Udskriv | Anbefal | Sitemap

Søg på Visdomsnettet


Nyhedsbrev info

Indtast data og modtag vores nyhedsbreve
Navn

E-mail

Kontakt os

ÅBENBARING, INSPIRATION & IAGTTAGELSE
Fonden
Donationer
Litteratur
Ordbog
Links
LemuelBooks
Esoterisk Visdom
GRUNDVIDEN
HOVEDOMRÅDER
LIVSKVALITET
SAMFUND
Skabende Meditation
ARTIKLER
OVERBLIK
MEDITATIONERNE
Esoterisk Litteratur
GRATIS E-BØGER
BOGUDGIVELSER
Fredsinspiration
ARTIKLER OM FRED
KONFLIKTFORSKNING
MENNESKE & MILJØ
Egyptens mysterier
ESOTERISK EGYPTOLOGI

Ikon-Åbenbaring-Inspiration-Iagttagelse-Annie-Besant

ÅBENBARING, INSPIRATION & IAGTTAGELSE (1 af 15)


Når man studerer åndsvidenskab, skal man kunne skelne mellem det, der er åbenbaret fra inspirerede litteratur og fra iagttagelser.

ÅBENBARING, INSPIRATION & IAGTTAGELSE (1 af 15)

ÅBENBARING, INSPIRATION

& IAGTTAGELSE

Af Annie Besant
Original titel: Revelation - Inspiration - Observation

(Oversættelse Thora Lund Mollerup & Erik Ansvang)

 

Åbenbaring-Inspiration-Iagttagelse-Annie-Besant

Du kan frit downloade artiklen "ÅBENBARING, INSPIRATION & IAGTTAGELSE" af Annie Besant. For at kunne læse filen, skal du have programmet Acrobat Reader, som du kan hente på www.adobe.com/dk - det er gratis. Materialet downloades ved at klikke på pdf-filen i ruden til højre.

OBS!

Klik på den øverste artikel til højre, hvis du ønsker at downloade artiklen.

Klik på den nederste artikel, hvis du ønsker at læse den på internettet. Du kan vende artiklens sider ved at klikke på sidernes hjørner!

 

Esoterisk-visdom-og-åndsvidenskab-fra-VisdomsNettetVi har brug for din støtte

VisdomsNettet er en fond, der ikke ejes af nogen, og alle arbejder gratis. Arbejdet opretholdes alene af donationer, og alle bidrag er altid velkomne. Dit bidrag kan indsættes på… Danske Bank - Reg. 1551 - konto nr. 16-973-335 - SWIFT-BIC: DABADKKK - IBAN: DK11 3000 0016 9733 35

På forhånd tak!

 

ÅBENBARING, INSPIRATION

& IAGTTAGELSE

 

Åbenbaring-Inspiration-Iagttagelse-01-Annie-Besant

De mennesker, der seriøst studerer åndsvidenskab, bør ikke være tilfredse med bare at læse den omfattende esoteriske litteratur, der er strømmet ud i verden i århundreder, og som stadig strømmer. Hvis de studerende har medfødte psykiske evner, skal de desuden forberede sig på at udvikle evnerne, så de bliver i stand til selv at kontrollere den forskning, der allerede er foretaget og beskrevet af andre. Men under alle omstændigheder kan det anbefales, at man arbejder flittigt med de teoretiske studier før man begynder at udvikle evnerne. I de fleste tilfælde er det ikke muligt at udvikle de metafysiske sanser i den nuværende inkarnation, men der kan lægges et solidt fundament for udvikling af sanserne i næste inkarnation. Derfor udgør de teoretiske studier en stor del af uddannelsen for alle, der studerer åndsvidenskab, og den studerendes holdning til studierne har afgørende betydning. Det er nødvendigt at være i stand til at skelne kvalitetsmæssigt mellem de bøger, der læses, for at afgøre, om de er seriøse, og om de​​ er i overensstemmelse med forståelse og holdninger. Den studerende skal forsøge at forstå, både hvad der menes med åbenbaring, og hvad der menes med inspiration, og det er vigtigt at kunne skelne mellem litteratur, der åbenbarer, og litteratur, der inspirerer – og begge skal kunne skelnes fra det, der er iagttagelser.

Artikel-Åbenbaring-Inspiration-Iagttagelse-Annie-Besant
Download-fil: ÅBENBARING, INSPIRATION & IAGTTAGELSE - Annie Besant


Artikel-Åbenbaring-Inspiration-Iagttagelse-Annie-Besant
Læsefil med vendbare sider: ÅBENBARING, INSPIRATION & IAGTTAGELSE