Udskriv | Anbefal | Sitemap

Søg på Visdomsnettet


Nyhedsbrev info

Indtast data og modtag vores nyhedsbreve
Navn

E-mail

Kontakt os

EVOLUTIONENS VEJE & AFVEJE
Fonden
Donationer
Litteratur
Ordbog
Links
LemuelBooks
Esoterisk Visdom
GRUNDVIDEN
HOVEDOMRÅDER
LIVSKVALITET
SAMFUND
Skabende Meditation
ARTIKLER
OVERBLIK
MEDITATIONERNE
Esoterisk Litteratur
GRATIS E-BØGER
BOGUDGIVELSER
Fredsinspiration
ARTIKLER OM FRED
KONFLIKTFORSKNING
MENNESKE & MILJØ
Egyptens mysterier
ESOTERISK EGYPTOLOGI

Ikon-Evolutionens-veje-&-afveje-Hardy-Bennis

EVOLUTIONENS VEJE & AFVEJE (1 af 16)


Da menneskets evolution begyndte på denne planet, var det med et frygteligt handicap, som har været som en usynlig klods om benet, især på menneskets udvikling.

EVOLUTIONENS VEJE & AFVEJE (1 af 16)

EVOLUTIONENS VEJE & AFVEJE

Af Hardy Bennis

 

Evolutionens-veje-&-afveje-Hardy-Bennis

Du kan frit downloade materialet "EVOLUTIONENS VEJE & AFVEJE" af Hardy Bennis. For at kunne læse filen, skal du have programmet Acrobat Reader, som du kan hente på www.adobe.com/dk - det er gratis. Materialet downloades ved at klikke på pdf-filen i ruden til højre.

OBS!

Klik på den øverste artikel til højre, hvis du ønsker at downloade artiklen.

Klik på den nederste artikel, hvis du ønsker at læse den på internettet. Du kan vende artiklens sider ved at klikke på sidernes hjørner!

 

Esoterisk-visdom-og-åndsvidenskab-fra-VisdomsNettetVi har brug for din støtte

VisdomsNettet er en fond, der ikke ejes af nogen, og alle arbejder gratis. Arbejdet opretholdes alene af donationer, og alle bidrag er altid velkomne. Dit bidrag kan indsættes på … Danske Bank - Reg. 1551 - girokonto nr. 16-973-335 - SWIFT-BIC:  DABADKKK - IBAN:  DK11 3000 0016 9733 35

På forhånd tak!

 


 

EVOLUTIONENS VEJE & AFVEJE

 

Evolutionens-veje-&-afveje-01-Hardy-Bennis

 

Månekæden

En af den åndsvidenskabelige forsknings vigtigste informationer er: ”Oplysningen om at evolutionen på Månen i sin sidste fase blev afbrudt af Sollogos.” For nutidens mennesker virker udtalelsen eller postulatet som ren science-fiction, men på et tidspunkt vil de åndsvidenskabelige postulater blive bekræftet af fremtidens esoteriske forskere, og det vil give forståelse for menneskehedens fjerne fortid, som endnu ligger skjult bag fortidens tåger!

Informationen er bekræftet af Hierarkiets talsmand – mesteren Djwhal Khul – i hovedværket Kosmisk Ild, der blev formidlet via Alice A. Bailey, og ligeledes via H.P. Blavatsky i Den Hemmelige Lære. Senere omtales begivenheden af de to store åndsvidenskabelige forskere, teosofferne – Annie Besant og C.W. Leadbeater – i deres store værk ”Mennesket, hvorfra, hvorledes og hvorhen”, hvor de i detaljer beskriver livet på det, der kaldes ”Månekæden”. De beskriver desuden hvordan evolutionens forskellige livsformer: Mineralriget, planteriget, dyreriget og menneskeriget, senere blev overført til planeten Jorden! Det er en proces, der har strakt sig over milliarder af år.

 

Det er disse udtalelser af mesteren Djwhal Khuls i Kosmisk Ild der har givet anledning til artiklen:

”Jordens seksuelle elendighed har sin oprindelse i Månens fiasko. Månens udvikling blev brat standset ved Sollogos’ berettigede indgreb. Hemmeligheden bag lidelserne i Jordkæden, som gør den fortjent til betegnelsen lidelsens sfære, og mysteriet omkring Den Tavse Vogters lange og lidelsesfulde vagt, har sin oprindelse i de begivenheder, der bragte Månekæden til en frygtelig afslutning. Den sorg og smerte, der findes på Jorden, findes ikke i samme udstrækning i noget andet planetsystem. Misbruget af et bestemt centers vibration, og perverteringen eller fordrejningen af kraft til forkerte formål, der ikke var i overensstemmelsen med evolutionen, forklarer en stor del af Månemysteriet … Oprindelsen til kampen mellem mørkets herrer og lysets broderskab, der i atlantiske dage og den nuværende rodrace havde frit spillerum, kan føres tilbage til Månekæden.”

Alice A. Bailey: Kosmisk Ild, s. 405-406

Artikel-Evolutionens-veje-&-afveje-Hardy-Bennis
Download-fil: EVOLUTIONENS VEJE & AFVEJE - Hardy Bennis


Artikel-Evolutionens-veje-&-afveje-Hardy-Bennis
Læsefil med vendbare sider: EVOLUTIONENS VEJE & AFVEJE