som du kan hente på www.adobe.com/dk - det er gratis. Materialet downloades ved at klikke på pdf-filen i ruden til højre.

OBS!

Klik på den øverste artikel til højre, hvis du ønsker at downloade artiklen.

Klik på den nederste artikel, hvis du ønsker at læse den på internettet. Du kan vende artiklens sider ved at klikke på sidernes hjørner!

 

Esoterisk-visdom-og-åndsvidenskab-fra-VisdomsNettetVi har brug for din støtte

VisdomsNettet er en fond, der ikke ejes af nogen, og alle arbejder gratis. Arbejdet opretholdes alene af donationer, og alle bidrag er altid velkomne. Dit bidrag kan indsættes på … Danske Bank - Reg. 1551 - girokonto nr. 16-973-335 - SWIFT-BIC: DABADKKK - IBAN: DK11 3000 0016 9733 35

På forhånd tak!

 


20 HOVEDPUNKTER

I DISCIPLENS LIV

 

20-hovedpunkter-i-disciplens-liv-01-Saraydarian

 

Hvad er en discipel?

En discipel er et menneske, der i praksis arbejder med sin tredobbelte personlighed – dvs. sin fysiske, følelsesmæssige og mentale natur. Det er nemt at sige, men meget vanskelig at realisere. At arbejde med den trefoldige natur betyder, at man har fuld kontrol over sine fysiske drifter og instinkter, sine følelser og begær, sine tanker og forestillinger, og sine aktiviteter og handlinger. Det er en discipels første og vigtigste pligt, at forsøge at udvikle denne kontrol.

En discipel er et menneske, der hver dag forsøger at beherske sin fysiske natur. Nogle mennesker tror, at de kan ændre deres natur ved at læse meget eller gå til mange foredrag. Det hjælper naturligvis en smule, men før et menneske virkelig arbejder med sig selv og prøver at mestre alle aspekter af sin natur, gør det ingen fremskridt.

Man kan være naturvidenskabelig forsker, men leve et liv som en kriminel. Man kan være advokat, men alligevel handle uretfærdigt og umoralsk. Man kan være politibetjent og vende ryggen til lovovertrædelser og blodsudgydelser. Indsigt og gode eksamenspapirer ændrer ikke et menneske. Det eneste der kan ændre et menneske er, hvis det arbejder hårdt med sig selv for at forbedre sig selv.

Artikel-20-hovedpunkter-i-disciplens-liv
Download-fil: 20 HOVEDPUNKTER I DISCIPLENS LIV - Torkom Saraydarian


Artikel-20-hovedpunkter-i-disciplens-liv
Læsefil med vendbare sider: 20 HOVEDPUNKTER I DISCIPLENS LIV